Hvordan endrer jeg produktnøkkelen i Windows XP? (Oppdatert)

I mai 2003 publiserte TechRepublic-bidragsyter Brien Posey en artikkel som forklarte hvordan jeg endret produktnøkkel på Microsoft Windows XP, og jeg publiserte den i Microsoft Windows Blogg i fjor. Hans metode involverte en registerredigering eller kjøring av et manus, og det var ikke for svak av hjertet. Microsoft har siden publisert en applet som gjør prosessen mye enklere og tryggere. Slik fungerer det.

Merk: For å endre en produktnøkkel må du ha en gyldig kopi av Microsoft Windows XP og en gyldig produktnøkkel. Denne appleten skal utføre en ekte Microsoft Software-sjekk før den lar deg endre produktnøkkelen.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig i PDF-format i en gratis nedlasting fra TechRepublic og i et TechRepublic Photo Gallery.

Steps

Det første trinnet er å gå til den ekte Microsoft-programvaren for selvhjelp, Oppdater produktnøkkelen: Velg din versjon av Windows ( figur A ).

Figur A

Oppdater produktnøkkelen din og velg Windows-versjonen din.
Merk: Ikke gjør feilen jeg gjorde, appleten vil fungere mye bedre hvis du bruker Internet Explorer. Velg Windows XP-knappen for å komme til websiden som er vist i figur B.

Figur B

Dette er instruksjoner for oppdateringsverktøy for Windows Product Key.

Les denne siden nøye. Microsoft foreslår å opprette et gjenopprettingspunkt, som alltid er en god idé før du gjør endringer i Windows XP-installasjonen. Legg merke til den milde advarselen om å sende informasjon til Microsoft, slik at systemet kan bekrefte gyldigheten av operativsystemet ditt.

Forutsatt at alt dette er i orden med deg, klikker du på avkrysningsruten Jeg forstår og klikker deretter Last ned-knappen. Du vil se den typiske dialogboksen Kjør, lagre eller avbryt, vist i figur C.

Figur C

Velg Kjør, Lagre eller Avbryt.
Resten av prosessen er de grunnleggende instruksjonene for veiviseren du bør være godt kjent med nå. Klikk på Kjør for å få sikkerhetsskjermen vist i figur D.

Figur D

Ja jeg er sikker.
Bekreft at du vil kjøre appleten og starte veiviseren som vist i figur E.

Figur E

Start veiviseren.
Klikk Neste, så kommer du endelig til skjermen ( figur F ) der du skriver inn den nye produktnøkkelen.

Figur F

Skriv inn den nye produktnøkkelen.

Når du er ferdig, klikker du Neste og deretter Fullført på neste skjermbilde for å starte Windows på nytt. Når Windows er i gang igjen, må du gå gjennom standard aktiveringsprosedyre for å fullføre endringen av produktnøkkelprosessen.

Hold deg oppdatert om de siste XP-tipsene og -triksene med TechRepublics Windows XP-nyhetsbrev, levert hver torsdag.

© Copyright 2020 | mobilegn.com