Finn Windows Azure-partnere med Microsoft Pinpoint-katalogen

I det siste innlegget mitt diskuterte jeg hvordan programvaredistributører og leverandører fremdeles skal ha en plass i Microsofts ubønnhørlige trekk mot et Windows Azure-dominert marked. Hvordan kan man imidlertid nå finne de rette leverandørene til å gi opplæring, støtte og skalerbarhet for både skybaserte og enterprise-klasse initiativer? Kanskje er hendene ned ressursen for å finne uavhengige programvareleverandører (ISV-er), systemintegratorer (SI-er) og verdiforhandlere (VAR-er) og apper, alt på ett sted, Microsoft Pinpoint. Pinpoint er en online katalog som består av for det meste Microsoft Certified Partner-selskaper, for liste av Microsoft-teknologiprofesjonelle tjenester og sertifiserte / ikke-sertifiserte delte kilder og betalte applikasjoner.

Å komme søket i gang med Microsoft Pinpoint er en ganske intuitiv opplevelse. Bare bla gjennom kategori under destinasjonssiden, og naviger til Cloud Computing og / eller servere, hosting, nettverkselementer under forretningsbehovet, for å finne et mangfold av selskaper som kan hjelpe deg med alt fra en enkel Web Rolle-distribusjon, til noe mer komplekse, som å migrere en lokal Windows Server til en VM-rolle.

Når du evaluerer bedriftssider under Pinpoint, kan det være nyttig å først trykke på fanen Apps + Services, siden dette sannsynligvis er det beste stedet å få forståelse for et selskaps spesialisering, eller omfanget av selskapets erfaring med Windows Azure og sky- relaterte produkter (dvs. Dynamics CRM, Exchange Online, SharePoint Online, etc.). Hvis du er i nærheten av leverandøren din er et must, må du ta hensyn til firmasiden Plassering-fanen, så vel som Pinpoints forskjellige stedsøkfunksjoner, som med dets posisjonssøkeverktøy som er funnet under navigeringsfeltet for å avgrense resultater til venstre (sett etter først å ha søkt etter en kategori) og Bing Maps-verktøyet.

Hvis kompetanse er en bekymring, kan du bla gjennom Pinpoint etter dens Cloud Accelerate og / eller Cloud Essentials-kompetanse, for å se gjennom bare Microsoft Partner Network-selskaper som har en bevist merittliste, eller i det minste har vist et dypt engasjement for Microsofts nye skyteknologi. Microsoft Cloud Accelerate og Cloud Essentials-selskaper er generelt sett det samme. Fra et forbrukerperspektiv angår de begge selskaper som har fått gratis lisenser for bruk før salg av forskjellige Microsoft-skyprodukter. Selv om Cloud Accelerate-selskaper kan tilby flere fordeler, avhengig av organisasjonens individuelle behov, kan begge typer samarbeidspartnere være svært nyttige eiendeler når de bare drar ut i utsiktene til å bruke en tjeneste som Azure, eller ønsker å prøve et selskap, før de pantsetter noen kontanter til et seriøst foretak.

Som nevnt, foruten profilering av ISV- og SI-selskaper, er Pinpoint også vert for applikasjoner. Selv om det ikke er for mange apper oppført til bruk med Windows Azure ennå, kan de fleste applikasjoner enten demoedes eller prøves før de kjøper. Videre er visse apper garantert / støttet av Microsoft som "Sertifisert" (legg merke til blå etikett i listen over applikasjonsresultater nedenfor).

Figur A

Imidlertid er denne typen sertifisering generelt begrenset til Microsoft Dynamics CRM, og har ennå ikke blitt utvidet til Windows Azure. Derfor kan bruk av Microsofts produktmarkedplasser, for eksempel med Windows Azure, Microsoft Dynamics og Office365, også tjene som bedre ressurser når du ønsker å administrere en løsning internt.

© Copyright 2021 | mobilegn.com