Microsoft Surface RT: Det ultimate mobile hackingverktøyet for NCIS

Bare for å få ansvarsfraskrivelser ut av veien, er TechRepublic en del av CBS Interactive, som i seg selv er en del av det større CBS Corporation mediekonglomerat. NCIS: Los Angeles er blant de mer vellykkede TV-franchisene som for øyeblikket er tilgjengelige på CBS Network.

Nå, ser min NCIS-tendens til å begynne og slutte med det originale showet, men jeg har sett Los Angeles-spinoff iblant. Det er som de fleste krimdramaer på TV i disse dager - litt over toppen og mer enn litt fantasifullt, spesielt når det gjelder teknologi og hva som faktisk kan oppnås med en datamaskin koblet til Internett.

Microsoft Surface RT

Denne uken (10/30/2012) la jeg merke til at noe rart dukket opp i åpningsminuttene av episoden NCIS: Los Angeles: en Microsoft Surface RT. Den obligatoriske tech-fyren, du kjenner fyren som kan hacke seg inn i hvilket som helst sikkerhetskamera hvor som helst (bare av gode fyrer selvfølgelig), gjorde denne ukens hacking ved hjelp av en Surface RT Tablet, som er humoristisk for meg på flere nivåer.

For det første, mens Surface RT Tablet kan være et fint nettbrett, er det egentlig ikke det jeg vil anse som en kraftig datamaskin som kan hacke inn sikkerhetskameraer. Jeg mener, vi har ikke en gang en god Angry Birds-port for overflaten ennå, men ifølge showet har vi noen sofistikerte sniffing-applikasjoner.

For det andre ble retningen av sekvensen merkbart utformet som en fremtredende produktplassering - med andre ord: markedsføring. Se klippet av videoen nedenfor.

Klippet er fra YouTube, så det er mulig CBS har tatt det ned på et tidspunkt; unnskylder på forhånd hvis dette skjer.

Nå, ikke misforstå, jeg har ikke noe imot produktplassering i TV-serier og filmer - jeg tror det kan være et effektivt markedsføringsverktøy. Og kanskje jeg legger til, siden det var på CBS, er jeg sikker på at Microsoft fikk pengene sine verdt ut av plasseringen. (Hallo, nummer ett nettverk!)

Hele sekvensen slo meg bare, noen med en lang historie med teknologisk nørdighet, som humoristisk. Men det meste av det som utgjør "teknologi" på TV og film i disse dager, er fullstendig fantasi og stort sett upraktisk, så det er ikke uvanlig at jeg ser humor i slike ting. Det betyr imidlertid ikke at det er ineffektivt.

Dine tanker

Hva tenker du om måten teknologi er skildret på TV og film? Dette er tydeligvis ikke nytt - det er mange eksempler på produktplasseringer for selskaper som Apple, Dell, HP, Cisco og andre teknologiselskaper. Men er markedsføringen effektiv? Jeg tenker at hvis ideen er å øke produktbevisstheten, så er svaret ja. Er du enig?

© Copyright 2020 | mobilegn.com