Microsoft Word Online for å legge til Ideas AI som hjelper deg med å forbedre skrivingen din

Hvordan bli kvitt ekstra mellomrom mellom avsnitt i Microsoft Word Lei av at Word legger til ekstra mellomrom etter avsnitt? Slik deaktiverer du den funksjonen.

Microsoft Word-brukere som vil ha en hjelpende hånd med å sprenge opp forfatterskapet, vil kunne prøve et innebygd AI-verktøy som kommer senere i år.

Som en del av Build 2019-konferansen på mandag kunngjorde Microsoft at Word Online vil innlemme en funksjon kjent som Ideas i høst. Støttet av kunstig intelligens og maskinlæring, takket være Microsoft Graph, vil Ideas foreslå måter å hjelpe deg med å forbedre skrivingen din og lage bedre dokumenter. Ideer vil også vise deg hvordan du bedre kan organisere og strukturere dokumentene dine ved å foreslå tabeller, stiler og andre funksjoner som allerede er tilgjengelige i Word.

Excel Ideas: Et intelligent datavisualiseringsverktøy (TechRepublic)

Et spesifikt eksempel sitert av Microsoft angår tilbakemelding fra Microsoft Graph om at brukere vanligvis omgår automatiserte verktøy i Word for å strukturere dokumentene sine, for eksempel seksjonshoder. I stedet fet eller øker de skriftstørrelsen på et ord for å indikere en ny seksjon. Som svar kan ideer foreslå måter å gjøre dokumentet enklere å navigere i eller til og med lage en innholdsfortegnelse, sa Kirk Gregersen, en partnerdirektør for programledelse i Microsofts gruppe erfaringer og enheter, i et blogginnlegg.

Som et annet eksempel tilbyr Word allerede verktøy som en stavekontroll og grammatikkontroller. Men ideer kan ta dette konseptet et skritt videre ved å anbefale mer kortfattede eller inkluderende ord og ord for å hjelpe deg med å uttrykke deg bedre. Ideer vil også prøve å hjelpe deg med å gjennomgå dokumenter fra andre mennesker ved å beregne gjennomsnittlig tid som trengs for å lese dokumentet, ved å trekke ut og fremheve sentrale elementer fra dokumentet, og ved å dechiffrere akronymer du kanskje ikke forstår.

Ideer er ikke et nytt konsept. Verktøyet ble avslørt i september på Microsofts Ignite 2018-konferanse, og verktøyet er allerede tilgjengelig i de nyeste versjonene av Excel og PowerPoint samt i PowerPoint Online. I Excel prøver Ideas å identifisere visse trender og mønstre i dataene dine for å hjelpe deg med å visualisere og forstå det hele. I PowerPoint foreslår Ideas forskjellige måter å style lysbildene på og inkorporere bilder basert på innholdet ditt.

I forkant av sin offisielle debut på høsten, vil Ideas være tilgjengelig i juni for Office Insiders som vil ta funksjonen til en tidlig prøvekjøring.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du sjekke "Microsoft reanimerer liket av ondartet Office-assistent" Clippy "for å hjelpe lag med å konkurrere med Slack, " eller last ned en gratis PDF-fil med TechRepublics 50 tips for å gjøre arbeidet ditt i Microsoft Office raskere.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com