Avstemning: Er virksomheten uunngåelig av masseadoptering av Windows 8.x?

Uansett hva du kan si om Microsoft Windows 8, ser operativsystemet ut til å generere en stor mengde lidenskap. TechRepublic medlemmer er spesielt polarisert av Windows 8. Mange medlemmer elsker Windows 8 og like mange, og muligens flere, eller kanskje de bare er mer sprek, forakter det.

I begynnelsen av juni 2013 hadde søstersiden ZDNet en stor debatt på Windows 8:

Kan Windows 8.1 starte Windows 8 på nytt?

Ed Bott og Adrian Kingsley-Hughes diskuterte fordelene med Windows 8.1 og diskuterte hva oppdateringen til Windows 8 betyr for den samlede suksessen til operativsystemet og for Microsofts strategi. Moderatoren, Lawrence Dignan ga en liten fordel for Eds "Jeg er for ja" -side av argumentet.

Virkeligheten setter inn

Jeg har en tendens til å være enig med Ed Bott i denne saken - Windows 8.1 og versjonene som vil rulle ut i løpet av årene vil fortsette å forbedre og finpusse Windows 8, og debatten om foretakene skal bruke Windows 8 på et tidspunkt vil bli mye. Windows 8, for bedre eller verre, er Microsofts operativsystem. Før eller siden vil virksomheter bli tvunget til å ta tak i det faktum.

Jeg vet at det vil være noe å gi seg i diskusjonen etter dette blogginnlegget som fordømmer Microsoft og Windows 8. Jeg vet at mange av de glade medlemmene vil erklære at de har til hensikt å adoptere Linux eller Mac OS eller løfte om å holde seg med Windows XP for alltid, etc. De fleste av det vil bli bluster for å bli tatt med et saltkorn.

Visst vil noen medlemmer kunne bytte til et annet operativsystem. Men for de fleste IT-proffer er det bare ikke praktisk. Windows 8 er den virkeligheten informasjonsfagfolk kommer til å håndtere i fremtiden. Det er på tide å innse det - Windows 8 er operativsystemet du trenger å kjenne og forstå. Det er operativsystemet du trenger for å kunne distribuere.

avstemming

Jeg vet at mange kommer til å være uenige i forutsetningen min, men jeg er ikke sikker på hvor mange. Så jeg tror vi bør finne ut hvor TechRepublic-medlemmer står på Windows 8. Ta avstemningen, be vennene dine om å ta den også, og vil få så stor prøve som vi kan mønstre.

Les også:

  • Kan Windows 8.1 starte Windows 8 på nytt? (ZDNet)
  • Siste avstemningsresultater: Hvilken prosentandel av bedriften din kjører Windows XP?
  • Avvist: 74% av organisasjonene har ingen planer om å distribuere Windows 8

© Copyright 2020 | mobilegn.com