Rask tips: Legg Flip3D-funksjonen til oppgavelinjen i Windows 7

Windows Vista hadde en grafisk funksjon for å veksle mellom åpne applikasjoner kalt Flip3D, som lå på oppgavelinjen. Av en eller annen grunn er denne funksjonen fraværende fra Windows 7 oppgavelinje. Hvis du liker å få den tilbake, er alt du trenger å gjøre å lage en snarvei på skrivebordet med en spesifikk kommando og feste den til oppgavelinjen.

Merk: Flip3D er fortsatt en del av Windows 7-grensesnittet via en hurtigtast: Windows-tast + Tab. Men ved å feste en snarvei til oppgavelinjen, vil du kunne få funksjonen med musen, som kan komme til nytte hvis du ikke er i en god posisjon til å få to hender på tastaturet. Dette blogginnlegget er også tilgjengelig som et TechRepublic Photo Gallery og TechRepublic nedlasting.

Lag snarveien

For å starte, høyreklikk på en tom del av Windows Desktop og naviger til Ny | Snarvei, som vist i figur A.

Figur A

Lag en snarvei på Windows Desktop.
Skriv inn denne kommandoen i adresseboksen til snarveien ( figur B ):
 RunDll32 DwmApi # 105 

Figur B

Skriv inn denne kommandoen: RunDll32 DwmApi # 105.
Klikk på Neste-knapp, gi den nye snarveien navnet Flip3D ( figur C ), og klikk på Fullfør.

Figur C

Gi snarveien Flip3D navn.
Den nye snarveien har et generisk ikon, så det er en god ide å gi den et ikon som har en viss mening. Høyreklikk snarveien og naviger til konfigurasjonsskjermbildet for egenskaper, som vist i figur D. Klikk på Endre ikon-knappen.

Figur D

Åpne skjermbildet for snarveiegenskaper.
Bla til Windows-katalogen på skjermbildet Endre ikon ( figur E ) og velg explorer.exe som ikonkilde. Jeg brukte Flip3D-ikonet, men du kan bruke hvilket som helst ikon du ønsker. Etter at du har valgt ikonet ditt, klikker du OK på to ganger for å lukke skjermbildet Egenskaper.

Figur E

Velg et ikon for Flip3D-snarveien.
Du bør ha en snarvei på Windows Desktop som laster inn Flip3D-funksjonen. For å gjøre funksjonen mer nyttig, dra snarveien til oppgavelinjen i Windows 7 og fest den der, som vist i figur F.

Figur F

Flip3D er et enkelt klikk unna i Windows 7.

Når du klikker på det nye Flip3D-ikonet fra Windows oppgavelinje, vil de åpne applikasjonene dine fly opp i en tredimensjonal flippbok. Ved hjelp av musehjulet kan du bla gjennom dem og velge det du ønsker å gjøre aktiv.

© Copyright 2020 | mobilegn.com