Gjennomgang: Colasoft Capsa Network Analyzer 6.9 R2 Enterprise Edition

Colasofts Capsa Network Analyzer forenkler sanntids nettverksanalyse. I tillegg til pakkeavkoding, hjelper det tilgjengelige pakkefangst-, overvåknings- og analyseverktøyet nettverksingeniører med å diagnostisere og løse problemer med nettverk og båndbredde.

spesifikasjoner

 • Produsent: Colasoft Corporation
 • Produkt: Capsa Network Analyzer
 • Versjon: 6.9 R2 Enterprise Edition
 • Operativsystemer: Windows 2000, Windows XP (32- og 64-bitersversjoner), Windows Server 2003 (32- og 64-bitersversjoner), Windows Vista (32- og 64-bitersversjoner), Windows 2008 (32- og 64-bitersversjoner) -bitversjoner) og Windows 7 (32- og 64-bits versjoner).
 • CPU: P4 1, 2 GHz eller raskere
 • RAM: 512 MB
 • Gratis prøveversjon: Capsa Network Analyzer
 • Pris: 549 dollar
 • Hvis du vil se nærmere på, sjekk ut TechRepublic Capsa Photo Gallery

Hvem er det for?

Colasoft Capsa Network Analyzer Enterprise Edition hjelper systemingeniører og nettverksadministratorer som er ansvarlige for å administrere bedriftsnettverk. Enhver teknologipersonell som har til oppgave å sikre jevn bedriftsomfattende nettverksytelse, krever et pålitelig verktøy for nettverksanalyse; Colasoft Capsa er nettopp et slikt verktøy.

Hvilket problem løser det?

Capsa Network Analyzer er et brukervennlig nettverksovervåkningsverktøy som samler inn viktig informasjon om nettverkstrafikk, datapakker og opprinnelses- og destinasjonsdata. Pakkesniffingsprogramvaren gir kraftige overvåknings- og rapporteringsfunksjoner, inkludert grafer og diagnostiske verktøy, som hjelper travle administratorer og ingeniører med å raskt finne, diagnostisere og feilsøke nettverksproblemer.

Utrolige funksjoner

 • Enkelhet - Colasofts Capsa nettverksanalyseverktøy er enkelt å installere og enkelt å betjene. Videre er Capsa enkelt tilpasset. Pakkeanalyseapplikasjonen kan skryte av et bredt utvalg av lett endrede innstillinger og alternativer for et stort utvalg av parametere, inkludert nettverkskort, pakketyper, fysiske adresser og mer.
 • Kraftig diagnose - Ved å kombinere sanntids nettverksovervåking og dataregistrering med flere integrerte analyse- og diagnoseverktøy, presenterer Capsa bedriftsadministratorer et kraftig verktøy for å bestemme årsaken til problemer med nettbredde og flaskehalser. Ofte er det å spore kilden til dårlige pakker eller unormal trafikkgenerering når det bekjempes tregt nettverk. Programvaren inkluderer en diagnosekonsoll som viser hendelser som er adskilt av OSI-lag og muliggjør sortering etter alvorlighetsgrad, kildeadresse eller hendelsestype for å gi raskere gjenoppretting. En spesiell Matrix-visning er også tilgjengelig, som viser forbindelser på et øyeblikk, noe som forbedrer diagnosen.
 • Omfattende rapportering - Capsa registrerer betydelig informasjon. Nettverksanalyseprogramvaren fanger opp trafikkstatistikk, bruk av båndbredde, datapakkeinformasjon for mer enn 300 protokolltyper, opprinnelses- og kildeadresser, fysiske adresser, feilrater og mer. Men rapporteringsverktøyene deres er det som viser seg verdifullt i å hjelpe administratorer med å forstå all den nettverksinformasjonen takket være enkle rapporter og grafiske nettverksrepresentasjoner.

Hva er galt?

 • Begrenset OS-støtte - Mange bedriftsadministratorer bruker Linux- eller Macintosh-operativsystemer. Colasofts Capsa-nettverksanalyseprogramvare fungerer imidlertid bare med Windows-operativsystemer. Sjansen er stor for at noen bedriftsingeniører vil ha fordel av støtte for pakkesniffen på mobiltelefonen deres, men det spørs kanskje for mye.

Konkurransedyktige produkter

 • Microsoft Network Monitor
 • PacketTrap Networks pt360 Tool Suite Pro
 • WildPackets OmniPeek Network Analyzer
 • Wireshark

Ergo for virksomheten

Bedriftsmiljøer byr regelmessig på nettverksutfordringer. Nettverksadministratorer og systemingeniører må ha kraftige verktøy som raskt kan bestemme kilden til problemer. Med støtte for hundrevis av protokoller, overvåkning i sanntid og enkle grafiske statusrepresentasjoner, hjelper Capsa Network Analyzer bedriftsfagfolk med å opprettholde sikre, godt utførende nettverk.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt Colasoft Capsa Network Analyzer Enterprise Edition? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2020 | mobilegn.com