Gjennomgang: KACE Networks KBOX 1100 Systems Management Appliance

KACE Networks markedsfører sitt KBOX Systems Management-apparat som å levere en fullt integrert systemadministrasjonsløsning. Den gratis BSD-drevne KBOX 1100 gjør nettopp det, og gir bedrifts-IT-administratorer en enkelt løsning for å administrere maskinvare- og programvarelager, utføre kapitalstyringsfunksjoner, drive konfigurasjonsadministrasjon, støtte helpdesk-operasjoner, drivstoffdistribusjon av programvare og mer.

spesifikasjoner

 • Produsent: KACE Networks, Inc.
 • Produkt: KBOX 1100 Systems Management Appliance
 • Versjon: 4.3.20109
 • Operativsystemer: Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 2008 (x86 og x86_64), Mac OS X 10.4-10.6, Red Hat Linux AS og ES og iPhone eller iTouch 2.0 eller nyere.
 • Nettadministrator: Microsoft Internet Explorer 6.0+, Netscape, Mozilla, Firefox, Opera, Safari.
 • Gratis prøveversjon: KBOX 1100
 • Pris: Omtrent 11.200 dollar gate
 • Hvis du vil se nærmere på TechRepublic Photo Gallery

Hvem er det for?

Enterprise IT-avdelinger kan utnytte KBOX 1100s systemadministrasjonstjenester for å sentralt administrere opptil 3000 noder og lagre opptil 230 GB applikasjonsfiler, logger og rapporter. Organisasjoner med stort antall servere, arbeidsstasjoner og bærbare datamaskiner, inkludert kontorer som støtter eksterne steder, kan redusere kostnader, raskere lukke problemer, forbedre sikkerheten og finjustere effektiviteten ved å distribuere KBOX 1100. ( Redaktørens merknad: For større organisasjoner, KBOX 1200 Systems Management Appliance støtter opptil 20 000 noder. )

Hvilket problem løser det?

KACE Networks 'KBOX 1100 Systems Management Appliance gjør det mulig å utføre et bredt spekter av viktige datamaskinvedlikeholdsoppgaver i et bedriftsnettverk. Ved hjelp av KBOXs sentraliserte administrasjonskonsoll kan IT-ansatte eksternt opprettholde tusenvis av nettverksnoder.

Den godt drevne KBOX 1100 - som pakker et par Xeon Quad Core 2.0 GHz CPUer, 4 GB RAM, en RAID 1-matrise og dobbelt gigabit Ethernet NIC-er - administrerer maskinvarelager og programvarelisenser og samsvar, applikasjons- og programvaredistribusjon, patch administrasjon, rapportering og dashboards, varsling, fjernkontroll, selvbetjeningsfunksjoner, skripting, konfigurasjonspolicyer, distribusjon og overvåking av Windows-, Mac- og Linux-agenter og mer. Sentralisering av disse oppgavene og automatisering av så mange av disse prosessene som mulig frigjør IT-ansatte til å bruke mer tid på andre oppgaver, hjelper til med å forhindre driftsstans, øker sikkerheten, effektiviserer ytelsen og oppmuntrer til lisensoverholdelse.

Utrolige funksjoner

 • OS-uavhengig - KBOX Systems Management Appliance støtter et bredt spekter av operativsystemer Windows, Linux og Macintosh, samt bærbare Apple-enheter.
 • Lagerstyring - KBOX Device Discovery and Inventory-komponenten muliggjør automatisk oppdagelse av nettverksbrede programvareprogrammer og maskinvarekonfigurasjoner. Administratorer kan bruke enten administrerte agenter eller agentløs nettverksskanning for å utføre lagerbeholdningen.
 • Applikasjonsdistribusjon - KBOX 1100 kan eksternt administrere, installere og distribuere applikasjoner, operativsystem og programvareservicepakker, oppdateringer og annen programvare til Windows, Macintosh og Linux klientmaskiner og servere.
 • Patch management - Patch management funksjonalitet gjør det mulig for KBOX 1100 å sentralisere godkjenning og distribusjon av et bredt spekter av patcher for Windows-, Macintosh- og Linux-datamaskiner. KBOX-apparatet tapper sin AppDeploy Live-funksjon for å koble til AppDeploy.coms enorme systemadministrasjonsdata, beste praksis og relaterte informasjonsbiblioteker.
 • Rapportering og varsler - KBOX 1100 samler ferdigpakkede rapporter i tillegg til veiviserbaserte verktøy som bedriftsadministratorer kan bruke til å lage tilpassbare rapporter og oversikter over dashbordet. Disse rapportene og grafene gir teknisk personell nesten øyeblikkelig bekreftelse av systemstatus i hele bedriften. Systemstyringsapparatet støtter også en rekke varsler for å varsle ansatte om potensielle problemer og feil.
 • Fjernkontroll - Systemadministrasjonsserveren, i tillegg til å oppfylle funksjonen for fjernstyring, gjør det også mulig for supportteknikere å ta fjernkontroll av arbeidsstasjoner og systemer for å fullføre reparasjoner.
 • Dedikert trening - Hver organisasjon som kjøper en KBOX 1100 får flere timer med KBOX JumpStart Training. Online opplæringsmoduler, levert av KACE Networks-representanter eller en autorisert forhandler, dekker emner som sikkerhets- og revisjonshåndhevelse, helpdesk-tjenester, oppsett av apparater og systemadministrasjon.
 • Redundancy - KBOX 1100 leveres med RAID 1-disk speilstandard. Som et resultat blir organisasjonsapplikasjonsdata, rapportinnstillinger og andre konfigurasjonsdata automatisk replikert til en andre harddisk.

Hva er galt?

 • Kostnad - Organisasjonens må foreta en betydelig kapitalinvestering når de implementerer KBOX 1100. Billigere alternativer er tilgjengelige, inkludert Spiceworks og HoundDog Technology for fjernovervåking og rapporteringsfunksjoner og HyBlue og andre for fjernkontrollhåndtering. I større bedriftsmiljøer kan det imidlertid hende at det er nødvendig med en rettferdig samling av uavhengige verktøy og verktøy for å matche alle de sømløst integrerte tjenestene som er pakket i KBOX-styringssenteret. Når organisasjoner vokser utover noen hundre stasjonære maskiner, begynner KBOXs priser og skalerbarhet raskt å returnere gunstige stordriftsfordeler.

Konkurransedyktige produkter

 • Altiris Endpoint Management
 • Kaseya IT Department Edition
 • LANDesk Management Suite
 • Microsoft Systems Management Server

Ergo for virksomheten

Teknologipersonell som har til oppgave å støtte, vedlikeholde og sikre Windows, Macintosh og Linux arbeidsstasjoner og servere i et bedriftsmiljø, vil være godt tjent med å utforske fordelene KBOX 1100 gir sin organisasjon. Systemstyringsapparatets maskinvarebaserte tilnærming til å sentralisere applikasjonsdistribusjon, styring og vedlikehold forenkler mange, tidkrevende gjøremål og beste fremgangsmåter som overlates til automatisk styring. KBOXs mulighet til å støtte eksterne reparasjonsøkter og virtualisering av strømapplikasjoner utvider dessuten bedriftsfordelene.

Bruker vurdering

Har du møtt eller brukt KBOX 1100 Systems Management Appliance? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2020 | mobilegn.com