Anmeldelse: Secunia Personal Software Inspector

Når du administrerer systemer, er et av de mest kritiske aspektene å holde applikasjoner oppdatert for å unngå sikkerhetsproblemer eller for å installere nye funksjoner. Dette er ikke et problem for selve operativsystemet, fordi Windows informerer deg når oppdateringer er tilgjengelige. Men for de mange applikasjonene du har installert på PC-en (e), vil det å gjøre det enklere å ha en måte å holde oversikt over når en oppdatering er tilgjengelig.

Ett verktøy er Secunia Personal Software Inspector. Dette verktøyet holder oversikt over alle applikasjoner som er installert på maskinen din, og når / hvis de har oppdateringer tilgjengelig. Fra et enkelt GUI-vindu kan administratoren / brukeren klikke på en enkelt knapp for å handle etter den siste informasjonen. Nesten 100% av tiden vil disse handlingene være i form av en oppdatering.

spesifikasjoner

 • Støttede operativsystemer: Windows (32 og 64 bit) 7, Vista, XP, 2000
 • Privilegier: Må ha administratorrettigheter for å bruke
 • Tilkobling: Må gi tilgang til Secunia-servere som er SSL-kryptert, samt tilgang til Microsoft Windows-oppdateringsservere
 • Windows-oppdatering: Må ha de siste oppdateringene fra Microsoft
 • Ytterligere leverandørinformasjon

Hvem er det for?

For alle som har vært nødt til (eller ønsket å) følge med på alle applikasjonsoppdateringer på en maskin, fra et enkelt kontaktpunkt, er Secunia PSI kanskje bare verktøyet. Dette verktøyet lar deg administrere en enkelt PC-oppdatering med et enkelt pek- og klikkgrensesnitt. Hvis du derimot ønsker å kunne administrere flere maskiner fra ett sted, må du se nærmere på Secunia Corporate Software Inspector. Kostnaden for CSI (starter på 2 700, 00 dollar årlig) vil imidlertid bringe mange brukere tilbake til PSI.

Hvilket problem løser det?

Hvis du administrerer PCer, vet du hvor viktig det er å holde applikasjoner oppdaterte. Men å gå gjennom og manuelt se etter oppdateringer er en veldig tidkrevende oppgave. I stedet for å gjøre dette manuelt, håndterer Secunia PSI faktisk denne prosessen for deg. Når applikasjonsoppdateringer er tilgjengelige, vil Secunia PSI-oversikten vise dem og gi deg muligheten til å oppdatere dem ved å klikke på oppdateringsknappen. Denne prosessen vil deretter automatisk åpne programmets siste nedlastning (fra Internet Explorer) og deretter la deg installere oppdateringen.

Viktige funksjoner

 • Bruker sårbarhet Intelligence (av Secunia)
 • Oppdater bekreftelse
 • Rask tilgang til lapper
 • Dekker alle MS-programmer og tredjepartsprogrammer
 • Bekrefter sårbarheter i applikasjoner og plugins
 • Flere brukertilgang
 • rapportering
 • Monitor verter for usikre installasjoner
 • Kjører gjennom nettleseren
 • Gratis
 • Trusselnivåvarsel

Hva er galt

Et av de største problemene med å ta beslutningen om å installere Secunia er å avgjøre om applikasjonen er nærmere spionprogrammer enn det er et nyttig verktøy. Men etter å ha skannet PSI med flere verktøy har jeg funnet at det er ganske trygt. Det andre, større problemet er at større selskaper ikke kommer til å kunne rettferdiggjøre den ekstra tiden systemadministratorer vil måtte bruke på å gå til hver maskin for å sikre at de er fullstendig oppdatert. En annen nitpick jeg har med applikasjonen er at uansett hvilken nettleser du har angitt som standard, vil Secunia bare fungere gjennom Internet Explorer.

Ergo for forretninger

Hvis du (eller IT-administratoren din) ikke har noe imot å gå fra maskin til maskin for å sikre at applikasjoner er oppdatert, og du liker den gratis prisen, er Secunia PSI kanskje den mest nyttige oppdateringsløsningen du finner. Hvis du (eller IT-administratoren din) føler at det går bort fra maskin til maskin for denne oppgaven er bortkastet tid, kan det hende du må skylle ut for bedriftsversjonen av verktøyet. Uansett er Secunia et enestående middel for å holde alle installerte applikasjoner oppdatert. Med alle programmene dine oppdaterte, kan du i det minste vite at eventuelle nylige sikkerhetshull er lappet (så lenge applikasjonenes utviklere har lappet de nevnte hullene og frigjort oppdateringene).

Konkurransedyktige produkter

 • MetaQuark AppFresh
 • Sumo

Brukeranbefaling

Har du møtt eller brukt Secunia Personal Software Inspector? I så fall, hva tror du? Ranger opplevelsen din og sammenlign resultatene med hva andre TechRepublic-medlemmer mener. Gi din egen personlige anmeldelse i TechRepublic Community Forum, eller gi oss beskjed hvis du tror vi har utelatt noe i vår anmeldelse.

Les våre feltprøvde anmeldelser av maskinvare og programvare i TechRepublics nyhetsbrev om produkt Spotlight, levert hver torsdag. Vi forklarer hvem som vil bruke produktet og beskriver hvilket problem produktet er designet for å løse.

© Copyright 2020 | mobilegn.com