Roter PowerPoints flippinngang for en uvanlig vri

PowerPoint tilbyr en rekke animasjonseffekter, og de fleste effekter har en rekke alternativer. Du kan bruke mye tid på å jobbe gjennom alle alternativene og fremdeles ikke få en elegant løsning. Noen ganger er ikke svaret innstillinger som er mer kompliserte, det er en enkel endring av perspektiv.

Flip-inngangseffekten er et flott eksempel på hva jeg beskriver. Det er enkelt å påføre, og det er en interessant effekt. Følgende lysbilde bruker denne effekten til å vende (eller fly inn) bokstaver i et barnehagestim. Ikke lett å få et bilde av, men effekten er lett å legge til:

 1. Sett inn en tekstboks og skriv inn teksten. Jeg brukte Tempus Sans ITC, 36 - jeg syntes det så litt finurlig ut uten å være utsmykket.
 2. Når tekstboksen er valgt, klikker du på kategorien Animasjoner og deretter på Legg til animasjon i gruppen Avansert animasjon.
 3. Velg flere inngangseffekter fra galleriet.
 4. Velg Flip fra delen Spennende og klikk OK.
 5. Åpne animasjonsruten ved å klikke på Animasjonsrute i gruppen Avansert animasjon.
 6. Velg Med tidligere fra Start-kontrollen.
 7. Klikk F5 for å kjøre lysbildet.

PowerPoint vipper hver bokstav på plass - den ligner fugler som flyr inn og rister. Som det er, det er interessant og litt lekent, men med en enkel endring av perspektiv kan vi gjøre det uvanlig.

Du lurer sikkert på hva jeg mener med perspektiv. I dette tilfellet mener jeg en enkel rotasjon av teksten. Effekten er den samme. Gjør følgende for å snu teksten:

 1. Høyreklikk på tekstboksen og velg Formater teksteffekter.
 2. I tekstvinduet velger du Tekstboks i venstre rute.
 3. Velg Roter all tekst 270 ° fra rullegardinmenyen Tekstretning.
 4. Klikk Lukk.
 5. Deretter endrer du størrelse på og flytter tekstboksen ved å bruke følgende lysbilde som guide.

Å få noe utenom det vanlige trenger ikke bety flere bjeller og fløyter - noen ganger er det så enkelt som å endre perspektivet litt. I dette tilfellet mister du dessverre den rovende fuglenes effekt, så det er en tossup om denne roterte flippen er bedre enn den horisontale flippen.

Det er mulig å rotere teksten i PowerPoint 2003, men den er ikke like enkel å implementere.

© Copyright 2020 | mobilegn.com