RTM-versjonen av Windows 7 er klar, men er du klar for det?

Rett etter at forrige ukes blogg av Windows Vista og Windows 7 ble publisert, gjorde Microsoft det - de kunngjorde utgaven til Windows 7. Release To Manufacturing (RTM). Ifølge Brandon LeBlanc, i 22. juli-utgaven av Windows 7-bloggen:

"... RTM skjer offisielt først etter at avmelding har oppstått. Det som skjer er at en build blir utpekt som en RTM-utfordrer etter å ha gjennomgått betydelig testing og oppfylt vår kvalitetslinje for RTM. Deretter går det all valideringskontrollen som kreves for RTM inkludert å ha fullført alle språkene i det bygget. Hvis alle valideringskontrollene er passert - kan avmelding for RTM skje. I dag etter at alle valideringskontrollene var oppfylt, meldte vi oss av og erklærte build 7600 som RTM. "

I samme blogg fortsetter LeBlanc å spesifisere:

"RTM-koden vil bli levert til våre partnere i løpet av de neste dagene, som deretter vil begynne å forberede seg på å levere noen fantastiske nye produkter som er tidsinnstilt for å komme til Windows 7 på General Available (GA) den 22. oktober."

Selve RTM-arrangementet ble til og med dokumentert i en markedsføringsvideo av den endelige signeringseremonien som ble skutt inne på Microsoft-campus og utgitt på YouTube. I en mer formell kunngjøring på MGX (Microsoft Global Exchange), Microsofts årlige salgs kick-off event i Atlanta, kunngjorde Steven Sinofsky og Steve Ballmer RTM av Windows 7, så vel som RTM for Windows Server 2008 R2, og Ballmer signerte gull RTM DVDer.

Wow, dette er gode nyheter, og jeg vil foreslå at vi alle setter våre grep om Microsoft et øyeblikk til side og gir dem våre hjertelige gratulasjoner med å nå denne milepælen på en riktig måte. Etter et øyeblikk eller to, føl deg fri til å fortsette å klage.

Dette blogginnlegget er også tilgjengelig i PDF-format i en gratis nedlastning av TechRepublic.

Windows 7 familiepakke

I min nylige blogg, prissetting av Microsoft Windows 7, vekker interesse og kontrovers, kommenterte jeg rykter om tilgjengeligheten og prisene for en Windows 7-familiepakke. Vel, vi har nå delvis bekreftelse. I 21. juli-utgaven av Windows 7-bloggen skriver LeBlanc:

"Jeg vet at det har gått noen rykter om en" familiepakke "for Windows 7. Vi har hørt mye tilbakemelding fra betatestere og entusiaster de siste tre årene om at vi trenger en bedre løsning for hjem med flere PC-er. Jeg er glad for å bekrefte at vi faktisk vil tilby en familiepakke med Windows 7 Home Premium (i utvalgte markeder) som vil tillate installasjon på opptil 3 PCer. Som jeg har sagt før, følg med på bloggen vår for mer informasjon om dette og alle andre potensielle tilbud. "

Selv om dette også er gode nyheter for forbrukerne, ville faktisk prisinformasjon ha vært fint. Likevel høres den ryktet $ 150 MSRP prislappen rimelig ut. Husk imidlertid at sjansen er stor for at dette ikke er en totalkostnad.

Som du kanskje husker, i Windows Vista Family Discount-programmet, måtte du først kjøpe en detaljversjon av Ultimate (Full eller Upgrade) for å dra fordel av rabatten. Du kan deretter gå til et spesielt Microsoft-nettsted og kjøpe to Home Premium-oppgraderingslisenser for $ 49.99 per stykk.

Bare for å friske opp minnet, her er hvordan prissettingen for Windows Vista Family Discount-programmet ble spilt. (Mitt eksempel på Vista-priser kom fra faktiske priser som ble tilbudt på Amazon.com i løpet av den tidlige Vista-tilgjengelighetsperioden.)

Tabell A

Windows Vista Ultimate (full) $ 369.99
Hjem Premium oppgradering lisens 49, 99 dollar
Hjem Premium oppgradering lisens 49, 99 dollar
Total $ 469, 97

Tabell B

Windows Vista Ultimate (oppgradering) $ 247, 99
Hjem Premium oppgradering lisens 49, 99 dollar
Hjem Premium oppgradering lisens 49, 99 dollar
Total $ 347, 97

Nå, jeg vet ikke om dette er på samme måte som Windows 7-familiepakken vil bli priset og pakket, men hvis det var det, kunne vi forvente å se noe på denne måten:

Tabell C

Windows 7 Home Premium (full) $ 199.99
Hjem Premium oppgradering lisens 75, 00 dollar
Hjem Premium oppgradering lisens 75, 00 dollar
Total $ 349.99

Tabell D

Windows 7 Home Premium (oppgradering) $ 119.99
Hjem Premium oppgradering lisens 75, 00 dollar
Hjem Premium oppgradering lisens 75, 00 dollar
Total $ 269.99

Husk at jeg bruker alle Windows 7 MSRP-prisene her, da det er alt jeg trenger å gå på på dette tidspunktet, slik at du virkelig ikke kan foreta noen direkte sammenligning. Igjen, jeg spekulerer bare her basert på hva vi så med Vista. Microsoft kan komme med en helt ny prisstruktur med Windows 7-familiepakken.

Windows XP-oppgraderinger

Jeg har nylig mottatt spørsmål fra folk som kjører Windows XP, og lurer på om det vil være Windows 7-oppgraderinger, og svaret er ja og nei.

Ja, Windows XP-brukere er kvalifisert for oppgraderingsprisen. Nei, du vil ikke kunne bruke Windows 7 Upgrade DVD til å utføre en oppgradering på stedet på et system som kjører Windows XP. Med andre ord vil du ikke kunne sette inn Windows 7 DVD i stasjonen på XP-systemet ditt og utføre oppgraderingen mens du lar alle applikasjonene og enhetsdriverne være på plass.

XP-brukere vil mest sannsynlig stole på Windows Easy Transfer, som er et verktøy utviklet for å kopiere filer og innstillinger fra en Windows-installasjon til en annen Windows-installasjon på samme datamaskin, samt fra en datamaskin til en annen datamaskin.

Imidlertid vil Windows XP-brukere kunne utføre en av to tilpassede Windows 7-oppgraderingsinstallasjoner, som begge i hovedsak utgjør en ren installasjon.

Den første typen vil installere Windows 7 på en ny partisjon i en dual-boot-konfigurasjon, mens den andre typen vil installere Windows 7 på den eksisterende partisjonen - den som inneholder Windows XP. Dette vil føre til at Windows XP-systemfiler og innholdet i mappen Mine dokumenter blir lagret i en mappe med tittelen Windows.old. Uansett må du installere alle applikasjonene og driverne på nytt.

Selv om den andre typen tilpasset installasjon vil lagre datafilene dine, vil du fremdeles definitivt lage og ta sikkerhetskopier av hånden på hånden, bare i tilfelle.

Jeg vil dekke Windows XP til Windows 7 oppgraderinger mer detaljert når jeg får hendene på en ekte Windows 7 Upgrade DVD og kan eksperimentere med den.

Hva tar du?

Er du glad for å høre at Windows 7 er i mål for utgivelsesdatoen 22. oktober? Sannsynligvis vil du dra nytte av Windows 7-familiepakken? Planlegger du å oppgradere fra Windows XP til Windows 7? Som alltid, hvis du har kommentarer eller informasjon å dele om disse emnene, kan du ta et øyeblikk til å komme innom TechRepublic Community Forum og la oss høre fra deg.

TechRepublics nyhetsbrev om Windows Vista og Windows 7, levert hver fredag, tilbyr tips, nyheter og skuttknapp på Vista og Windows 7, inkludert en titt på nye funksjoner i den siste versjonen av Windows OS.

© Copyright 2020 | mobilegn.com