Dra nytte av LinkedIn for å forberede deg til intervjuer og møter

Hvorfor QR-koder kan være LinkedIns killer-app TechRepublic's Jason Hiner forklarer hvordan QR-koder kan drepe visittkortet og gjøre LinkedIns mobilapp til et viktig verktøy for teknikere innen business tech.

I fjor kunngjorde Microsoft og LinkedIn at du vil kunne se LinkedIn-detaljer om folk du kommer til å møte rett i Outlook-kalenderen, for å hjelpe deg med å forberede deg til samtalen. Å vite noens stillingsbetegnelse og hvor de har jobbet i det siste, bør gi deg en mye tydeligere ide om hvordan du kan jobbe produktivt med dem - eller hva de kanskje spør deg om hvis du skal på intervju.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Når du kommer til det vanskelige punktet når intervjueren stiller hvilke spørsmål du har, å vite hva jobben deres er, kan hjelpe deg å stille et spørsmål de kan svare på.

Du kan til og med se om nettverkene dine har noen felles, som du kan be om råd om hvordan du takler dem.

Slik konfigurerer du tofaktorautentisering for favorittplattformene og tjenestene dine (gratis PDF)

Outlook er et flott sted å legge inn informasjon om mennesker, fordi det er dit du drar for å kommunisere. Å koble til e-postadresseboken din og LinkedIn-nettverket ditt bør spare mye tid: i stedet for å måtte gå til LinkedIn, finne personen du vil sende e-post, klikke på kontaktinfo og kopiere e-postadressen, kan du bare skrive inn navnet og bruk deres profilbilde og stillingstittel for å sikre at ja, dette er riktig Jane Smith. Gjennom årene har Outlook hatt flere forskjellige sosiale kontakter og tillegg for å hente inn ditt sosiale nettverk: denne integrasjonen er bare den siste måten å gjøre det på, og integrasjonen går dypere.

Det kommer også til å være tilgjengelig i Del-dialogboksen i Office-apper som Word og PowerPoint. Igjen virker det åpenbart at du ønsker å kunne invitere menneskene du er koblet til i ditt sosiale sosiale nettverk, til å samarbeide om dokumenter uten å søke, klikke og kopiere.

Det er fremdeles planen, men delene av den blir bare sakte tilgjengelig.

Opprinnelig skulle informasjonen fra LinkedIn vises i møteinvitasjonen direkte, men nå ligger den i People-kortet, fordi det dukker opp over hele Office og ikke bare i kalenderen. Hold markøren over et navn i en e-post eller en kommentar i et Word-dokument, og People-kortet gir deg et raskt sammendrag av detaljene deres, med ikoner for å gjøre ting som å sende dem en melding eller planlegge et møte. "Det var viktig for oss å ikke begrense disse verdifulle menneskers innsikt til bare kalender og sikre at de er tilgjengelige for alle arbeidsflyter for samarbeid og kommunikasjon, " forklarte Cem Aykan, rektor for daglig leder for funksjonen.

Kikk på folkekortet

Koble til din LinkedIn-konto, og People-kortet vil vise jobbtittler og profilbilder fra LinkedIn. Hvis det er noen i ditt LinkedIn-nettverk, kan du se hvem dere begge kjenner, og du kan sende e-post til folk selv om du ikke har e-postadressen deres lagret i Outlook. I tillegg kan du se alle e-postsamtalene du har hatt, og eventuelle filer de har sendt deg.

Klikk på LinkedIn-ikonet øverst på kortet, LinkedIn-overskriften i midten eller "Vis mer" -koblingen nederst for å få et større vindu der du kan se flere e-poster, filtrere filene og se høydepunktene på deres LinkedIn profil. Hvis de har en ny stilling eller et arbeidsjubileum (eller en bursdag), vil det dukke opp, og du kan klikke deg gjennom for å se hele profilen deres - nyttig å se om de har lagt ut noe som kan være relevant i møtet ditt.

LinkedIn information is currently only available via Outlook on the web.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

LinkedIn-informasjon er foreløpig bare tilgjengelig via Outlook på nettet.

Bilde: Mary Branscombe / TechRepublic

Hvis du bruker Office 365 MyAnalytics-funksjonen, vises denne også på People-kortet. MyAnalytics (tidligere kjent som Delve) sporer arbeidsvanene dine i e-post, møter og Office-dokumenter, flekker som du ofte samarbeider med og kommer med forslag som blokkering av tid i kalenderen for å få gjort arbeid. "Vi vil fortsette å investere i konklusjoner og høydepunkter for nye mennesker som hjelper folk å være på topp med påminnelser, oppgaver og hjelpe dem å pleie og vokse sitt nettverk, " sa Aykan.

Foreløpig får du bare se informasjonen fra LinkedIn hvis du bruker Outlook på nettet. Du må bruke en kommersiell versjon av Office 365, og leietageren din må også være innstilt til å motta versjoner av målrettet utgivelse av Office (det er under 'Organisasjonsprofil' i Office 365 admininnstillinger, og hvis du har den nye administrasjonskonsollen, vil du Jeg må vise alle innstillinger for å finne det). Enkeltbrukere må også koble sin LinkedIn-konto til sin Office-konto, og ironisk nok er den enkleste måten å gjøre det på den stasjonære Outlook-klienten. Velg 'File, Options, General', bla til bunnen og merk av i boksen for 'Enable LinkedIn features in my Office-applikasjoner'; Du kan også koble kontoer her.

Teknologi i utdanning: De nyeste produktene og trendene (gratis PDF)

Når det er gjort, bør du se LinkedIn-detaljer på People-kortet. Du bør også kunne skrive navnet til noen i ditt LinkedIn-nettverk i Outlook online for å sende dem en e-post, eller i Del-dialogboksen i Word, Excel og PowerPoint Online, eller når du deler fra OneDrive for Business- og SharePoint-nettsteder - i stedet å måtte kjenne e-postadressen deres (eller ta deg tid til å kopiere den fra LinkedIn). Det er basert på hva Microsoft kaller Universal Directory, men det er fremdeles eksperimentelt, selv om leietageren din har målrettet utgivelse slått på, har du sannsynligvis ikke tilgang til den (og hvis du ser det tilgjengelig, vil grensesnittet sannsynligvis endre seg før det er bredt tilgjengelig).

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Få råd og praktiser tøffe intervjuspørsmål med LinkedIns verktøy.

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Bilde: Mary Branscombe / TechRepublic

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Øv på forhånd

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvis møtet du forbereder deg på er et intervju, har LinkedIn sine egne verktøy for å hjelpe med det, selv om du må ha en premiumkonto for å bruke dem. Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">En liste over vanlige intervjuspørsmål vises på siden av Job Tracker-dashbordet og på Jobs-trykk i LinkedIn-appen. Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Klikk gjennom for å se 26 av de generelle intervjuspørsmålene som det alltid er vanskelig å svare på (hvorfor vil du jobbe her, hvor ser du deg selv om fem år, hva er svakhetene dine og så videre). Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">I tillegg til forklaringer på hva spørsmålene egentlig handler om og prøve svar, kan du også øve på spørsmålene ved å spille inn en video eller skrive et svar - og dele dem med kontakter på LinkedIn hvis du ønsker tilbakemelding.

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Microsoft Weekly Newsletter

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Leveres mandager og onsdager

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Registrer deg i dag

Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

" data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Se mer

 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Slik bruker du LinkedIn for å finne en jobb med høyere lønn (TechRepublic)
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvordan LinkedIns nye intelligente ansettelsesverktøy bedre kobler jobbsøkere og rekrutterere
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Hvordan sikre din LinkedIn-profil (TechRepublic)
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Hackere som utpresset Uber og LinkedIn erklærer seg skyldige (ZDNet)
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">LinkedIn avslører de 50 hotteste amerikanske startupene for arbeidere (TechRepublic)
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Legge til satellittforbindelse til Microsofts Azure ExpressRoute (TechRepublic)
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Slik jobber du med lange dokumenter i Microsoft Word (TechRepublic)
 • Get advice and practice tough interview questions with LinkedIn's tools.

  " data-credit="Image: Mary Branscombe/TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">Microsoft flytter Lynda.com-brukere til LinkedIn Learning og ikke alle er glade for det (ZDNet)

© Copyright 2021 | mobilegn.com