Tips for å sende Windows Phone 7-apper til App Hub

Utviklingsopplevelsen for Windows Phone 7 på et kodenivå er ikke perfekt, men den er fin i forhold til noen av de andre mobilapputviklingshistoriene der ute. Dessverre, opplevelsen av å gjøre appen din klar for salg via App Hub, Microsofts utviklernettsted for Windows Phone 7 og Xbox 360, overlater mye å være ønsket.

Siden begynnelsen av november 2009 da App Hub kom ut, har jeg fått tre søknader til App Hub: en gratis, en betalt og en betalt med gratis prøveperiode. Jeg har også lest voldsomt om hvordan du kan lette prosessen med å sende apper til App Hub. Her er hva jeg har lært som vil hjelpe deg med å få søknaden din publisert i App Hub.

Tips om apphub-innsending

Les og forstå applikasjonsretningslinjene grundig

Den første tingen å forstå er at App Hub-testerne er veldig strenge når de setter Windows Phone 7-applikasjonen gjennom tempoene. Dette er veldig frustrerende fordi de finner ting du kanskje ikke vurderer som feil, men definitivt bryter bruksretningslinjene. Så langt har ingen av appene mine blitt avvist for noe som ikke var i retningslinjene. Søknadsretningslinjene er veldig tydelig skrevet; det eneste vingrommet i dem er det som utgjør for mye voksent innhold (vold, alkohol- og narkotikabruk, språk, seksuelt innhold, og så videre). Noen har lov, men ikke mye.

Men jeg har blitt mislykket mange ganger for ting som overrasket meg fordi jeg ikke forsto retningslinjene grundig . Legg merke til vektleggingen: min feil, ikke Microsofts. Hvis du vil spille i hagen deres, må du følge reglene deres. Og vet du hva? Reglene har en veldig god grunn til å være der: De hever den samlede verdien av App Hub-applikasjonene. Ved å sikre at applikasjonene som kommer inn i App Hub er så feilfrie som mulig og har en viss grunnleggende konsistens i brukergrensesnittet, forbedres brukeropplevelsen, noe som fører til mer salg av håndsett og til brukere som er mer villige til å laste ned (og til og med betale for ) applikasjoner. Når alt kommer til alt, når du får en telefon med flotte, problemfrie apper, forteller du vennene dine og laster ned mer; når du blir brent noen ganger, og du forteller også vennene dine, men du får heller ikke flere apper.

Min erfaring med Android, for eksempel, er at ethvert søppel som vil rive telefonen din, kan gjøre det til Android Marketplace; som et resultat, sluttet jeg å laste ned eller kjøpe Android-apper. Så disse reglene hjelper deg virkelig med å tjene mer penger.

Følg spesielt Tilbake-knappens regler. Den største utfordringen med å følge reglene er relatert til Tilbake-knappen (avsnitt 5.2.4). Det er utrolig fristende å koble seg til BackKeyPress-hendelsesbehandleren og overstyre funksjonaliteten med hensyn til navigasjon. Jeg vet fordi jeg gjorde det. Ikke gjør det. Ikke bare bryter du retningslinjene generelt, men det er veldig enkelt å lage en løkke som brukeren ikke kan komme seg ut av. Et av de underliggende problemene er at Microsoft bevisst ikke ga noen måte å avslutte applikasjonen din - det kan bare skje via Tilbake-knappen eller gjennom andre handlinger som kan legge graven til appen din (som å trykke på Start-knappen). Så det som skjer er at når du overstyrer navigeringen på Tilbake-knappen, oppretter du en løkke, og brukeren kan ikke komme seg et annet sted, og du kan ikke koble til Tilbake for bare å ringe Avslutt når det er nødvendig.

Noen mennesker snakker om å gjøre unntak og i hendelseshåndteringen på applikasjonsnivå bare å ringe tilbake. Selv om dette kan fungere på et teknisk nivå, har jeg mistanke om at det er rynket av testerne, og jeg vil ikke stole på at en app skal gå gjennom som bruker denne teknikken. Hvis du har en veiviser eller et annet arbeidsflytscenario der Tilbake-knappen ikke skal returnere deg til veiviseren når visse ting har skjedd, kan du holde arbeidsflyten i ett XAML og koble til BackKeyPress-hendelsen for å vise forrige eller neste trinn eller for å gå tilbake til forrige side når du er på første trinn av flyten.

Få ting riktig første gang du sender inn en app

Når du sender appene dine, vil du virkelig gjøre ting riktig første gang, inkludert skjermbilder og beskrivelsestekst. Når du endrer denne informasjonen, krever det at søknaden din blir testet på nytt, noe som kan ta en dag eller to å behandle (det tok til og med tre eller fire dager for en av appene mine). Du har dessuten bare lov til fem gratis søknadsinnleveringer med ditt opprinnelige medlemskontingent (ikke apper i markedet, innsendinger ). Så hver mislykkede innsending, eller innsending på nytt for å endre informasjon, bruker en av disse sporene, selv om det er den samme appen. Etter at disse fem er brukt, må du betale rundt $ 20 per tilleggsinnlevering. Hvorfor bruke $ 20 per innsending når det ikke er nødvendig?

Bruk Windows Phone Capability Detection Tool for manifest-filen

En annen merkelig gotcha er søknadskravene. Når du sender appen din, tester Microsoft den for å se hva den trenger og lister den opp som sådan. I tillegg er det meningen at du skal pakke en manifestfil med applikasjonens behov. Det beste du kan gjøre er å bygge applikasjonen din, og bruk deretter Windows Phone Capability Detection Tool for å se hvilke elementer som må være i manifestfilen, og fjerne resten (som standard ber manifestfilen om alle tillatelser). Test deretter søknaden din i hjel. Sjekk hver krik og krok og forsikre deg om at det ikke kaster noen sikkerhets unntak.

Fjern alle ubrukte DLL-er fra applikasjonen

Du skulle tro at applikasjonen er klar nå, ikke sant? Feil! Det viser seg at App Hub-prosessen tar et skritt videre enn å bare bruke verktøyet for deteksjonsevne (som er nøyaktig når det gjelder å oppdage applikasjonens sanne behov) - den sjekker også referanser i applikasjonen din, og hvilke funksjoner de kan bruke, hvis du hadde ringt dem. Som et resultat vil alle referanser som kan gjøre ting som applikasjonen din ikke trenger, vises i App Hub at den gjør ting applikasjonen din faktisk ikke gjør. Hvis du for eksempel inkluderer referansen som er nødvendig for stedsdeteksjon, men aldri får tilgang til posisjonsverktøyene, vil App Hub fremdeles vise at appen din trenger GPS-tilgang. Løsningen er å fjerne alle ubrukte DLL-er fra applikasjonen, inkludert de som er lagt til som standard, og som du kanskje ikke bruker.

Mer om innleveringsprosessen for App Hub

App Hub-innsendingsprosessen er mer enn det jeg har dekket her. For mer informasjon, anbefaler jeg på det sterkeste at du leser disse bloggene og artiklene: Jeff Blankenburgs Blankenblog, Adam Natans blogg og App Hub Application Submission Walkthrough. Jeg oppfordrer deg til å virkelig studere kravene og retningslinjene for søknaden. Glad koding!

J.Ja

Avsløring av Justin's tilknytning til industrien: Justin James har en kontrakt med Spiceworks for å skrive produktkjøpsguider; han har en kontrakt med OpenAmplify, som eies av Hapax, for å skrive en serie blogger, opplæringsprogrammer og artikler; og han har en kontrakt med OutSystems om å skrive artikler, eksempelskode, etc.

© Copyright 2020 | mobilegn.com