Hvorfor Microsoft og Apple kryper for å gi ut versjoner av mørke modus av apper og tjenester

TR Dojo: To måter å få Gmail til å fungere som Outlook Bill Detwiler forklarer hvordan Google Gmail kan fungere som Microsoft Outlook ved å slå av samtalevisning og sortere e-post med filtre og etiketter. Når du har sett denne TR Dojo-videoen, kan du finne en lenke til den originale TechRepublic-artikkelen og skrive ut tipset fra TR Dojo-bloggen vår.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Tirsdag kunngjorde et Outlook.com-teammedlem at brukere kan se frem til en ny "mørk modus" -funksjon snart.

I et tilbakemeldingsinnlegg kunngjorde teammedlemmet at planene for en mørk modus i Outlook har vært i gang i flere måneder. For Halloween i fjor fikk brukerne muligheten til å bruke en prototype av den kommende mørke modusen som Microsofts webmailtjeneste sa vil være vel verdt ventetiden.

For de ukjente endrer "mørk modus" standardbakgrunnen for mange apper og tjenester til en mørkere farge som svart eller grå, for å eliminere hardheten knyttet til hvit bakgrunn.

På innlegget bemerket Outlook-teammedlemmet at modusens kode og farger er blitt omgjort flere ganger. Han forsikret brukere om at de vil kunne glede seg over funksjonen ganske snart.

"En av grunnene til forsinkelsen er at vi insisterer på at vi leverer den beste mørke modusen til enhver ledende e-postklient (du vil forstå når du ser det, det garanterer jeg), " skrev teammedlemmet i innlegget.

Denne kunngjøringen kommer som svar på økende brukerkrav for en mørk- eller nattmodus i en rekke apper. Windows 10 har også en mørk modus-funksjon. (Hvis du vil aktivere det, kan du sjekke denne instruksjonsartikkelen fra søstersiden vår, CNET.)

Microsoft er ikke alene om å implementere den nattuglevennlige funksjonen. Apple kunngjorde mørk modus for sin macOS Mojave under WWDC og Twitters lignende funksjon er blitt gjort tilgjengelig på skrivebordet og på mobilen.

Funksjoner i mørk modus blir stadig mer populære for natteravner og brukere som foretrekker lite lys. Disse funksjonene reduserer belastningen på øynene og gjør det lettere å jobbe om natten. Imidlertid liker noen mennesker akkurat slik det ser ut.

Uansett begrunnelse bak, hjelper mørke modus med å gjøre brukerne mer komfortable når de jobber sent på kvelden. Dette holder dem mer opptatt av arbeidet sitt (og enhetsøkosystemet), noe som igjen kommer enhetens produsent til gode.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Populær webmail-tjeneste Outlook vil gi ut en mørk modus-funksjon for å forbedre brukerens nattopplevelse.
  • Mørke moduser blir stadig mer populære på grunn av redusert belastning på øynene.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com