Windows 10 filtørkingsfeil: Hva skjer hvis du er berørt?

Hvordan kan Microsoft fikse Windows 10-oppdateringsproblemene? ZDNet-bidragsytere Ed Bott og Mary Jo Foley snakker med ZDNet-sjefredaktør Larry Dignan og tilbyr forslag som kan hjelpe Microsoft med å løse Windows 10-versjonen 1809-problemene fremover.

Windows 10 oktober 2018-oppdateringen hadde bare vært tilgjengelig i seks dager før den ble trukket på grunn av en filtørkende feil.

Feilen slettet filer som er lagret i brukerens mapper Dokumenter og bilder, noe som resulterer i tap av årelange filer på noen PC-er.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

I kjølvannet av problemet dukket opp, forsikret Microsoft de berørte om at støtteteamene deres kunne være i stand til å gjenopprette filene sine.

Dona Sarkar, leder for Windows Insider-programmet, twitret: "Hvis du har kjørt inn problemet med" manglende filer etter oppdatering "for høstoppdatering 1809 / oktober 2018, kan du ringe vår supportlinje. De har verktøyene for å få deg tilbake til en god tilstand. "

Imidlertid opplevde en virksomhets opplevelse av å prøve å gjenopprette disse filene skuffet.

Reid Fishler, som jobber for et lite selskap i New York, oppdaget alle filene i mappen Dokumenter manglet etter oppgradering til en tidlig bygging av oktober 2018-oppdateringen.

Firmaet hans har ikke en egen IT-avdeling, og hadde kjøpt den bærbare datamaskinen Microsoft Store med en supportavtale med Dell.

Dell klarte ikke å hjelpe ham, og Fishler engasjerte seg i en rekke lange telefonsamtaler med forskjellige Microsoft supportagenter, som han sier fortalte ham at "den eneste måten de må prøve å gjenopprette filene på, er ved å forlate hvilken som helst datamaskin i en Microsoft-butikk i 48 timer ".

Denne løsningen fungerte imidlertid ikke for Fishler, og han mener dette alternativet vil være uakseptabelt for mange forretningsreisende.

"Åpenbart for noen som reiser for forretninger og har filer på maskinen sin som er firmahemmeligheter, er det ikke noe alternativ å la en maskin med passordet ligge i to dager uten å ane hvem som har tilgang til den eller hvor filene vil gå. Jeg vil ikke være i samme by på tre arbeidsdager før tidsfesten for høsttakkefesten. "

Etter mye frem og tilbake med Microsoft-støtte, sier Fishler at firmaet ikke var i stand til å tilby ham en alternativ løsning og sa at han følte seg sviktet av responsen.

"For øyeblikket regner jeg med at jeg mistet dataene mine, " sa han.

"Jeg trodde at hvis du betalte for Microsoft-produkter, vil du få støtte, og hvis de gjorde en feil, ville de stå bak det de gjorde, og i det minste ikke fortelle deg at de ikke lenger vil snakke med deg.

"Å i utgangspunktet behandle kunden som om vi gjorde noe galt for å betale for og oppdatere produktet deres, er fornærmende."

En talsperson fra Microsoft pekte TechRepublic på firmaets råd til berørte kunder, som opplyser at Microsoft Support og dets butikkmedarbeidere vil prøve å gjenopprette de manglende filene gratis. Microsoft understreker imidlertid "vi kan ikke garantere utfallet av noe gjenoppretting av filer".

Microsoft har sagt at det gjør fremgang med å fikse feil i oktoberoppdateringen, før de fortsetter utrullingen.

I kjølvannet av at utrullingen ble stoppet, har Microsoft møtt anrop for å bremse tempoet der de viktigste funksjonelle oppdateringene brukes på Windows 10. For den del har Microsoft introdusert nye tiltak for de som tester tidlige bygg av OS under Windows Insider Program for å flagge alvorlighetsgraden av feil.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

Les mer om Windows 10

 • Microsoft stopper lanseringen av Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hva skjer videre? (ZDNet)
 • Microsoft trekker Windows 10 oktober-oppdatering (versjon 1809) (ZDNet)
 • Windows 10. oktober-oppdatering slette filene dine? Dette verktøyet kan gjenopprette dem (ZDNet)
 • Windows 10 oktober oppdateringsproblemer: Tømte dokumenter, pluss Intel-driveradvarsel (ZDNet)
 • Windows 10 1809: Microsoft avslører funksjoner som det synker i oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti funksjoner i Windows 10. oktober 2018-oppdateringen
 • Topp ti bedriftsfunksjoner i Windows 10. oktober-oppdateringen
 • Windows 10. oktober 2018 Oppdatering: Hvordan bruke skyklippbord
 • Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Slik bruker du de nye Storage Sense-funksjonene
 • Microsoft begynner å rulle ut Windows 10. oktober 2018-oppdatering (ZDNet)
 • Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Slik får du det tidlig
 • Windows 10. oktober 2018-oppdatering: Hvordan utsette det
 • Windows 10. oktober 2018-oppdatering: De nye funksjonene som betyr mest (ZDNet)

© Copyright 2020 | mobilegn.com