Windows Virtual Desktop begrenser ikke bedrifter til Microsoft for VDI

Hvorfor ansatte er syke av byer og vil jobbe eksternt Noen 70% av kunnskapsarbeidere sa at de ville flytte ut av byene sine hvis de kunne utføre arbeidet sitt eksternt, ifølge en Citrix Systems-rapport.

Mer om Windows

  • Slik bruker du God Mode i Windows 10
  • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
  • Microsofts største flopper i tiåret
  • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Mange virksomheter vil ha VDI uten byrden ved å drive sin egen infrastruktur, sier konserndirektør for Microsoft 365, Brad Anderson. "De sier 'hei, vi vil ha forretning om å måtte bygge denne infrastrukturen, vi vil gjøre alt fra sky'. Og de foretrekker å gjøre det fra Microsofts Cloud fordi da har de byggherre av driften system, byggherren av verktøyet, byggherren av skyen alt i en stabel, og det er bare langt mer enkelt for dem. Jeg vil flytte til skyen, Office er den mest virtuelle appen på planeten, jeg bruker allerede Microsoft-ledelse, og jeg bruker i økende grad Microsofts sikkerhet. Dette er den beste integrerte løsningen for meg. "

10 viktige verktøy for eksterne arbeidere (gratis PDF) (TechRepublic)

Denne enkelheten er mer enn bare å ha en organisasjon å støtte støtteproblemer. Microsofts Windows Virtual Desktop (WVD) -tjeneste, nå generelt tilgjengelig, har noen åpenbare fordeler - inkludert bruksrettigheter inkludert i Windows E3 og Office 365 Pro Plus-lisenser for den eneste multi-user sky VDI der du ikke trenger å betale for maskinvare dedikert til kundene dine. Du får også tre gratis år med utvidede sikkerhetsoppdateringer for Windows 7, hvis du ikke skal overføre migrasjonen innen januar 2020.

Microsoft manages a lot of the VDI solution for you, so you don't have to provision, manage, maintain and patch those infrastructure roles yourself.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

Microsoft administrerer mye av VDI-løsningen for deg, slik at du ikke trenger å skaffe, administrere, vedlikeholde og lappe disse infrastrukturrollene selv.

Bilde: Microsoft

Ytelse og sikkerhet

Microsoft vet ganske mye om å kjøre Windows, ikke bare i selskapet selv, som ikke er som noe foretak utenfor Redmond, men for kundene som betaler for å kjøre Windows og PCer via Microsoft 365. "Fordi Windows Virtual Desktop er en første -klassesborger i Microsoft 365, all vår ledelsessikkerhet som vi bygger gjelder den - håndterbarheten og sikkerheten, og unike måter vi bruker data der, arver Windows Virtual Desktop alt dette, "sier Anderson.

WVD drar nytte av optimaliseringer allerede i Office, som måten Teams lar klienter forhandle om peer-to-peer-tilkobling og streame AV direkte mellom to enheter for å unngå latenstid og problemer med ekko kansellering på videosamtaler. At ventetiden ville bli enda verre med WVD, påpeker Scott Manchester, den viktigste ingeniørlederen for WVD.

"Det er to humle: du snakker med maskinen din i den ene enden av samtalen og går opp til Azure VM som er vert for arbeidsmengden din, og deretter fra den VM til det andre endepunktet for samtalen. Det er en dårlig opplevelse når folk prøver for å kommunisere og vente på en pause for å snakke, og det blir bare vanskelig. Som en del av Windows Virtual Desktop-arkitekturen kan vi legge over AV-strømmen som skjer lokalt over toppen av det eksterne vinduet. Din lokale maskin forhandler samtalen mellom den som ringer på den andre siden, og AV-strømmen blir sendt direkte mellom de to endepunktene, og vi legger dem over toppen av vinduet. Du har Teams-appene som er vert i Azure, men videostrømmen kommer direkte fra annen bruker. "

Topp leverandør av desktop som en tjeneste (DaaS): Amazon, Citrix, Microsoft, VMware og mer (TechRepublic)

WVD får også noen ytelsesfordeler som kommer fra endringer i Office og Windows, og ved å legge til støtte for FSLogix. Microsoft begrenset ikke den eksisterende FSLogix-teknologien til WVD da den kjøpte selskapet, så du kan bruke den til å få fart på Office i ethvert VDI-oppsett, men hvis du har utviklerne i samme selskap, lar Microsoft gjøre dypere integrasjon med Office. "Vi har arbeidet med Office Pro-appene for å optimalisere dem for Windows Virtual Desktop, og det gir en langt bedre opplevelse enn noen annen konfigurasjon. Når vi fikk Randy Cook og teamet i Microsoft, kunne vi ha ingeniør-til-ingeniør-samtaler på et mye dypere nivå. Teknologien deres drev endring inne i Office som bare gir denne fantastiske brukeropplevelsen, "sier Anderson.

Apper uten kontorer får fordeler også. For å unngå at brukere må sitte gjennom nettskyen sitt og gjøre mye konfigurasjon og konfigurering hver gang, knytter WVD brukerprofilen og appene som er tilordnet brukeren, til hvilken VM de ender opp med å bruke hver dag (på samme måte som den kobler til virtuell disk for brukerprofilen deres) uten kompleksiteten i å sekvensere apper for virtuell distribusjon eller overhead for å streame dem til en VM. Denne nye app-vedlegg-funksjonen er avhengig av endringer gjort i Windows for å støtte dynamisk levering av MSIX-pakker som er Microsofts nye appinstallasjons-teknologi.

Kunder har brukt PowerShell for å distribuere og administrere WVD under forhåndsvisningen, men teamet jobber med et Azure Portal brukergrensesnitt. "Vi prioriterte å ha et rikt sett med REST API-er og PowerShell fordi vi vet at det er det bedriftskunder til slutt vil bruke når de distribuerer tjenesten, " sa Manchester til TechRepublic. Portalen vil forenkle testing: "Vi vet at noen ganger kunder vil ha en enkel evne til å bygge ut en testdistribusjon - bare klikk på et par knapper og få noe i gang, " sa Manchester.

Portalen vil også gjøre det enkelt å administrere apper for App Attach. "I portalen vil du kunne peke på hvor appene er, og si 'la disse appene være en del av denne appgruppen' - og vi har allerede en modell der du kan tilordne brukere til appgrupper, " sier Manchester forklart. "Det er bare slik at appgrupper nå kan være sammensatt av fysisk installerte apper på maskinen eller MSIX-apper som blir montert på det tidspunktet brukeren logger seg på maskinen. Du bygger bare din MSIX, som du vanligvis gjør; du trenger ikke å modifiser den eller berør den. Du poster det på en del et sted, og deretter kan du bruke brukergrensesnittet vårt tilordne den appen til den brukeren. "

An overview of the accounts used when deploying Windows Virtual Desktop.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

En oversikt over kontoene som ble brukt ved distribusjon av Windows Virtual Desktop.

Bilde: Microsoft

Mer moderne Windows-administrasjon

Hvis de foretrekker det, kan virksomheter også bruke System Center Configuration Manager for å samarbeide med WVD. Microsoft vil demonstrere det på Ignite-konferansen, sa Anderson til TechRepublic. "Vi gjør integrasjonen, først med Config Manager, og så gjør vi det med Intune, der WVD bare blir en annen applikasjonstype inne i styringsverktøyet som IT-fagfolk bruker for å distribuere apper for brukerne sine."

WVD endrer også sikkerhetsmessige implikasjoner ved å få tilgang til virtualiserte ressurser, sa Manchester, ved å bruke Azure Active Directory-godkjenningsmetodene bygget for Microsoft 365 som lar IT-team angi retningslinjer for hvilke enheter som er klarert for å få tilgang.

"Den typiske virtualiseringsmodellen er at du setter i gang en forbindelse fra endepunktet til miljøet ditt - og de inngående forbindelsene er alltid sikkerhetshull. Hvis du må åpne noen form for en port i nettverket ditt for å tillate tilkobling fra omverdenen, har opprettet et sikkerhetshull. Med WVD er det en forhandlet forbindelse - vi kaller det en 'omvendt tilkobling' - der forbindelsen faktisk er etablert som en utgående forbindelse fra de VM-ene som administrerer og vert for appene dine og stasjonære maskiner og gateway som er mellom denne forbindelsen, og sluttpunktet ditt er Azure AD. Det betyr at du kan angi alle disse retningslinjene, for eksempel betinget tilgangspolicy: Du kan kreve at alle sluttpunktene som kobles til tjenesten blir fullstendig administrert og oppfyller alle sikkerhetskrav, og du kan begrense tilgang med IP-adresser eller tid på døgnet. Og du vet at det ikke er noen bakdør fordi all tilkoblingen er som en utgående SSL-forbindelse fra kundens miljø. "

Manchester hadde blitt overrasket over hvor mange kunder som var klare til å bruke Azure AD på denne måten, og gå videre fra den allestedsnærværende System Center Configuration Manager til Intune. "De ønsket ikke å videreføre avhengighetene deres til AD i skyen, og de ønsket å kunne utnytte Intune, " sa han.

Microsoft ble også overrasket over hvor globalt behovet for VDI var. Den opprinnelige planen var å lansere i USA først og vente på kundeinteresse i andre deler av verden, men bedrifter ønsker å bruke VDI til ansatte i mange forskjellige land. WVD er nå en verdensomspennende tjeneste: det er en 'ring en' -tjeneste i stedet for en av 'ring null'-tjenestene som finnes i alle Azure-datasentre. Imidlertid overvåker Microsoft etterspørsel og har allerede distribuert ekstra ressurser i europeiske datasentre for å forbedre ytelsen og redusere latenstid for WVD-brukere i disse områdene.

Å ta VDI til nye måter å jobbe på

Making VDI cheaper, simpler and faster can take it beyond current niche workloads, says Scott Manchester, principal engineering lead for Windows Virtual Desktop.

" data-credit="Image: Microsoft" rel="noopener noreferrer nofollow">

Å gjøre VDI billigere, enklere og raskere kan ta det utover gjeldende nisje-arbeidsmengder, sier Scott Manchester, hovedteknisk leder for Windows Virtual Desktop.

Bilde: Microsoft

Den andre fordelen med WVD er at den er mye billigere enn din egen virtuelle desktop-infrastruktur - så mye billigere at bedrifter vil gjøre det ved siden av sin egen infrastruktur selv om det betyr å bruke to styringsverktøy, sier Manchester. "De sier" Jeg kan redusere kostnadene mine betydelig, fordi WVD er noe jeg allerede har krav på, så jeg kommer til å flytte alle brukssaksscenarier og hvilke brukere jeg kan opp i WVD. Og så for arbeidsmengder som Jeg kan ikke flytte til skyen, jeg vil fortsette å bruke min før-løsning '- enten det er Citrix eller VMware eller andre løsninger. "

For å forenkle det har WVD det samme økosystemet med omfattende partnere som Remote Desktop Services, der kundene kan bruke Microsoft-tjenesten eller henvende seg til partnere enten for ekstra funksjoner eller bare for å unngå omskolering av IT-ansatte. "Citrix administrerte stasjonære maskiner, virtuelle Citrix-apper og stasjonære maskiner, og Citrix Essentials-produktene støtter alle WVD over hele verden på første dag, " påpeker Manchester, og VMware-partnerskapet som ble kunngjort i april gjelder også WVD. "VMware tilpasser VMware Horizon-produktet deres for å kunne kjøre på toppen av Windows Virtual Desktop, så de har en ny smak av det som heter VMware Horizon on Azure som også vil sitte på toppen av nettplattformen." Det vil være i forhåndsvisning rundt slutten av 2019, med lanseringen planlagt for Q1 2020.

Andre partnere kan legge til egne funksjoner til WVD. "Verdiskapende partnere er folk som Liquidware, Lakeside eller Thinprint som tilbyr lagløsninger eller appadministrasjonsløsninger eller alternative GUIer, " forklarer Manchester. "Det er tusenvis av disse partnerne der ute i dag, og vi jobbet med hele økosystemet for å la dem få eksponering av tjenestetilbudene, slik at kundene kan gå inn på Azure Marketplace, skrive inn Windows Virtual Desktop og oppdage alle disse løsningene."

Det er her partnere kan integrere App Attach, sier Manchester. "Ta en løsningsleverandør som Liquidware, som tilbyr en rekke forskjellige lagdeløsninger. De kan nå ta en App-V-pakke, en MSIX-pakke eller lagene deres, og gjennom en enkelt portal tillate kundene å velge hvilket alternativ de vil gjøre disse appene tilgjengelige for sluttbrukere i nettmiljøet. " Citrix integrerer App Attach i Unidesk og dens andre applagdelingsteknologier, og VMware gjør det samme med appvolumteknologiene.

Poenget med WVD er ikke bare å være en annen måte å gjøre VDI på, eller til og med bare en billigere måte å gjøre VDI på. "Vår generelle intensjon var ikke å bare flytte den ene brukeren fra den ene løsningen til den andre, men å faktisk utvide rekkevidden til virtualisering, " forklarer Manchester. "Hver gang du kan redusere IT-kostnadene for å bygge, administrere og distribuere Windows, øker du det totale markedet."

"I dag brukes VDI i finansielle tjenester som en sikkerhetsgrense, i M & A-aktiviteter for raskt å komme ombord nye brukere inn i miljøet til det overtakende selskapet, og deretter for sesongansatte hvor det er enkelt å ombord og ombord folk." Å gjøre VDI billigere, enklere og raskere kan ta det utover de kjente nisjearbeidene, antyder Manchester.

Kundene begynner allerede å flytte avanserte grafikkarbeidsmengder til skyen, bemerker Manchester. "De kan ta en designer som vanligvis er lenket til skrivebordet der de hadde den avanserte grafikkmaskinen, og få dem ut i felt, og jobbe med forskjellige mennesker over hele selskapet eller i avsidesliggende områder nærmere kundene deres og lage dem produktive selv når de ikke er på kontoret. "

Ironisk nok betyr det til og med tilpasset maskinvare for WVD. Spesifikk maskinvare for virtuelle stasjonære datamaskiner er ikke oxymoron det høres ut, forklarer Manchester. "Det er noen vertikale markeder som bruker tynnklientenheter som dedikerte sluttpunkter som er manipuleringssikre eller høyt beskyttede enheter som kan brukes i industrielle miljøer." Å bygge tilpassede sluttpunkter for WVD vil plassere Windows-applikasjoner på steder du aldri ville plassert til og med en robust PC.

Microsoft Weekly Newsletter

Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com