5 Apple Watch-apper for å forenkle arbeidsdagen din

Er Apple Watch riktig for forretningsbrukere? En Apple Watch kan være en god velsignelse for travle fagfolk, men det er noen faktorer du bør vurdere før du kjøper en.

Siden debuten i 2015 har Apple Watch blitt ledende i industrien og overgått salget av konkurrerende smartklokker. Den er enkel å bruke, gir fine fordeler utenfor boksen og kan utvide mulighetene sine sterkt gjennom apper - men sistnevnte er ikke alltid like lett å finne.

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Mer om Apple

  • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
  • iPhone 11: Et jukseark
  • Apple Watch Series 5: Et jukseark
  • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Treningsfunksjoner, telefonsamtaler og tekstmeldinger fungerer alle med lite brukeroppsett, men det overlates til Apple Watch-eiere å sile gjennom en underutviklet WatchOS-appbutikk (som ikke en gang er frittstående utenfor iOS Watch-appen) for å finne nyttige apper. Appene som ikke er omtalt i Watch-appen, er begravet i iOS App Store, noe som gjør søket enda mer utfordrende.

Forretningsbrukere som omfavnet Apple Watch som et nytt produktivitetsverktøy, kan sitte og lure på hvordan de skal bruke det når appene de trenger er vanskelige å finne. Du kan fortsette å grave gjennom App Store for Apple Watch-apper for å forenkle arbeidsdagen din, eller du kan prøve ut ett eller flere av disse fem alternativene. ( Oppdatering 9. september 2019: For 15 flere valg, sjekk ut TechRepublic-galleriet med tittelen Bilder: 20 viktige Apple Watch-apper for travle fagfolk.)

1. Utkast 5

Bilde: Bilde: Apple / Agile Tortoise, Inc.

Inntil Apple gir ut Voice Memos-appen sin for WatchOS, overlater vi til tredjepartsapper. Når det gjelder utkast 5, kan det være en forbedring.

Utkast 5 er en gratis notat-app for iOS og WatchOS som gjør notatnotering på håndleddet ditt enkelt: Bare åpne appen, trykk på mikrofonknappen, dikter lappen din, trykk ferdig og se notatet vises i appens innboks.

Merknader kan merkes og sorteres på en rekke måter, men disse funksjonene gjøres best med den medfølgende iOS-appen. Den beste funksjonen i Utkast 5 på Apple Watch er hvor enkel og nøyaktig den er - jeg bruker den regelmessig for å lage meg raske notater fra håndleddet og berører sjelden iOS-appen for å sortere dem.

Utkast 5 er den nyere gratis oppgraderingen til sin eldre versjon, Utkast 4, som koster $ 4, 99 i App Store. Mange av funksjonene i utkast 5 er nye, men dessverre var noen premiumfunksjoner som nå krever abonnement en standard del av utkast 4s pris.

2 timer

Bilde: Bilde: Apple / Hours LLC

For mange typer arbeid (spesielt innen teknologi) er det viktig å holde oversikt over tid, og Timer er et tidssporingsverktøy som er plattform over hele plattformen og som kan være en velsignelse for de som ofte glemmer å logge timene sine på bestemte prosjekter.

Å bruke Apple Watch-versjonen krever effektivt å sette opp timer på iOS, men når du først har gjort det er det verdt det: Timer vil minne deg om å starte og stoppe tidtakere hvis du planlegger bestemte ting for bestemte tider av døgnet, legger notater til oppføringer, og (for 7, 99 dollar i måneden) synkroniserer automatisk oppføringene dine til den skybaserte serveren.

Timer er også tilgjengelig for team, slik at alle på kontoret ditt med en Apple Watch kan dra nytte av dette nyttige verktøyet.

3. IFTTT

Bilde: Apple / IFTTT Inc.

Jeg har dekket IFTTT for TechRepublic før, men nevnte ikke hvor nyttig IFTTT kan være på Apple Watch.

Du kan ikke lage arbeidsflyter på Apple Watch eller bruke den til å utføre kompliserte oppgaver; Det du kan gjøre er å utløse enkelt-trykk-handlinger akkurat som de i IFTTT iOS-widgeten, noe som gjør WatchOS-versjonen av IFTTT til en utvidelse av iOS-widgeten.

4. Microsoft PowerPoint

Bilde: Apple / Microsoft

Hvis du noen gang har gitt en PowerPoint-presentasjon, vet du hvor viktig det er å ha en pålitelig fjernkontroll for å bevege deg gjennom lysbildene. du vet sannsynligvis også at presentasjonsfjernbildene kan være upålitelige og egnet til å forsvinne.

Microsofts PowerPoint-app for iOS kommer med en WatchOS-versjon som gjør at Apple Watch fungerer akkurat som en presentasjonsfjernkontroll, slik at brukere kan forhåndsvise og reversere lysbilder, starte presentasjoner på nytt eller avslutte et lysbildefremvisning.

Fagpersoner som har en Apple Watch og ofte bruker PowerPoint, bør ikke forlate hjemmet uten denne appen.

5. Circa

Bilde: Apple / Kostiantyn Zuiev

Virksomheten blir stadig mer global, og det betyr å samarbeide med mennesker som ofte jobber til veldig forskjellige tider av døgnet. Circa gjør det enklere med iOS- og Apple Watch-appen.

For USD 3, 99 får Circa-brukere et visuelt blikk på arbeidsplanene rundt om i verden: Angi en by, spesifiser åpningstider og se på Circas klokke for å se om de utenlandske kollegene dine er der når du trenger dem.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com