De 5 beste appene for rapporteringsutgifter for forretningsreisende

Tips for å utvikle en sikker mobilapp Appsikkerhet er viktig. Her er noen tips for å sikre at den nye appen din er en bruker kan stole på.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Det er alltid vondt å samle kvitteringer for utgiftsrapporter etter en tur. I slutten av måneden er det siste en ansatt trenger å bekymre seg for å grave frem de nødvendige dokumentene for en utgiftsrapport. Det er imidlertid ingen app for det.

I et forsøk på å gi de ansatte litt ekstra tid tilbake, er her fem apper som enkelt kan sikre utgiftene dine.

1. Expensify (iOS, Android, Web)

Med 4, 6 stjerner og nesten 20 000 anmeldelser i iTunes-appbutikken, er Expensify den mest populære utgiftsrapporteringsappen. Appen kan importere utgifter og kvitteringer fra kredittkort, mobiltelefonsøk, e-post eller online.

Kostnad: $ 5 / måned per ansatt for grunnleggende plan

2. Shoeboxed (iOS, Android, Web )

Hvis du har mange papirkvitteringer, er Shoeboxed veien å gå. Ved hjelp av funksjonen deres som heter The Magic Envelope, vil Shoeboxed sende deg porto betalte konvolutter hver måned som du kan sende alle kvitteringene dine i. Selskapet skanner og laster opp kvitteringene dine til Shoeboxed-appen og produserer utgiftsrapporter. Du kan også bruke Magic Envelope til å spore avskrivninger på skatt eller administrere visittkort. Shoeboxed er spesielt nyttig for frilansere eller små bedrifter, ifølge anmeldelser.

Kostnad: fra $ 15 / måned for 50 digitaliserte kvitteringer

3. Abacus (iOS, Android, Web)

Utgiftsrapporter blir vanligvis sendt til finansiering, og det tar dager å godkjennes. Abacus fremskynder denne prosessen med den automatiserte godkjenningsarbeidsflyten. I appens administratorpanel kan du utpeke visse utgifter som skal godkjennes automatisk eller manuelt gjennomgås.

Kostnad: fra $ 9 / måned med startplan

4. Rydoo (iOS, Android, Web)

Rydoo er en app for å få innsikt i selskapets utgifter. Ansatte kan registrere utgifter via appen, online eller via e-post. Brukere kan deretter se på ansattes kjøp etter kategori, kontorplassering eller prosjekt, noe som hjelper med budsjettplanlegging. Arbeidsgivere kan også legge til brukspolitikk for selskaper i appen, slik at de blir varslet automatisk hvis en ansatt registrerer en utgift som ikke stemmer overens med selskapets policy.

Kostnad: fra $ 7 / måned på lagplanen

5. MileIQ (iOS, Android, Web)

For pendlere eller hyppige reisende er MileIQ en verdifull ressurs. Når du setter deg inn i bilen for å kjøre til arbeidsformål, er det bare å åpne appen og logge milene dine med et enkelt klikk. Avslutt sporingen når du avslutter stasjonen, og miles vil bli logget! Du kan deretter eksportere postene for å opprette en automatisk generert rapport for sjefen din.

Kostnad: Gratis for opptil 40 turer / måned; $ 5, 99 / måned for ubegrenset

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Logging og innsending av utgiftsrapporter kan være en lang prosess for forretningsadvokater, disse fem appene gjør prosessen smertefri.
  • Med Expensify, Shoeboxed, Abacus, Rydoo og MileIQ, kan brukere både spore utgifter og motta utgiftsrapporter mye raskere.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com