Huawei Mate 10 Pro 800 dollar er en solid Android-smarttelefon som også er elegant og stilig

Huawei Mate 10 Pro Android-smarttelefonanmeldelse TechRepublics Teena Maddox anmelder Huawei Mate 10 Pro, som har et suverent kamera, lang batterilevetid, stilig design og en AI-drevet oversetter-app som er en av de beste hun har brukt.

Huawei har en ny flaggskipstelefon, Mate 10 Pro, og det er en nydelig enhet som er langt mindre voluminøs enn forgjengeren, Mate 9 Pro.

Den ulåste telefonen på 800 dollar startet forhåndssalg i USA tidligere denne måneden, og den er tilgjengelig for detaljhandel siden 18. februar gjennom Best Buy, Amazon, Microsoft og andre nettsteder. Det er også tilgjengelig i 24 andre land, inkludert Frankrike, Tyskland og Storbritannia.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Vær oppmerksom på at det ikke er kompatibelt med CDMA-nettverk som Verizon og Sprint - det fungerer bare med GSM-transportører som AT&T og T-Mobile. Imidlertid fungerer det med GSM SIM-sett, for eksempel fra Cricket Wireless, Tracfone og Net10.

Verizon og AT&T bærer ikke telefonen fordi amerikanske myndigheter presset en avtale mellom transportørene og Huawei, etter at amerikanske etterretningstjenestemenn fremsatte påstander om at enhetene utgjorde en nasjonal sikkerhetsrisiko, selv om det ikke har kommet noen bevis, som tidligere rapportert av TechRepublic.

Jeg brukte en uke på å bruke denne enheten som min primære arbeidstelefon for å bli vant til den og se hva jeg likte, og hva jeg ikke gjorde. Her er hva jeg fant ut.

Slank utseende

Først utseendet. Den er elegant og stilig, og den er tilgjengelig i midnatt blå og titangrå akkurat nå, og mokka brun er på vei. Jeg liker at den kommer med en klar silikonetui for å gjøre den litt mindre glatt. Du kan selvfølgelig bestille flere tilfeller, men jeg setter pris på at du ikke trenger å foreta en slik investering med mindre du vil.

OLED-skjermen er fantastisk, med en stor 6-tommers, kant-til-kant-skjerm på nivå med Samsung Galaxy S8. Kantene rundt skjermen er minimale, med bare en tynn ramme synlig.

Rask fingeravtrykssensor

Baksiden av telefonen er dekket med Gorilla Glass, og den har en fingeravtrykssensor som sitter rett under et dobbelt kamera. Hånden min er relativt liten, og jeg hadde litt problemer med å ta tak i telefonen og få fingeren på akkurat det rette stedet for å passe inn i sensoren. I begynnelsen fortsatte jeg å røre på dobbeltkameraet i stedet, og flekket det. Når jeg fikk taket i det, var fingeravtrykssensoren den raskeste jeg noensinne har brukt.

Leica dual-kameraer

Dobbeltkameraene er co-branded med Leica, og de er enestående og allsidige. Det ene kameraet er et 20-megapikslers monokromt kamera, og det andre er et 12-megapikslers RGB-kamera med optisk bildestabilisering. Det er en portrettmodus og en zoom for nærbilder, som de fleste andre smarttelefoner med to kameraer i denne prisklassen.

Bilde: Huawei

Prosessorkraft, Android 8.0 Oreo, lagring og oversetter

Huawei Mate 10 Pro drives av en Kirin 970 octa-core-prosessor, og den bruker en nevrale prosesseringsenhet for kunstig intelligens for kameraet og en oversettelsesapp. Jeg elsker oversettelsesappen; Det er den enkleste oversetteren jeg har forsøkt å bruke, og den fungerer med dusinvis av språk for raske og sømløse oversettelser.

Telefonen kjører Android 8.0 Oreo og Huaweis brukergrensesnitt.

Den kommer med 128 GB lagringsplass. Det er ingen microSD-kortspor ennå, så du må kunne leve med 128 GB.

Intuitive funksjoner

Telefonen er intuitiv. Det antyder en delt skjermmodus hvis jeg får en samtale mens jeg er i midten av å se en film eller spille et spill. Og hvis jeg er i lite lysinnstilling, foreslår telefonen at jeg slår på øyekomfortmodus.

Jeg liker også hvordan du kan bruke knoken til å tegne et brev, for eksempel "C" for kamera, "W" for vær, eller "M" for musikk, og det tar deg umiddelbart til den appen.

Vanntett

Et solid pluss er at den er vannavstøtende og er IP67-sertifisert, som er på nivå med iPhone 8, iPhone X og Google Pixel 2. Hvis du vil ha en telefon som er IP68-sertifisert, kan du se på Samsung Galaxy S8. Hva dette egentlig betyr er at du kan senke en IP67-sertifisert telefon i opptil 30 minutter i en meter vann, og du kan senke en IP68-telefon i opptil 30 minutter på 1, 5 meters dyp. Så enten sertifisering betyr at telefonen vil overleve en dunk på toalettet eller vasken.

Men denne vannmotstanden kommer til en pris - det er ingen hodetelefonkontakt. Det er en dongle i boksen som kobles til USB Type-C ladeport.

Massivt batteri

Når det gjelder batterilevetiden, har Huawei installert et enormt batteri med en kapasitet på 4000 mAh som varer to hele dager mellom ladningene, selv med hyppig bruk. Se for deg å eliminere batteriangst mens du er ute og reiser - det er en fantastisk opplevelse. Til sammenligning har Galaxy Note 8 et batteri med bare 3 300 mAh kapasitet.

Fordeler og ulemper

Samlet sett er fordelene til Huawei Mate 10 Pro AI-oversetter-appen, de ypperlige dobbeltkameraene, den stilige kroppen og lang batterilevetid.

Ulempene er at det ikke er noen hodetelefonkontakt, det er ikke tilgjengelig for Verizon- eller Sprint-kunder, og til $ 800 er det dyrere enn sammenlignbare telefoner.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

 • Forhåndsbestill $ 800 Huawei Mate 10 Pro i USA: $ 150 gavekort tilbud inkludert (ZDNet)
 • Huawei lanserer ulåst Mate 10 Pro i USA, støttet av Wonder Woman (ZDNet)
 • Huawei kunngjør 5G-rettssak i Vancouver (ZDNet)
 • Huawei Mate 10 Pro-anmeldelse: En vakker blåskjerm med stor skjerm (CNET)
 • Spesiell rapport: Cybersecurity i en IoT og mobil verden (gratis nedlasting av TechRepublic PDF)
 • Huawei handler Mate 10 Pros for anmeldelser som ikke burde eksistere (CNET)
  • iPhone fyller 10 år: Hvorfor det fremdeles er smarttelefonen å slå (TechRepublic)
  • Jukseark: iPhone X for profesjonelle (TechRepublic)
  • Hvor vanntette er de nye iPhonene? Her er hva alle rangeringene betyr (CNET)
  • Redusere risikoen for BYOD i bedriften (TechRepublic eBook)
  Bilde: Huawei

  © Copyright 2020 | mobilegn.com