ADW Launcher er den nærmeste tingen til perfeksjon på et nettbrett-brukergrensesnitt

Jeg elsker Android-plattformen, ikke bare fordi den gir et godt nettbrett og mobilt operativsystem, men fordi den er like fleksibel som operativsystemet som den opprinnelig var basert på - Linux! Det er virkelig synd at så få brukere utnytter den fleksibiliteten.

Android gir også brukere valg når det gjelder ytelse og brukervennlighet. Det er spesielt en bærerakett (en som jeg har brukt på en Android-mobil på ganske lang tid) som endelig har funnet veien til nettbrett. Den lanseringen er ADW Launcher EX.

Det er to forskjellige versjoner av ADW Launcher - EX og non EX. Den eneste versjonen som er kompatibel med nettbrett er imidlertid EX-versjonen. Og wow, er den noen gang kompatibel. Dette nettbrettet "skrivebordet" er kanskje bare det nærmeste til perfeksjon du noen gang vil oppleve på et nettbrett-brukergrensesnitt. La oss ta en titt.

Starter

Selv om standard ADW Launcher er gratis, er ikke nettbrettversjonen det. Denne vil sette deg tilbake hele 3, 32 dollar (USD), men det er veldig mye verdt inngangsprisen. Som ved alle Android Market-kjøp, må du ha Google-kontoen din godkjent før kjøpet kan gjøres.

Når den er installert, vil du merke at et nytt vindu vises når du trykker på hjemmeknappen. Dette vinduet spør hvilket program du vil bruke til startskjermen. Det er også en avkrysningsrute for Make Standard. Jeg anbefaler på det sterkeste at du spiller med den nye lanseringen før du merker av i den ruten. Ja, du må velge starteren din hver gang du trykker på startknappen, men det sparer deg fra å muligens måtte deaktivere raketten som standard senere.

Hva du trenger å vite om ADW Launcher EX

ADW Launcher har alle funksjonene du trenger på skrivebordet ditt, men du må kanskje gjøre litt med å konfigurere. Her er noen av tingene du vil se rett utenfor boksen:

  • Main Dockbar - det er her du kan legge til opptil fem snarveier
  • Tilpasselig skjult dokkelinje - du kan legge til så mange lanseringer du vil på dette dokumentet
  • Varslingsområde - dette endres ikke fra standard
  • Konfigurasjonsdockbar - dette er ikke det offisielle navnet på denne funksjonen, men dokumentet er øverst til høyre der du får tilgang til konfigurasjonsalternativer

La oss se nærmere på et par av disse funksjonene.

Hoved Dockbar

Før jeg begynner å diskutere Main Dockbar, vil jeg at folk skal vite at jeg faktisk bruker Hidden Dockbar (du kan fjerne det lett) fordi:

  • Det ser bedre ut
  • Det rommer flere lanseringer
For de av dere som liker enkelheten til en fem-startere, standard Doc, vil du imidlertid nyte Main Dockbar (se figur A ). Figur A

Du kan konfigurere Main Dockbar til å ha 0-5 lanseringer.

Hvis du vil legge til en bærerakett til hoveddokkelinjen, er alt du trenger å gjøre å legge løfteraketten på skjermen (trykk lenge på skrivebordet, og klikk deretter på snarveier), og dra deretter raketten til posisjonen på dokkelinjen der du vil at den skal bo.

Skjult Dockbar

Nå er det her den virkelige kulden kommer inn. Du kan avsløre Hidden Dockbar ved å sveipe en finger opp over Main Dockbar. Når Hidden Doc vises (se figur B ), kan du legge til så mange lanseringer du vil. Figur B

Som standard inneholder Dockbar ingen lanseringer.

Det er også mulig å gjøre Hidden Dockbar til din standard. For å gjøre dette, trykk på ikonet øverst til høyre på skrivebordet, og trykk deretter på ADWSettings. I dette nye vinduet trykker du på Skjult dokkelinje, og kontrollerer at Bruk som primær er merket av. Når du har gjort dette, trenger du ikke å sveipe for å hente den skjulte dokkelinjen. Du kan imidlertid fortsatt skjule den ved å sveipe fingeren ned over den skjulte dokkelinjen for å avsløre hoveddokkelinjen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com