AtG: Wozniak, iPad 4G, XobotOS, Web Veibeskrivelse

Steve Wozniak tok til scenen i går i Sydney for å dekke en rekke saker, hvorav mange har blitt dekket nådeløst i biografier om Apple-grunnleggerne, og den som skilte seg ut var Woz som diskuterte dygdene til åpne og lukkede økosystemer.

"Det er mye med Apples lukkethet jeg ikke liker og ikke ville ha gjort selv, men jeg er tydeligvis veldig fornøyd med kvaliteten på produktene. Så er det et resultat eller ikke? Jeg er ikke ekspert nok til å si, "sa Wozniak.

"Hvis det å gjøre det åpent ikke ville gi oss kvaliteten på Apple-produktene som alle jobber sammen som de gjør, vil jeg si at de holder stengt."

Woz sa også at det var en god ting at ingeniører ikke kjørte Apple i dag.

"Heldigvis, hos Apple, ble de viktigste beslutningene ikke tatt av ingeniører. På Hewlett-Packard var det tilfelle, og det var passende fordi vi lagde produkter til ingeniører. Hvis vi hadde prosjektering som tok alle beslutninger hos Apple, ville det ville vært - i mine tanker - veldig dårlig, "sa han.

Apple holder seg til Apple for øyeblikket og har omdirigert sin iPad "Wi-Fi + 4G" til det nye "Wi-Fi + Cellular" navnet i Australia, USA, Storbritannia, Canada, UAE, Vietnam, Thailand, Singapore, New Zealand, Malaysia, Irland og Hong Kong ifølge 9to5Mac .

(Skjermbilde av Josh Taylor / ZDNet Australia)

Men det har ikke plassert ACCC som sa til søstersiden ZDNet Australia :

"Ethvert trekk fra Apple for å slutte å bruke beskrivelsen av '4G' vil avbøte ACCCs bekymringer, men vil ikke håndtere tidligere oppførsel."

Apple og ACCC møtes fortsatt i Forbundsretten 4. juni i Melbourne.

Flytting til mobil, en av de viktigste kritikkene av Android, er avhengigheten av Java. Hvis du ønsket at Google ville erstatte Java med C #, kan XobotOS være noe for deg. Bygget av Xamarin, et selskap rekonstruert fra restene av Novells Mono-gruppe, var XobotOS et forskningsprosjekt som hevdes å være raskere enn Googles Dalvik-motor - bare ikke forvent at det vises på håndsettet når som helst snart.

XobotOS-kilden er tilgjengelig på GitHub, men det har ikke vært noen handling på prosjektet siden Miguel de Icaza gjorde sin første import av prosjektet.

Det er kommet sent e-post for å informere oss om at den første samlingen av høyttalere er kunngjort for Web Directions South 2012.

Arrangementet arrangeres 16. oktober til 19. oktober og blir nok en gang arrangert i Sydney Convention Center. Priser for tidlig fugl er tilgjengelig frem til 13. juli.

© Copyright 2020 | mobilegn.com