Den beste måten å tørke en vannfylt smarttelefon? Fordamp det i et vakuumkammer

Hvordan tilpasse et berøringssystem til et tastatur på en Android-telefon Til tross for spredning av berøringsskjermer, foretrekker noen fagpersoner fremdeles de taktile egenskapene til et maskinvaretastatur som ligner på klassiske BlackBerry-enheter og Nokia N900.

Å bli en våt smarttelefon er i utgangspunktet uunngåelig - det kan hende det ikke skjer for hver telefon, det er kanskje ikke fullstendig nedsenkning - men på et tidspunkt kommer smarttelefonen din i kontakt med fuktighet. Med mindre og mer delikate komponenter er potensialet for at fuktighet kan ødelegge telefonen din større hvert år - vi er langt unna den uforgjengelige Nokia 3310.

Redux har en løsning på det: Plasser telefonen din i det spesialiserte vakuumkammeret. Vannets kokepunkt reduseres til 70 ° F, slik at vannmolekylene kan fordampe og slippe ut gjennom sømmer i telefonen. Selv telefoner med høy inntrengningsbeskyttelse (IP) -gradering kan behandles med Redux-utstyret, da vanndampen uunngåelig vil slippe ut gjennom en viss søm på enheten.

På grunn av måten teknologien fungerer på, blir ikke komponentene på telefonen påvirket av gjenopprettingsprosessen. I følge Reduxs medgründer Reuben Zielinski, siden Redux-tørketrommlene opererer under driftstemperaturen til en gitt enhet, ville tørkeprosessen ikke skade telefonen. Av den grunn er Redux utpekt som en telefongjenopprettingstjeneste, ikke en datagjenopprettingstjeneste - dette er ikke som nøddatainnhenting fra en sviktende harddisk, dette er ikke et spørsmål om "å kjøpe tid" for å gjenopprette data før en eventuell feil . Telefonens fulde bruk og levetid forventes å bli gjenopprettet i tilfelle en telefon tørkes.

I tillegg vil bruk av Redux-tørketrommel ikke påvirke robuste telefoner med gummiert plastbelegg eller komponenter som har en tendens til å bli klissete eller klistret med alderen.

Bilde: Redux

Over 20 000 enheter har blitt gjenopprettet med Redux-tørketrommel så langt, med Redux-tørketrommel tilgjengelig i tredjeparts Verizon Wireless-utsalg som Wireless Zone. Redux hevder en suksessrate på 83, 9% for telefoner som ikke ble koblet til etter at de ble våte. Disse butikkene tilbyr et to-års medlemskap som gir mulighet for to gratis tørkeforsøk per år, med en kostnad på forhånd på $ 29, 99.

Redux undersøker partnerskapsmuligheter for bedrifter og IT-oppfyllingstjenester som administrerer distribusjon av mobile enheter, for å tilby tørketrommel i lokalene for å dekke alle enhetene som er distribuert i en organisasjon.

Selskapet utvider størrelsen på enheter som teknologien kan brukes på. Redux GenX er beregnet bare for smarttelefoner, mens Redux GenXL - som navnet tilsier - er i stand til å tørke nettbrett og bærbare PC-er opp til en 13 "Macbook. Programvarekontroller på tørketrommel er i stand til å bestemme hvor mye vann som fordampes. fra en gitt enhet, med nøyaktighet målt i mikroliter.

Fremtidige oppdateringer av programvarekontroller vil kunne bestemme om en telefon er våt i løpet av de første minuttene etter start av tørkeprosessen. På samme måte har teknologien også blitt testet med høreapparater - som vanligvis er flere ganger kostnadene for en typisk smarttelefon - og har sett suksess med å gjenopprette høreapparater gjort ubrukelige på grunn av eksponering for fuktighet.

For mer, sjekk hemmeligheten bak å redde en våt telefon eller nettbrett på CNET, 10 enkle måter å ødelegge smarttelefonen din på, eller hvordan teknologiselskaper hjelper ofre med å redde smarttelefonene sine etter orkanen Harvey.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com