BlackBerry-strømbrudd - hva synes CIO-er om RIM nå?

Det langvarige strømbruddet som har forlatt mange BlackBerry-brukere uten e-post eller mobilnett i flere dager, kan ha langvarig innvirkning på RIMs omdømme med forretningsbrukere, har IT-sjefer i Storbritannia advart.

BlackBerry er oppe og går igjen, men hva synes nå CIOs om RIM etter den største driftsstans selskapet har opplevd? Foto: Michael

RIM sier at det nå har gjenopprettet normal service til BlackBerry-nettverket etter denne ukens strømbrudd, det største selskapet har opplevd, og co-CEO Mike Lazaridis erkjente at RIM ville jobbe veldig hardt for å få tilbake tilliten til BlackBerry-brukere.

Imidlertid kan RIM ha en tøff jobb foran seg for å vinne tilliten til forretningsbrukere, ifølge silicon.coms CIO Jury.

Når du blir spurt: 'Tror du at BlackBerry-avbrudd vil skade RIMs omdømme blant bedriftskunder permanent?' CIO-juryen stemte ja med en margin på åtte til fire.

Richard Lovelock, sjef for IT ved The Royal British Legion, sa: "Jeg tror RIMs alvorlige tre dager pluss strømbrudd, av det som for mange virksomheter er viktige e-post- og meldetjenester, sannsynligvis vil forbli i IT-bransjens kortvarige minne i en årrekke, noe som bare kan sette tvil i folks sinn over RIMs langsiktige fremtid for å håndtere slik trafikk. "

Han la til: "Etter min mening vil dette sannsynligvis få mange bedriftsbrukere til å vurdere Apple- og Android-løsningene, selv om RIMs bedriftsarkitektur og sikkerhet uten tvil fortsatt er den beste på papiret."

Rene Batsford, sjef for IKT hos matforhandleren EAT, sa at RIM må "raskt forbedre infrastrukturen og proaktivt administrere og investere i infrastrukturen som støtter veksten i virksomheten".

Batsford la til: "Jeg tror nok et vedvarende strømbrudd vil føre til at CIOs og kapteiner i IT-bransjen revurderer neste trekk. Mange bedrifter er i kontrakt, og det vil sannsynligvis vise seg å være mer problematisk å komme seg ut av dem. For de som kommer til slutten av sin syklus, kan de vurder plattformer som Android, slik EAT gjorde. "

Men, la han til: "Spør de fleste forretningsbrukere, og de vil fortelle deg at som et solidt mobilt mobil- og meldingshåndsett, er BlackBerry fremdeles en av de beste enhetene der ute, og dette er hovedsakelig nede på batterilevetid, BBM og tastaturet . Noen ganger er den enkle tilnærmingen best! "

Ikke alle CIOs mente at skaden på RIMs omdømme var så stor, og påpekte at andre teknologileverandører har hatt strømbrudd, og ofte mer regelmessig enn RIM.

Andre føler at selv om strømbruddet er et problem, har RIMs enheter fortsatt ...

© Copyright 2020 | mobilegn.com