Kan Motorola differensiere seg i Droid-blandingen?

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Motorola-administrerende direktør Sanjay Jha har hørt mye om "d" orddifferensiering-siden HTCs Incredible lanserte. På en investeringskonferanse var Jha full av spørsmål om hvor mye markedsføringskjærlighet Motorola ville få fra Verizon Wireless fremover.

På mange måter var spørsmålene Jha stilte en forlengelse fra Motorolas siste inntjeningskonferanse. Helt siden HTC Incredible ble lansert på Verizon, har analytikere og investorer lurt på Motorolas neste akt. Hva kan den gjøre for å differensiere seg i Droid-franchisen?

Det er et stort stykke hubbub om to nye Motorola-enheter som kommer til Verizon snart. Jha bestred ikke en påstand fra analytikere om disse enhetene, men bekreftet dem heller ikke, i følge en utskrift av foredraget hans. En analytiker sa at Verizon lot det gli at Motorola Droid-enheter kommer snart. Jha sa "Jeg var ikke der. Jeg vet ikke hva Verizon sa, men jeg vil absolutt delta i Droid-franchisen."

Det større bildet her er at Motorola har mye Verizon Wireless markedsføringsstøtte på spill. Hvis Verizon Wireless elsker enheten din, kan den med egen hånd ha en enhetsprodusent. Det er flere eksempler på denne effekten. Motorola er et fint eksempel. Droid-håndsettet sammen med Verizon Wireless markedsføringsmessig gjort Motorola relevant igjen. Den andre enden av ligningen: Da Palm's Pre bombet på Verizon Wireless falt selskapet i en dødsspiral før HP kjøpte den.

I mellomtiden vil Motorolas mobile enhet, drevet av Jha, bli i et uavhengig selskap. Jha må vise at Motorolas mobile enhet har en bærekraftig produktledning med overskuddet som skal samsvare.

Også: Topp 10 smarttelefoner av 2010 ... foreløpig
  • HTC griper markedsandeler på bekostning av Motorola, RIM
  • Første titt gjennomgang: HTC DROID Incredible fra Verizon Wireless

Jhas første melding på en Barclays Capital-konferanse var at Motorola ikke fikk panikk. Selskapet er kjent med det siste fra HTC og har felt disse spørsmålene før.

Jha sa:

Jeg tror vi er veldig godt posisjonert. Jeg tror vi vil delta i Droid-franchisen godt. Vi vil introdusere nye Droid-produkter i Verizon-franchisen. Jeg tror dette sannsynligvis er HTC Redux for meg fordi da Nexus One kom ut, trodde alle Motorola var død, og vi overlevde. Jeg tror det er mulig at vi vil overleve igjen. Jeg tror faktisk kvaliteten på enhetene vi produserer, jeg er spent på. Jeg tror at de er konkurransedyktige, og noen av dem er sannsynligvis bedre enn konkurrenter.

Jha ble også spurt om Android var en hjelp eller en hindring. Jada, Android er et hett mobilt operativsystem, men håndsettprodusenter bruker det i økende grad. Jha sa at Motoblur-tjenesten sin, som nå har 1 million abonnenter, var en differensierer. Jha sa også at Motorola ville være aggressiv når det gjelder å flytte til de siste Android-utgivelsene.

Han sa:

Du må være presis. Så 2, 0 som er hva Droid var, 2, 0 til 2, 1 Jeg trodde ikke det var noen stor forandring. 2.1 til 2.2, som ble annonsert på Google I / O, jeg tror det er noen ganske viktige ting der. Men du vil se oss være veldig aggressive når vi introduserer 2.2-produkt. Etter det, slik jeg forstår det, tror jeg Google vil bestemme. Men jeg tror det er en 3.0 eller en 2.5. Jeg tror det blir en ganske stor rev. Så 2, 0 til 2, 1 var ikke en stor ting. 2.2 Jeg tror du vil se at vi vil introdusere flash, som jeg tror er veldig viktig for Internett. Noen gjør det ikke, forstår jeg ... Jeg tror at hvis du kunne spilt flash 10.1, kan du gjengi 98% av innholdet på nettet. Derfor er det viktig tror jeg.

Imidlertid planlegger HTC også å rampe den nyeste Android også raskt. Motorola sa også at maskinvaren til enheten er det som vinner forbrukerne.

Jeg vil si at OS alene ikke er det forbrukerne velger en telefon på. I USA ligger mellom 30% og 40% av beslutningen på følelsen og utseendet til enheten. I Korea, i Kina, i Asia, i Latin-Amerika, er det tallet omtrent 60% av beslutningen som tas om følelsen og utseendet til enheten. Så operativsystemet er viktig; OS har blitt meningsfullt viktigere. Selvfølgelig får Android mer trekkraft som operativsystem. Etter å ha deltatt i det økosystemet, tror jeg å være en av de bedre utøverne av det økosystemet, setter oss på et bra sted.

Når det er sagt, er Motoblur selskapets hekk mot Android. Motorola må diversifisere seg fra Droid-franchisen, eller den er helt avhengig av Verizons markedsføring. Selvfølgelig forventes Motorola å ha Droid II i rørledningen for juli - noe Jha slags bekreftet. Men det store spørsmålet kom ned til differensiering igjen. Hvis Motorolas mobile enhet vil tjene penger, må den differensieres mot konkurrenter som HTC. Hva vil Motorola bringe til festen?

Jeg tror å tjene penger og inntramp, god henrettelse kan få deg dit, men på lang sikt tror jeg at differensiering kommer til å bli viktig. Det er jeg veldig fokusert på. Jeg tror, ​​hvis du ser på hvordan vi prøver å restrukturere dette selskapet og tar turen mot et mye mer programvaresentrisk selskap, mye mer servicesentrisk selskap, vil investeringen vi gjør i MOTOBLUR nå, applikasjonssaker, tror jeg, i 2011, vil vi bli differensiert.

Men dette er en ekstremt konkurransedyktig markedsplass. Som du vet har jeg i mitt forrige liv jobbet med nesten all min konkurranse i en eller annen form. Jeg har god forståelse av deres evne, hva de gjør bra, hva de ikke gjør godt. Jeg føler meg komfortabel med at vi kan differensiere oss på denne markedsplassen, det gjør jeg virkelig ... Hvem som helst kan gjøre et hvilket som helst selskap til en dag. Spørsmålet er hvordan du gjør det på en slik måte som legger grunnlaget for vekst for oss i fremtiden.

Relatert : Topp 10 måter HTC Droid Incredible drepte min iPhone-misunnelse

© Copyright 2020 | mobilegn.com