Lag utseendet og følelsen av Ubuntu Touch på Android-nettbrettet

Hvis du klør for å få hendene på et Ubuntu-nettbrett, men ikke tåler ventetiden, har jeg en løsning for deg. Du vil ikke få den fullverdige berøringsopplevelsen som kommer med Ubuntu-nettbrettet (den fullstendige Magic Edges-funksjonen, for en), men vi kan komme litt i nærheten av å få utseendet og følelsen av Ubuntu Touch-grensesnittet. Det beste er at du ikke trenger å rote enheten. Alt du trenger å gjøre er å installere en liten samling apper og gjøre noen enkle konfigurasjonsendringer. Etter det har du et veldig Ubuntu-esque nettbrett på hendene.

Avhengig av nettbrettet ditt, vil du kanskje legge merke til at ikke alle aspekter blir opptatt av. For eksempel, med en Samsung Galaxy Tab, er det ingen metode for å skjule bunnpanelet. Det er en funksjon du må leve med. Andre tabletter, som Toshiba Thrive, kan tilsløre bunnpanelet, og dermed skape et mye mer nøyaktig utseende.

La oss begynne prosessen. Jeg skal demonstrere på en Verizon-merket Samsung Galaxy Tab.

Launcher

For å få noen av sveipeffektene, må du installere Nova Launcher Prime. Denne bæreraketten koster $ 4, 00 (USD). Du kan velge å gå med gratis GO Launcher EX og installere Ubuntu Theme, men det er ett forbehold - du kan bare enten deaktivere eller aktivere Dock. Det er i og for seg bra; men med Unity Launcher (som skal legges til øyeblikk), kan du ikke legge til snarveier for app-skuffen. Å ikke ha rask tilgang til app-skuffen er ganske begrensende, så vi går sammen med Nova Launcher Prime.

Følg disse trinnene for å installere Nova Launcher Prime:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter Nova Launcher
 3. Trykk på gratisversjonen (denne må installeres først)
 4. Trykk på Installer
 5. Trykk på Godta og last ned

Når gratisversjonen er installert, må du kjøpe Prime-versjonen (hvis du vil sveipe bevegelsene). Dette er hvordan:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter Nova Launcher
 3. Trykk på Nova Launcher Prime-oppføringen
 4. Trykk på kjøpesummen
 5. Trykk på Godta og kjøp
 6. La installasjonen fullføre
Når du trykker på startknappen, blir du bedt om å velge hvilken startere du vil bruke. Trykk på Nova ( figur A ), og klikk deretter boksen ved siden av Bruk som standard for denne handlingen (hvis du er sikker på at du vil gjøre Nova til standard). Figur A

Startervalg på Verizon-merket Samsung Galaxy Tab.

Mens vi har å gjøre med Nova, la oss gå videre og konfigurere denne nye lanseringen. Det vi vil gjøre er å skjule panelet og lage en gest for å få opp app-skuffen. Bare følg disse trinnene:

 1. Trykk på menyknappen (tre vertikale prikker i øverste høyre hjørne)
 2. Trykk på Nova-innstillinger
 3. Trykk på Dock
 4. Fjern merket for Enable Dock ved å tappe
 5. Trykk på gester og knapper
 6. Trykk på Sveip opp
 7. Velg App-skuff fra listen ( figur B )
 8. Trykk på startknappen for å gå tilbake til startskjermen
Figur B

Du kan angi flere gester hvis du vil. Dette er bare for å sikre at du har rask tilgang til app-skuffen.

Før vi går videre til neste trinn, kan det være lurt å fjerne alle startere og widgeter fra startskjermen (med mindre du ikke bryr deg om et minimalt, rent skjerm).

Unity Launcher

Forstå at dette ikke er den offisielle enhetsstarteren - det er bare en rimelig faks. Det er to versjoner: Den ene gratis og den andre for $ 1, 99 (USD). Forskjellen er at den betalte versjonen lar deg tilpasse launcher. Slik legger du til denne starteren:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "Unity Launcher" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på gratisversjonen
 4. Trykk på Installer
 5. Trykk på Godta og last ned

Hvis du vil tilpasse bæreraketten, går du tilbake og kjøper den betalte versjonen.

Når den er installert, går du til app-skuffen og starter Unity Launcher. Når du gjør det, åpnes en enkel "hvordan du" som informerer deg om hva du kan gjøre. Trykk på denne informasjonen, eller trykk på Hjem-knappen for å gå tilbake til startskjermen.

Nå trykker du på venstre kant av skjermen for å avsløre starteren. Som standard har den ingen apper. For å legge til apper, trykk bare på plussmerket + og trykk deretter på Legg til applikasjon eller Legg til snarvei. Etter at du har trykket på en av oppføringene, vises en liste over alle apper eller snarveier. Bla gjennom listen over apper og sjekk hver enkelt du vil inkludere i starteren. Etter at du har valgt appene / snarveiene, trykker du på Lagre for å lagre listen.

Nå trykker du på venstre kant av startskjermen for å avsløre lanseringen med inkluderte apper ( figur C ). Figur C

Startskjermen avslører lanseringen med inkluderte apper.

Levende bakgrunnsbilde

Den siste berøringen er Ubuntu Live Wallpaper. Dette bakgrunnen inkluderer den animerte klokken og en fin bakgrunn med Ubuntu-tema. Slik installerer du dette:

 1. Åpne Google Play Store
 2. Søk etter "ubuntu live bakgrunnsbilde" (ingen anførselstegn)
 3. Trykk på oppføringen for Ubuntu Live Wallpaper Beta
 4. Trykk på Last ned
 5. Trykk på Godta og installer
Når installasjonen er fullført, klikker du på menyknappen på startskjermen og deretter på Bakgrunn. Klikk på Live bakgrunnsbilder og velg deretter Ubuntu Live Wallpaper. Før du trykker på Sett bakgrunn ( figur D ), trykker du på Innstillinger og deretter angir dato- og klokkeformatene. Figur D

Du kan bytte mellom 12 og 24 timers tid i Innstillinger.

På dette tidspunktet bør du nå ha en rimelig faksimil for hvordan Ubuntu-nettbrettet vil se ut og føles. Det er tydeligvis ikke perfekt, men for alle som har nok nysgjerrighet (som ikke ønsker å rote nettbrettet), vil dette fungere som en sjarm. Og for de som kanskje stiller spørsmål ved formålet, har jeg funnet at denne konfigurasjonen faktisk er en veldig effektiv måte å jobbe med nettbrettet ditt. Prøv det, og jeg tror du vil glede deg over det ganske mye.

© Copyright 2020 | mobilegn.com