Apper på tvers av plattformer er fornuftige, så ta av deg iOS-persienner

Vi hører ofte at Android OS ikke har samme bredde eller kvalitet på apper som iOS-plattformen. Generelt er jeg uenig med dette. Flertallet av A-listeapplikasjoner har nå plattformsstøtte. Dette gjelder spesielt de mest populære appene, inkludert Facebook, Twitter, Dropbox, Evernote og andre. Disse appene er en eksklusiv minoritet som kommanderer mesteparten av brukertiden på både iOS og Android. Utover det er flertallet av iOS- og Android-appene for det meste fluff, tall og statistikk for å få de enkelte markedene til å se modne og robuste ut.

Hvis noe er en indikasjon på den allestedsnærværende arten av apper på tvers av plattformer, er det at "Gieco Brostach" er tilgjengelig på iOS og Android. På et tidspunkt i den ikke altfor fjerne fortiden, ville det ikke ha vært tilfelle. Men markedet for mobile OS-enheter har endret seg, og de fleste selskaper som lager apper ser ut til å innse dette faktum.

Dette gjør det desto mer forvirrende at noen firmaer fortsetter å ignorere Android i en gal hastverk med å levere, støtte, vedlikeholde og forbedre bare iOS-applikasjonene sine. Det fantastiske er at fortryllelsen som Steve Jobs kastet over publikum ikke endte der. I stedet ble til og med bedriftsledere så fascinerte av sang og dans at de fører til at hele for-profit-organisasjoner tilsynelatende glemmer at det er en helt annen alternativ inntektsstrøm som de kunne utnytte.

Jeg kan tenke på flere eksempler på dette. Den første er det sophomoric, ofte NSFW humor nettstedet, The Chive. Dette nettstedet har fokus på knappe klær, drikking og andre sosiale fritidsaktiviteter, hatarbeid og humor fra college. Chive hevder at de hyret inn noen for å utvikle en iOS-app som ble godkjent for Apple Market. Imidlertid var det så fryktelig at de ba Apple trekke appen. Når Apple trakk den, leide The Chive noen andre til å utvikle en ny, forbedret iOS-app. De sendte den inn flere ganger, men ble konsekvent avvist av Apple Market for "anstøtelig innhold."

Etter hvert publiserte The Chive en forklaring til leserne sine. De la til at de holdt på med å lage en Android-app til de opprettet en iOS-app som ble godkjent, slik at Android-appen kunne "bedre etterligne flyten og utformingen av iOS-appen."

De spurte leserne sine: "Fornuftig, ikke sant?"

Det gjør det selvfølgelig ikke. Nå gitt, appellerer The Chive til college-brukere, og det betyr sannsynligvis at de har flere iOS-brukere enn et typisk nettsted. Til tross for dette var opprøret øyeblikkelig og ubestridelig fra det enorme antallet Android-brukere som var veldig skuffet.

Chive hadde i utgangspunktet en blind flekk for Android og en irrasjonell skjevhet for iOS. Det kom aldri til The Chive-ledelsen, da de slo hodet mot Apples markedspolitikk, at det sannsynligvis var et ganske jevnt sammenbrudd mellom leserne som hadde iOS- og Android-enheter. For å maksimere resultatene dine, ønsker du å støtte begge.

Ironien er at å støtte Android er en langt mindre smertefull prosess enn å støtte iOS - det er ingen bøyler å hoppe gjennom, ingen portvakter for å berolige. Du kan ansette en utvikler, lage en app og kaste den ut på markedet med minimal bryderi. På en eller annen måte ignorerte The Chive det for å jage å få appen deres publisert på et marked som avviste dem flere ganger. Det er som å bli fortalt at de ikke var gode nok til at Apple App Store gjorde Apple App Store til det eneste målet de kunne fokusere på.

Og The Chive er ikke alene om denne tvangsfiksering på iOS. En av de første appene som virkelig viste morderenes evner på iPad var av Marvel Comics. Marvel satte sammen en veldig glatt iOS-app for å levere digitale versjoner av trykte tegneserier. Da jeg så dette på en venns iPad, vendte jeg meg til Android-telefonen min for å laste ned den og ble skuffet over å finne at Marvel ikke hadde utgitt en Android-versjon av appen.

Marvel-appen var et av programmene som kom inn i hodet mitt og endret mening om mulighetene til iPad og nettbrett, og førte til at jeg kjøpte en iPad i løpet av måneder etter at enheten ble utgitt. Marvel iOS-appen var en av de første appene jeg lastet ned, sammen med noen få tegneserier. Jeg brukte det ikke så mye annet enn å vise folk søkelyshetens svalhet.

Det som brakte Marvel-appen tilbake i bevisstheten min er at jeg nylig så den på Android Market. Jeg lastet ned det på ASUS-nettbrettet mitt og bekreftet at det faktisk har alle gee-whiz-funksjonene på Android som den hadde på iPad. Det er en kul liten app. Et raskt søk viser at Marvel nettopp kunngjorde lanseringen av denne appen i oktober. Bedre sent enn aldri, Marvel. Glad for at du har trukket av dine iOS-fargede briller og innsett at det er mye flere enheter der ute med potensielle forbrukere som ønsker tilgang til ditt digitale innhold.

Conde Nast-publikasjonen Wired var i spissen for publisering av digitalt innhold på iOS. Etter en gratis introduksjonsutgave begynte Wired å ta betalt for den digitale utgaven. Wired kunngjorde etter hvert at utskriftsabonnenter ville ha gratis digital tilgang til iPad-magasinet. Det var en viss friksjon mellom Wired og Apple om abonnementsmodellen for digitale magasiner - og iOS 5 introduserte "Newstanden" delvis i et forsøk på å møte disse bekymringene.

Gjennom denne prosessen kunne Wired lett ha begynt å publisere innholdet til Android, men til i dag har Wired vist lite eller ingen lyst til å publisere på noen plattform utenfor iOS. Det ser ut til å trosse logikken at disse sterke, veletablerte firmaene er så fortryllet av Apple-imperiet at de vil falle i kø for å ignorere levedyktige alternative kanaler for distribusjon av produktene sine.

Marvel og Geico ser ut til å være en lovende retningsendring. Flere leverandører, utgivere og selskaper må innse at Android er en legitim måte å nå kunder på. Det er virkelig en fantastisk bragd at Apple så effektivt har fanget fantasien til ikke bare sluttbrukere, men verden - i den grad virksomheter ofte ignorerer alternativer, selv når det ikke er i deres beste interesse å gjøre det.

Jeg tror Apples trolldom begynner å bryte, og ikke et minutt for snart. Jo mer innhold og apper er universelt tilgjengelige, jo bedre vil det være for både forbrukere og for de som ønsker å nå oss med sine produkter og tjenester. Historien viser oss hvordan det gikk for musikkbransjen da de villig ga Apple makten til å være den sentrale leveransemetoden for innholdet deres. Forhåpentligvis våkner apputviklere og utgivere og tar skritt for å sikre at Apple må forbli rettferdig og konkurransedyktig i fremtiden.

© Copyright 2020 | mobilegn.com