Kjære Google, forbrukere vil kjøpe et Droid 2-nettbrett

Jeg har lest mye om hvordan Android-nettbrett ikke klarer å konkurrere med Apple iPad, og jeg lurer på om hele den globale bedriftens gadgetproduserende bransje drives av imbeciles. Et økende antall tech-journalister begynner å lure høyt om Android rett og slett er for oppsprukket, segmentert og ødelagt til stadig å konkurrere med iOS-plattformen - og produsentene lurer på hvorfor forbrukerne ikke kjøper produktene sine.

Merknader: Dette innlegget ble først publisert i den tidligere bloggen om TechRepublic Out Loud.

Her er avtalen: Jeg sitter på $ 500, og jeg har holdt på en stund. Det brenner et hull i lommen min, og noen produsenter kommer til å få det til slutt, men ikke før de leverer et Android-plattformtablett som oppfyller alle mine krav. Jeg tror ikke jeg er alene, og jeg tror ikke forventningene mine er for kompliserte eller urimelige. Faktisk tror jeg enhetsprodusentene (og Google) er opptatt med å tenke over og komplisere Android-nettbrett.

Vaskeristen er virkelig enkel. Alle vet hva det er:

  • Lang batterilevetid
  • En responsiv kapasitiv berøringsskjerm
  • SD-spor (full eller mini / mikro)
  • USB- vert med standard USB-kontakter (ingen dongler og ingen proprietære kabler )
  • En CPU-kjerne som kan sammenlignes med de beste Android-telefonene (A8 1 GHz eller bedre)
  • Kvalitets kameraer foran og bak
  • En anstendig versjon av rent Android OS, uten skins eller annet "bloatware" fra leverandør / produsent som kompliserer OS-opplevelsen
  • Et rimelig kjent leverandør / produsent navn
  • En pris som er konkurransedyktig med iOS-plattformen uten å kreve en trådløs kontrakt eller subsidierte priser
  • Det er et par andre trivielle krav - GPS på 3G-modeller, Wi-Fi-lokasjonstjenester på ikke-3G-modeller og et gyroskop / akselerometer

Jeg har kontanter og har bokstavelig talt drevet meg gal i flere måneder og ønsket at en enhet skal bruke den på, og ikke en produsent har klart å komme med et utstyr som er overbevisende nok til at jeg vil skille meg ut med pengene mine. Det er en slik slam-dunk, men alle produsenter så langt som har svingt har slått ut.

Mange Apple-detractors - meg selv inkludert - har hevdet at iPad bare er en gigantisk iPhone / iPod Touch. Men Apple har bygget det som føles som en nesten uoverkommelig ledelse i nettbrettet for plattformsegmentet. Så kanskje det er verdt å ta hensyn til Apples suksess og likhetene mellom produktene de leverer til forbrukerne.

Det viser seg at det er en del av grunnen til at jeg ble så imponert over Coby Kyros MID7015. Coby gjorde ikke strategien sin kompleks eller komplisert. For et veldig rimelig prispunkt, gir Kyros en opplevelse som er veldig lik den første generasjonen Droid. Det gir perfekt mening, fordi jeg vil ha alle funksjonene til Droid-en min, bare i et større apparat. Ikke tenk over det. Gi meg akkurat det apparatet.

Både Motorola Xoom og Samsung Galaxy hadde muligheten til å være Android-nettbrettet mitt, men de laget veldig like tabber som gjorde at jeg (og pengene mine) satt på sidelinjen og ventet på å se om noe bedre vil komme med. Det var ikke bare prispunktet. Min største utgave var deres originale utrulling som 3G-enheter uten noe Wi-Fi-alternativ.

I mangel av en Wi-Fi-enhet, er det veldig forvirring når det gjelder planer og abonnementsfunksjoner og vilkår. For begge nettbrett så det ut til at jeg kunne betale en usubsidisert pris og gå måned til måned (på pris fra prissetting og planfunksjon humørsvingninger fra de trådløse transportørene), eller jeg kunne betale en subsidiert pris med en to -år kontrakt og låse meg inn i en månedlig betaling. Dette var de eneste tilgjengelige alternativene. Legg til klager om ytelse og byggekvalitet for Samsung, eller plattformstabilitet og kompatibilitet for Xoom, og i begge tilfeller ble en første bølge av sterk interesse raskt erstattet av forsiktig skepsis.

Spikeren i kisten for disse enhetene var usikkerheten om muligheten til å opptre i USB-vertsmodus. Samsung forsterket dette ved å bruke en ikke-standard, proprietær grensesnittport og kabel - omtrent som iPad. Er det bare meg, eller er det krystallklart at de fleste Android-fans som vil ha et nettbrett, men ikke har kjøpt iPad, har holdt på på grunn av mangelen på USB-vert og standard SD-sporstøtte? Apple kan lokke kjøperne sine til å nøye seg med enheter med manglende funksjoner. Motorola og Samsung kan tydeligvis ikke.

De store aktørene (inkludert Motorola, Samsung og Google ) har løpt rundt som Three Stooges eller Keystone Cops det siste året eller så, sprett av hverandre og tatt pratfall på Android-scenen. Det verste er at disse leverandørene kan bestemme at det bare ikke er et marked for Android-nettbrett, men det er ikke sant. Svært få forbrukere skal kjøpe en enhet som koster mer enn en iPad, men som likevel leverer mange av de samme hodepine, forverringene og begrensningene. Hvis de imidlertid leverer et nettbrett som gir varene til forbrukerne, vil de se enorme salgstall.

Som sagt er jeg klar til å kjøpe en Android-nettbrett, og kravene mine er egentlig ganske enkle. Jeg vil ha et nettbrett som tilbyr en Wi-Fi-modell fra starten av, som er konkurransedyktig priset med iPad, og som leverer minst alle funksjonene og byggekvaliteten til min Droid 2. Det ser ikke ut som det skal være slik en vanskelig liste med krav å møte - men foreløpig ser det ut til at de eneste selskapene som kommer i nærheten er de kinesiske merkene med en tvilsom gråmarkedsatmosfære som omgir dem.

Lytt opp produsenter: Lever den samme opplevelsen jeg elsker på håndsettet mitt - de samme appene, verktøyene og grensesnittet, men på en fysisk større enhet. Du trenger ikke en gang å forbedre operativsystemet slik at apper utnytter den større skjermen. Hvis du er forvirret eller er i tvil, kan du se på Apple og gjøre nøyaktig hva de gjorde.

© Copyright 2021 | mobilegn.com