Distiller-appen: En portal til Whisky-verdenen

Sommeren er her, noe som betyr et lavere tempo i livet, mindre stress og mer tid til de tingene vi liker. Siden jeg liker god whisky og teknologi, kom jeg over en passende blanding (ordspill beregnet) av de to i form av en gratis mobilapp som heter "Distiller."

Bilde: Distiller

Jeg har vært fascinert av fødselen og livssyklusen til mobilapper i mange år nå, og hvorfor noen trives over andre. Jeg tror de vellykkede er de som passer til en nisje eller som finner nye måter å gjøre ting på. Mange apper er bare tynnslørede reklame eller inntektsgivende kjøretøy, og jeg slipper unna dem religiøst siden jeg er en minimalistisk og antiremisk freak.

Imidlertid fant jeg Distiller ganske tiltalende som noen som liker whisky og vil lære mer om det. Det har vært som en "Hitchhikers Guide to the Galaxy" for meg (for de av dere Douglas Adams-fans). Jeg kan slå opp detaljer om merkene jeg liker, finne ut hvordan whisky lages og bakgrunnen bak den, finne rangeringer eller anbefalinger og finne nye whiskyer som kan passe til paletten min.

Distiller ligner på Untapped-appen for øl, med den ekstra muligheten til å kjøpe produkter og få dem sendt, via deres tilknytning til et selskap som heter Ezra's, en online alkoholfordeler. Det er en iOS-versjon og en Android-versjon tilgjengelig. Siden jeg er en Android-mann, tok jeg appen for en prøvekjøring.

Bilde: Scott Matteson

Ved oppstart måtte jeg legge inn bursdagen min for å bekrefte at jeg var gammel nok til å samhandle med whisky (er jeg egentlig nesten 44?). Når appen ble lansert, så jeg den nye kunngjøringen om at du nå kan kjøpe whisky via Distiller:

Bilde: Scott Matteson

Jeg valgte å sveipe gjennom de forskjellige skjermene og gjøre litt whisky-undersøkelse:

Bilde: Scott Matteson

Siden jeg tar del av Jameson, valgte jeg å trykke på "Finn en whisky" og så se etter merkevaren min.

Bilde: Scott Matteson

Vær oppmerksom på at tallene til høyre for hver whisky ikke er prisen, men snarere rangeringen, noe som betyr at de høyest rangerte dukket opp nær toppen.

Å trykke på den mest oppføringen ga meg detaljer som beskrivelse, pris og vurdering:

Bilde: Scott Matteson

Verktøylinjen nederst lar deg ta notater, kjøpe produktet eller legge det til din "øverste hylle", "samling" eller "ønskeliste." Rulle ned ga mer detaljer:

Bilde: Scott Matteson

Her kunne jeg gå gjennom alder, bevis, detaljer og notater om whiskyen. Rulling avslørte videre en smaksprofil for å hjelpe til med å etablere de komplekse elementene i whiskyen:

Bilde: Scott Matteson

For å se gjennom andres notater om dette produktet rullet jeg ganske enkelt opp og tappet på fanen Merknader:

Bilde: Scott Matteson

Rangering av en whisky krever en gratis konto på Distiller, og den tillater flere alternativer, for eksempel å spesifisere hvor den vil bli brukt for å identifisere riktig anvendelse av den:

Bilde: Scott Matteson

Disse elementene hjelper virkelig til med å lage profiler av merkevarene og lar fans logge inntrykk og preferanser eller finne valgene som tilfredsstiller deres behov. Jeg bla gjennom forskjellige alternativer og fant mer enn nok informasjon til å forske på favorittmerkene mine under testprøven. Det var enkelt å navigere gjennom sider ved å bruke sveiper til venstre og høyre, og det var lett å komme til startskjermen via ikonet øverst til høyre:

Bilde: Scott Matteson

Distiller-appen lar deg se på og spesifisere andre kategorier som smakspreferanser, kompetansenivå, pris og andre kriterier. Du kan få anbefalinger via appen basert på din smak og innspill:

Bilde: Scott Matteson

Tapping Home, deretter "Lær" brakte meg til en side med mye interessant informasjon om fremstilling og bakgrunn av whisky, skotsk, bourbon og andre brennevin:

Bilde: Scott Matteson

Jeg kunne også sjekke ut en side som beskriver de beste bourbonsene fra 2015 (så langt):

Bilde: Scott Matteson

Appen lar deg få tilgang til Distiller-bloggen, dele whiskysamlinger med andre og få mer innsikt i whiskyscenen rundt om i verden. Alt i alt var jeg ganske fornøyd med appen, som er en fin måte å holde en av hobbyene mine på bokstavelig talt.

Selvfølgelig er det ett forbehold: hvis du velger å kjøpe alkohol med Distiller-appen, kan du bare få den sendt til de statene som lar deg motta den via post. For tiden tillater ikke Alaska, Hawaii, Kentucky, Maryland, Massachusetts (boo!), New Hampshire, North Dakota, Pennsylvania, Tennessee, Texas, Utah, Virginia og West Virginia. Jeg bor i Massachusetts, men heldigvis tilbringer jeg ganske mye tid i hjemlandet mitt i New York der foreldrene mine bor, og faren min og jeg setter begge pris på god whisky.

Jeg diskuterte Distiller-appen med Mikael Mossberg, administrerende direktør og grunnlegger av Distiller. Her er en utskrift av samtalen vår:

Scott Matteson: "Hvordan ble ideen til Distiller unnfanget?"

Mikael Mossberg: "Ideen til Distiller kom så langt tilbake som i 2011. Min medgründer Brent Stiefel og jeg jobbet på underholdningsområdet, og ble stadig mer interessert i whisky som en hobby. Det begynte å bli smertelig tydelig for oss Selv om det var mange fantastiske blogger og publikasjoner der ute og anmeldte og skrev om whisky, men de ble skrevet hovedsakelig for erfarne takknemere og kjennere. I tillegg var det egentlig ikke noen produkter som ble bygget for et mobilt publikum, noe som gjorde det veldig vanskelig å lese om og oppdage nye produkter mens vi var i butikken, en bar eller en restaurant. I 2013 bestemte vi oss for å bygge Distiller, en mobil og stasjonær plattform for å hjelpe både nybegynnere, takknemere og kjennere å lære om nye ånder. vi har servert mer enn 4 millioner whisky-anbefalinger. "

SM: "Hva slags team var involvert for å bringe det til live?"

MM: "Så mange mennesker jobbet sammen for å bringe Distiller til live fra designere og utviklere til advokater og regnskapsførere. Før vi hadde ordnet oss, samarbeidet vi med et fantastisk tredjepartsbyrå for å hjelpe oss med å utforske noen av ideene vi hadde til det vi hadde nå kjent som Distiller. Nå har vi et heltidshold i hus som opprettholder og bygger fremtiden for produktet. "

SM: "Hvor lang tid tok det å bringe forestillingen ut i livet?"

MM: "Vel, jeg begynte først å tenke på ideen så langt tilbake som i 2011. Jeg hadde alle disse grove produktskissene, og alle disse merknadene om hva dette produktet kunne gjøre. Så begynte vi å prøve å finpusse på hva MVP-en var, og mange av disse kakene på himmelen-ideene ble lagt på en hylle og vi jobbet hardt med det vi faktisk kunne lage på kort sikt. Fra vi bestemte oss for å virkelig grave deg inn og begynne å jobbe med ideen til den kom til markedet tok det omtrent 6 måneder. Det var desember 2013. "

SM: "Hvilke kodings- / programmeringsteknikker var involvert og hvor lang tid tok det?"

MM: "Distiller er et Rails-produkt først og fremst. Igjen, fra det tidspunktet vi faktisk begynte å bygge produktet til det tidspunktet vi lanserte den aller første iterasjonen, tok det omtrent 6 måneder."

SM: "Hvordan genererer appen inntekter / hva er forretningsmodellen involvert?"

MM: "Dette samarbeidet med Ezra's er et godt eksempel på en av måtene vi tjener penger på. Vi har begynt å samarbeide med merkevarer for å lage tilpassede kampanjer for å øke synligheten til produktene. Merker kan ikke påvirke anmeldelser eller rangeringer, men de kan få produktene sine omtalt, promotert i søk og inkludert som et tilpasset element i vår anbefalingsmotor. "

SM: "Hvordan ble finansiering for appen sikret?"

MM: "Votiv Capital (http://votiv.is/#/capital/ventures/) støttet oss i vår englefase. Vi har nettopp begynt å heve frørunden for å hjelpe oss med å skalere og få et større team."

SM: Hva er det neste med Distiller?

MM: "Dette året kommer til å se mye forandring for Distiller. Vi får nye teammedlemmer, legger mer sprit til databasen vår enn noen gang før, slipper nye og spennende funksjoner, og ruller ut neste fase av Distiller. Vi kunne ikke være mer spente! "

For mer informasjon om Distiller, sjekk ut deres hjemmeside. Du kan også finne dem på Facebook, Twitter og Instagram.

Distiller er en god modell av en mobilapp som knytter forbrukere til hobbyen sin, samtidig som de gir tilgang til forhandlere som de kan drive forretning med. Det er en vinn-vinn for begge sider, som er varemerket for enhver vellykket app (for ikke å snakke om ånd).

Se også:

Real World IT: Fødselen og utviklingen av en Android-app

Design enda mer strålende apper takket være bedriftens sosiale medier

Må det være en app for det?

© Copyright 2020 | mobilegn.com