Legg enkelt til filer fra Dropbox til Gmail med denne hendige utvidelsen

Noen ganger trenger vi bare å fjerne noen få skritt fra den daglige rutinen for å gjøre livene våre litt mer effektive. Hvis du tilfeldigvis sender mye e-post ─ og sa at e-post pleier å inkludere vedlegg fra Gmail, blir du sannsynligvis lei av å konstant navigere til Dropbox-mappen. Takk til de gode menneskene på Dropbox, det er en ny utvidelse tilgjengelig for krom (Dropbox for Gmail) som gjør denne prosessen litt mer effektiv. Denne utvidelsen er fremdeles i beta, men den fungerer og fungerer bra.

Det som virkelig er fint med denne utvidelsen er at du ikke trenger å ha Dropbox installert på maskinen. I stedet for å navigere gjennom en lokal Dropbox-mappe, kobles den til Dropbox-kontoen din. Denne funksjonaliteten gjør Dropbox for Gmail ideell for Chromebooks (der plass er en premium).

Her er fangsten ─ den fungerer bare med Gmail. Denne funksjonaliteten har ennå ikke funnet veien inn i innboksen. Når det er sagt, hvis du er en bruker av Gmail og Dropbox, er denne utvidelsen noe for deg. Det er enkelt å installere, enkelt å bruke og fjerner noen få klikk fra en av dine daglige rutiner. La oss installere denne praktiske utvidelsen og se hvordan det fungerer.

Installasjon

Denne utvidelsen vil fungere i standard Chrome-nettleser (uavhengig av plattform). Dessverre er dette ingen versjon for verken Android eller IOS ─ så du er henvist til Chromebook og bærbare datamaskiner med denne utvidelsen.

Som med alle Chrome-utvidelser er installasjonen ganske enkel. Før du gjør dette, åpner du Dropbox og logger deg på kontoen din. Når du har gjort det, følg disse trinnene:

  1. Fra Chrome klikker du på utvidelseslenken
  2. Klikk på Legg til Chrome
  3. Klikk Legg til fra popup-en

Det er det. Nå åpner du Gmail.com fra Chrome og skriv en melding. Du skal nå se et nytt ikon i skrivevinduet (figur A).

Figur A - Dropbox for Gmail-utvidelsen er klar til bruk. Bilde: Jack Wallen

bruk

Når du skriver en e-post, og trenger å legge til en fil fra dropbox, klikker du Dropbox for Gmail-ikonet (fra Gmail-komponeringsvinduet), og et popup-vindu i Dropbox vises der du kan navigere i Dropbox-mappen for filen som skal legges ved ( Figur B).

Figur B - Å finne Dropbox-filene dine å legge til som vedlegg har aldri vært enklere i Gmail. Bilde: Jack Wallen

Dropbox for Gmail-utvidelsen forstyrrer ikke muligheten til å legge til vedlegg utenfra Dropbox-mappen. For det må du bruke den vanlige Gmail-vedleggsknappen.

Hvis du leter etter den raskeste måten å legge ved filer i utgående Gmail, fra Dropbox-kontoen din: ─ Dropbox for Gmail er det. Enten du bruker Chrome på Windows, Mac, Linux eller ChromeOS ─ denne utvidelsen har du dekket.

Hvilken form for Google Mail bruker du? Gmail eller innboks? Vil du se funksjonaliteten til utvidelsen som Dropbox for Gmail utvides til innboksen?

Se også:

  • Pro tip: Arkivere e-post i Android Innboks-appen
  • Fremtiden til Gmail og Inbox og hva det vil si for Android
  • Er Google Inbox en verdig erstatning for Gmail?
  • Lad opp Android Gmail-søkene dine

© Copyright 2021 | mobilegn.com