Legge ned HTML i Android-appene dine

I løpet av det siste tiåret har jeg vært vitne til en grunnleggende endring i tankegangen til programvareteknikk. I stedet for å velge det beste verktøyet for jobben, har nå profesjonelle programvare frihet til å tenke i form av de beste verktøyene for en gitt oppgave. Fremskritt innen plattformer og kompilatorer har gitt opphav til blanding og matchingsteknologier. Android er intet unntak.

Hvis et prosjekt har et komplekst brukergrensesnitt, er det et antall GUI-verktøysett tilgjengelig, så vel som standarder som OpenGL. Hvis en applikasjon trenger rå prosessorkraft, kan utviklere skrive metoder direkte i C ++, og deretter ringe disse metodene gjennom Android’s JNI. Og når en applikasjon ganske enkelt trenger å vise HTML og JavaScript, enten innholdet ligger lokalt eller eksternt, gir moderne plattformer som Android en mekanisme for å gjøre det.

Denne veiledningen demonstrerer visning av en ekstern webside i sammenheng med en naturlig Android-applikasjon. Du kan følge med på detaljerte instruksjoner nedenfor, eller bare laste ned og importere hele prosjektet til Eclipse.

1. Start et nytt Android-prosjekt i Eclipse. Målrette Android 1.6 eller nyere. Ikke glem å gi nytt navn til oppstartsaktiviteten Main.java.

2. Åpne Android-manifestfilen for prosjektet ditt, og legg til en Internett-tillatelse.

 AndroidManifest.xml 

"1.0" encoding = "utf-8" ?>

"Http://schemas.android.com/apk/res/android"

package = "com.authorwjf.web_view"

android: versionCode = "1"

android: versionName = "1.0" >
 "4" /> 

"android.permission.INTERNET" />

android: icon = "@ drawable / ic_launcher"

android: label = "@ string / app_name" >

android: name = ".Main"

android: label = "@ string / app_name" >

"android.intent.action.MAIN" />
 "android.intent.category.LAUNCHER" /> 

3. I mappen / res / layout må vi definere vår main.xml-layout. Legg merke til layout_weight-parametrene? Vi trenger disse for å "sandwich" HTML-innholdet vårt mellom de to tekstvisningene. Uten å spesifisere en vekt, vil Android's layout manager tillate nettvisningen å konsumere hele den nederste delen av skjermen.

 main.xml 

"1.0" encoding = "utf-8" ?>

"Http://schemas.android.com/apk/res/android"

android: layout_width = "fill_parent"

android: layout_height = "fill_parent"

android: orientering = "vertikal" >

android: layout_width = "fill_parent"

android: layout_height = "wrap_content"

android: text = "My Web View"

android: layout_weight = ".1" />

android: layout_width = "fill_parent"

android: layout_height = "wrap_content"

android: id = "@ + id / my_webview"

android: layout_weight = ".8"

android: layout_margin = "16dip" />

android: layout_width = "fill_parent"

android: layout_height = "wrap_content"

android: text = "My Web View"

android: layout_weight = ".1"

android: gravitasjon = "bunn" />

4. Vi vil endre /src/Main.java-filen for å skyve en ekstern URL inn i webvisningen. Vi kan gjøre alt dette ved å overstyre metoden on on. Vær spesielt oppmerksom på opprettelse og tildeling av en ny webvisningsklient. Årsaken til dette er at mange websider utfører en viderekobling når de oppdager en mobilklient, og som standard når denne viderekoblingen oppstår vil Android starte standard nettleser og vise siden der. Hvis du vil holde den eksterne siden inne i aktiviteten din, er det raskt og effektivt å opprette en ny webvisningsklient med en overstyring av shouldOverrideUrlLoading.

 Main.java- pakke com.authorwjf.web_view; 
 import android.app.Aktivitet; import android.os.Bundle; import android.webkit.WebView; import android.webkit.WebViewClient; 
 offentlig klasse Hoved utvider aktivitet { 

/ ** Ringes når aktiviteten først opprettes. * /

@Overstyring

public void onCreate (Bundle savedInstanceState) { super .onCreate (savedInstanceState);

setContentView (R.layout. main );

WebView wv = (WebView) findViewById (R.id. My_webview );

wv.setWebViewClient ( ny WebViewClient () {

@Overstyring

offentlig boolsk børOverrideUrlLoading (WebView-visning, streng-url) {

view.loadUrl (url);

return true ;

}

});

wv.loadUrl ( "http://www.techrepublic.com");

}

}
Det burde omtrent gjøre det. Kjør den resulterende applikasjonen i simulatoren, så ser du begge tekstetikettene våre med en webside i midten ( figur A ). Figur A

Selv om eksemplet vårt ikke er veldig praktisk, krever det ikke så mye fantasi å innse kraften og tidsbesparelsene som nettvisningswidget gir til din digitale verktøykasse. Og husk at innholdet ikke trenger å ligge eksternt - jeg synes ofte jeg bruker nettvisningen som en rask og praktisk metode for å vise brukertabeller og rapporter.

Hvis du ennå ikke har brukt webvisningswidgeten i Android-applikasjonene dine, oppfordrer jeg deg til å gå tilbake og vurdere om det er steder i prosjektet ditt der det kan være fornuftig å utnytte HTML og JavaScript.

© Copyright 2021 | mobilegn.com