Fem praktiske PC-apper for vegkrigere

Jeg reiser nesten konstant, så jeg er alltid på utkikk etter applikasjoner som gjør livet på veien enklere. Her er fem PC-applikasjoner som jeg har funnet nyttige som kan hjelpe deg når du reiser.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: NeatReceipts

En av oppgavene som går hånd i hånd med forretningsreiser er kostnadsrapportering. Enten du trenger å sende inn en utgiftsrapport av hensyn til refusjon eller du må spare kvitteringer for skattetid, kan det være overraskende vanskelig å administrere reisekvitteringer.

NeatReceipts ( figur A ) løser dette problemet ved å la deg skanne kvitteringer til en proprietær database ved hjelp av en bærbar skanner. Programvaren er designet for å tillate skanning av kvitteringer, visittkort og dokumenter. Når du skanner et element, bruker NeatReceipts OCR til å trekke ut informasjon fra det og lagrer den informasjonen i et søkbart format ved siden av et bilde av elementet du skannet. NeatReceipts kan også lage PDF-filer av skannede elementer.

Figur A

NeatReceipts

Etter å ha brukt den gjeldende versjonen av programvaren regelmessig under mine egne reiser, har jeg bare funnet en feil som var problematisk. Dokumenter eller kvitteringer på flere sider må skannes som enkeltsider og deretter kombineres, men kombinasjonsfunksjonen har en tendens til å plassere sidene i en tilfeldig rekkefølge. Det kan være utfordrende å få sidene oppstilt i riktig rekkefølge.

2: Gater og turer

En annen applikasjon jeg stadig bruker når jeg reiser er Microsoft Streets & Trips ( figur B ). Streets & Trips er en kartleggingsprogramvarepakke som kan være uvurderlig for turplanlegging. Den kan gi deg veibeskrivelse til en destinasjon og inkluderer en database med utallige interessante steder. Du kan også bruke den i forbindelse med en GPS-mottaker for å motta sanntid tur-for-sving-veiledning.

Figur B

Gater og turer

Jeg vil være den første til å innrømme at de fleste mobiltelefoner gjør mye av de samme tingene som Streets & Trips gjør. Men når jeg planlegger en tur, foretrekker jeg å se informasjonen jeg trenger på en dataskjerm i full størrelse i stedet for å prøve å jobbe gjennom prosessen på mobilen.

3: Skype

Mobiltelefoner fungerer ofte bra for å holde kontakten på korte turer, men for lengre turer kan videokonferanser gjøre veien litt mindre ensom. Det er der Skype ( figur C ) kommer inn. Det er flere Skype-rate-planer å velge mellom, men til og med gratisplanen gir mulighet for en-til-en tale og / eller videosamtaler mellom Skype-brukere. De betalte Skype-planene tilbyr tilleggstjenester, for eksempel muligheten til å ringe til en telefon, SMS-meldinger, gruppekonferanser og til og med muligheten til å ringe Facebook-vennene dine.

Figur C

Skype

4: Flight4all

Alle som har gjort mye reiser innen Europa vet at flybillett mellom europeiske destinasjoner kan være dyrt. Flight4all ( figur D ) er en applikasjon som sjekker prisene for alle rabattselskapene som opererer i Europa.

Figur D

Flight4all

Verktøyet inkluderer en veiviser som leder deg gjennom prosessen med å velge avgangs- og ankomstflyplass og et sett reisedatoer. Men hvis du foretrekker det, kan du bruke planleggeren i stedet. Du kan basere søket på antall dager du vil være borte, ukedagene du vil reise på, eller på et sett med faste reisedatoer.

5: Hotspot Selector

Ingen vil være uten Internett-tilgang når de er ute og reiser, men noen ganger kan det være vanskelig å finne trådløse hotspots hvis du er på et ukjent sted. Hotspot Selector ( figur E ) er et verktøy som lar bærbare brukere søke etter trådløse hotspots hvor som helst i verden. Programvaren tilbyr et grunnleggende søkegrensesnitt som lar deg søke etter hotspots etter nettstednavn, gatenavn, by, postnummer eller land. Et avansert søkegrensesnitt lar deg gjøre et søk basert på ting som tilkoblingstyper, operatører og avstand.

Figur E

Hotspot-velger

Ekstra lesing

  • Fem Windows Phone 7-apper for reise
  • 10 tips for IT-proffer som må reise om vinteren
  • 10 måter for vegkrigere å unngå snags og snafus
  • 10 tips om Internett-tilgang for reisende
  • iPad 2-apper og tips for forretningsreisende
  • Har Android, vil reise: Praktiske apper for å delta på konferanser

© Copyright 2020 | mobilegn.com