Løsning funnet for Windows 8.1-oppgraderingsproblemer på Surface RT

Merk: Microsoft stoppet og gjenopptok deretter Windows Update 8.1 for Surface RT midlertidig siden denne artikkelen ble skrevet. Problemene som er beskrevet her, skal til slutt løses, men kommandoene jeg fremhever er viktige feilsøkingstrinn som kan være nyttige, generelt når du støter på problemer på Windows RT eller 8.1 (spesielt moderne UI-problemer).

Microsoft ga ut Windows 8.1 for Intel og RT den 17. oktober, men den fikk ikke mye surr. Mange mennesker oppgraderte stille uten problemer, mens andre oppgraderte og angret. En av de mest frustrerte gruppene kan ha vært tidlige adoptere av Windows 8.1 Preview. I forskjellige fora klaget ganske mange brukere på at de ikke kunne finne Windows-oppgraderingen i Microsoft Store, og informasjonen på nettet løste ikke problemet. Etter å ha funnet meg i samme situasjon, vendte jeg meg til min siste utvei - Microsoft-støtte.

Dette er en knekete reaksjon fra min side, etter å ha jobbet i mange år med Microsoft-teknologier og vite hvor vanskelig det er å få en levende person som faktisk kan hjelpe til med å løse et problem. Men Microsoft har gjort store fremskritt med å støtte sluttbrukere med Xbox, Zune og andre produkter og plattformer.

Før jeg prøvde å kontakte Microsoft, tok jeg følgende trinn:

Jeg tok opp sjarmfeltet og valgte Innstillinger | Endre PC-innstillinger | Oppdatering og gjenoppretting, og deretter brukt alle oppdateringene der til jeg fikk beskjed om at ingen gjensto. Da 8.1-oppdateringen fremdeles ikke var tilgjengelig, utførte jeg en systemoppdatering fra Oppdaterings- og gjenopprettingsmenyen. Tilbakestillingen så lovende ut. Etter omstart, sjekket jeg oppdateringer og oppdaget at lappene enten måtte brukes på nytt, eller at flere ventet.

Da jeg gikk inn på Classic-skrivebordet, kjente jeg en spenning av spenning da jeg så at vannmerket for Windows 8.1 Preview var borte. Dessverre avslørte siden Denne PC-egenskapen at enheten fremdeles var på 8.1 Preview. For å få denne PCen til å vises på det klassiske skrivebordet på Windows 8, høyreklikk hvor som helst på skrivebordet og velg Tilpass. I Endre kontrollpanel velger du Endre skrivebordsikoner, og legg til en avkrysning i boksene ved siden av ikonene du vil ha på skrivebordet, i innstillinger-visningen for skrivebordsikoner. Du kan deretter høyreklikke på denne PCen og velge Egenskaper for å vise informasjonen på systemkontrollpanelet.

Deretter prøvde jeg Reinstall på Oppdaterings- og gjenopprettingsmenyen. De samme problemene vedvarte. Mer online forskning indikerte at du kan lage en USB-gjenopprettingsdisk med RT. Dette er et trinn som jeg dessverre hadde forsømt, fordi det ville ha tillatt meg å gå tilbake til Windows 8.

Jeg besøkte Microsoft Surface Contact Us-siden, som var lett å finne og navigere. Jeg valgte en live chat og ble raskt koblet til en støtteperson som het Conan. Jeg forklarte problemet mitt og trinnene jeg hadde tatt, og til min forferdelse sa han at han ønsket å bekrefte at alle oppdateringene som kreves for Windows 8.1 hadde blitt brukt. Selv om jeg var tvilsom, bestemte jeg meg for at det ikke kunne gjøre vondt å spille med. Agenten fikk meg til å treffe Windows + X -tastatursnarveien som bringer opp en meny med snarveier til en rekke destinasjoner, inkludert kontrollpanelet, som han hadde meg åpen. Jeg ble deretter henvist til å skrive “windows update” (ingen anførselstegn) i søkefeltet i høyre øverste hjørne av vinduet ( figur A ).

Figur A

Skriv inn "windows update" i søkefeltet.

Deretter fikk han meg til å klikke på Sjekk for oppdateringer. Til min overraskelse fant denne Windows Classic-visningen en firmwareoppdatering som Modern UI-oppdateringen fra Charms-menyen savnet. Når oppdateringene ble brukt og RT hadde startet på nytt, fikk han meg til å sjekke igjen. En ekstra oppdatering ble funnet og brukt, og en ny omstart fulgte ( figur B ).

Figur B
Installere en firmwareoppdatering.

Denne gangen var vannmerket Windows 8.1 Preview tilbake, og ingen oppdateringer var tilgjengelige. Jeg ble deretter bedt om å bruke hurtigtasten Windows + R og kjøre følgende kommando: "ms-windows-store: WindowsUpgrade" (ingen anførselstegn). Dette startet Microsoft Store og viste nedlastingsskjermbildet for Windows 8.1 Update. Da jeg klikket på nedlastningsknappen, kom den tilbake til Windows Store-skjermen uten å indikere at nedlastingen var aktiv. Microsoft-agenten fikk meg til å utføre den samme hurtigtasten, men denne gangen instruerte han meg om å gå inn i “ms-windows- store: installprogress "-kommandoen. Dette fikk frem skjermbildet for installasjonsfremdrift i Windows Store, hvor jeg kunne se at det skulle gå lang tid før oppgraderingen var fullført.

TechRepublic-blogger Deb Shinder opplevde også dette problemet med en Microsoft Surface Pro, og jeg ga henne en kopi av chatteutskriften, som løste problemet hennes. Deb ga meg beskjed om at Microsoft siden har publisert disse instruksjonene på oppdateringsstedet for Windows 8.1. Imidlertid, hvis du har problemer med å finne 8.1-oppgraderingen i Microsoft Store på en ARM- eller Intel-basert enhet, kan disse instruksjonene hjelpe.


© Copyright 2020 | mobilegn.com