Få Dropbox-integrasjon med ChromeOS-filbehandleren

Ja, du kan åpne Dropbox-kontoen din i en nettleser og administrere filene og mappene dine. Men det er ikke så effektivt som å ha muligheten til å samhandle med Dropbox fra en filbehandler. Frem til nå, med ChromeOS, var det ikke mulig. Men takket være utvikleren Yoichiro Tanaka, er Dropbox-integrasjon her.

Det eneste forbeholdet til appen Tanaka har laget, er at den ikke tillater deg å feste filer eller mapper som snarveier i venstre navigasjon i ChromeOS-filbehandleren. Google har kommet til å si at de vil legge til denne muligheten i fremtiden ─ så å feste Dropbox-filer / -mapper som snarveier vil være så enkle som et trykk med to fingre i en mappe og velge Create Shortcut:

Legge til en snarvei til ChromeOS-filbehandleren Bilde: Jack Wallen

Hvordan legger du til Dropbox-støtte til ChromeOS-filbehandleren? Det er faktisk ganske enkelt. Her er trinnene:

  1. Fra Chrome (på Chromebooken din) kan du besøke Web Store-siden for File System for Dropbox-appen
  2. Klikk på Legg til Chrome-knappen
  3. Når du blir bedt om det, klikker du på Legg til-knappen
  4. La installasjonen fullføre

Klikk på ChromeOS-menyknappen og søk etter Dropbox-oppføringen. Klikk på starteren, og klikk deretter Mount-knappen når appen startes:

Montering av Dropbox-kontoen din på ChromeOS File Manager-bildet: Jack Wallen

Når du har klikket på Mount-knappen, blir du bedt om å oppgi autentiseringsinformasjon for Dropbox-kontoen din. Ved vellykket godkjenning med kontoen din, bør du se en oppføring for Dropbox i File Manager:

Dropbox oppført i ChromeOS filbehandler Bilde: Jack Wallen

Du kan nå dra og slippe filer til og fra Dropbox-kontoen din, og til og med åpne ChromeOS-støttede filer. Du kan finne et lite forsinkelse når du åpner filer fra Dropbox-mappen folder men forsinkelsen er ikke dårlig nok til å forhindre at denne integrasjonen blir utrolig praktisk.

Du har nettopp lagt til enda mer lagringsplass og tredjepartsstøtte til Chromebooken din. Og med tanke på at det er Dropbox ─ det er ganske tillegg.

Hvis du har ventet på at Dropbox-støtten skal finne veien til ChromeOS, må du ikke vente lenger. Med bare noen få raske trinn, vil du glede deg over en tilkoblet Dropbox-konto i ChromeOS-filbehandleren.

Nok et stort skritt frem til en av de raskest voksende plattformene på planeten.

Se også:

  • Tre enkle Chromebook-triks for å gjøre dagen mer effektiv
  • Slik kjører du mer enn nettapper fra en Chromebook
  • Få mest mulig ut av Chromebook-batteriet
  • Chromebook-oppdatering gir administratorer muligheten til å deaktivere tapte eller stjålne enheter

© Copyright 2020 | mobilegn.com