Glassdoor tilbyr nytt verktøy for mobilenheter for arbeidssøkere

CES 2020: Produktene tar sikte på å gjøre livet bedre for fjernarbeidere. Alogic avduket et 3-i-1-produkt som inkluderer USB-C-dokk, strømbank og trådløs lader.

Glassdoor rullet ut et nytt verktøy i dag kalt Collections, som er designet for å hjelpe arbeidssøkere bedre å organisere jobbsøkene sine fra en smarttelefon, en trend som er på vei oppover.

Mer enn halvparten (58%) av Glassdoor-brukere leter etter jobber på mobiltelefonene sine - og 47, 8% av IT-jobbsøkere, sier nettstedet. Trettifem prosent av jobbsøkerne sa at de faktisk foretrekker å søke på jobber fra mobiltelefonen.

Og en av tre (34%) voksne i USA leter eller planlegger å se seg om etter en ny jobb i løpet av det neste året, ifølge en nylig utgitt undersøkelse Glassdoor gjennomført med The Harris Poll på 2 007 amerikanske voksne.

SE: 5 utviklerintervju skrekkhistorier (gratis PDF) (TechRepublic)

Samlingsverktøyet "erstatter Post-it-notater og flere nettleserfaner ved å la deg lagre jobber, intervjue spørsmål, lønn og anmeldelser alt på ett sted, '' ifølge Glassdoor.

Trenden for å søke etter jobber fra en mobiltelefon vokser fordi det er "mye mer kunnskap og penetrasjon, og folk har flere og flere apper og smarttelefoner, '" sa Paul Goldshteyn, mobilproduktleder hos Glassdoor. "Som det skjer, mye flere mennesker har jobbsøkende apper på smarttelefonene sine, noe som gjør det lettere å se etter jobber ... så det er enkelt å identifisere, lagre og søke på den jobben i en tid som passer for deg. "

Glassdoor / Harris-undersøkelsen fant også at 68% av arbeidssøkere og ansatte sa at å holde seg organisert i jobbsøkingsprosessen er en av deres største utfordringer. I tillegg rapporterer 64% av arbeidssøkere og ansatte ved bruk av to eller flere verktøy / ressurser for å hjelpe dem med å holde seg organisert når de søker jobben.

Samlingsverktøyet gjør det også mulig for brukere å lage profiler, forberede seg til intervjuer, enkelt søke på jobber og administrere jobbsøket alt på ett sted slik at de kan være mer organisert, sa Goldshteyn. Jobbsøkere kan få tilgang til innhold i verktøyet, inkludert relevant lønn, anmeldelser og kontaktinformasjon.

Glassdoor-forskning har vist at brukere ønsker å se eksempler på intervjuspørsmål, redde dem og knytte dem til jobbene de søker på. Når brukere har tilgang til Collection-verktøyet fra Glassdoor mobilapp, kan de lagre intervjuspørsmål, relevante notater og annet innhold, sa han.

SE: 10 nettsteder som kan hjelpe deg med å finne din neste jobb (gratis PDF) (TechRepublic)

En mobilvennlig søknadsprosess tiltrekker seg søkere

"I et stadig strammere arbeidsmarked konkurrerer arbeidsgivere intenst om begrenset søkers oppmerksomhet og tid, " skrev Daniel Zhao Daniel Zhao, seniorøkonom og dataforsker ved Glassdoor i et blogginnlegg i fjor vår. "Å forstå befolkningen som fôrer arbeidsgiveres søkerpooler og ytterligere muliggjøre arbeidssøkere gjennom brukervennlig teknologi, vil være avgjørende for å tiltrekke seg de mest og beste søkerne."

Når tiden som trengs for å fullføre en online jobbsøknad reduseres med 10%, er det en økning på 2, 3% i jobbsøknader fra mobile jobbsøkere, og en økning på 1, 5% i søknader fra stasjonære jobbsøkere, ifølge Zhao. "Arbeidsgivere med vanskelige mobile jobbsøknadsprosesser avskrekker sannsynligvis mange potensielle søkere."

Å søke og søke jobb fra en smarttelefon er en trend som absolutt er på vei oppover, sa Goldshteyn. "Stillingssøket er veldig stressende og spredt for brukere; de ​​har notater og regneark og Google Dokumenter for å administrere jobbprosessen. Vi prøver å bidra til å løse det problemet for brukere."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com