Googles Nexus 7-nettbrett: Bra enhet, god pris

Den store nyheten akkurat nå i nettbrett er Google Nexus 7. Selv beryktede pro-Apple teknologiske forfattere er stort sett susende om Nexus 7, noen kaller det den beste nettbrettet på markedet. De to tingene de er mest imponert over er byggekvaliteten og de nye funksjonene til Android 4.1 Jelly Bean.

For en enhet som koster 199 dollar (249 dollar med 16 GB) er Nexus 7 veldig godt bygget (se spesifikasjonene) og tilbyr nesten alle funksjonene som de fleste brukere vil ønske seg. Her er noen av unntakene:

  • I stedet for en metallramme som omgir Corning ripebestandig glass, Nexus sportsplastikk - ærlig talt, Samsung Galaxy Tab 7.7 føles mer som iPad premium kvalitet (og pris).
  • Den "skinnlignende gummiryggen" imponerte meg ikke.
  • Det er ingen SD-kortspor.
  • Google håpet at brukere ville utnytte skyen, men folk vil ha dataene sine lokale, noe som var tydelig av den store etterspørselen etter 16 GB-versjonen. Dette forårsaket en forsyningsmangel på den dyrere modellen.

Androids nyeste operativsystem, Jelly Bean, er fint, men det er egentlig ikke et kvantesprang. De grunnleggende forbedringene er introduksjonen av Google Nå, bedre varslinger og forbedring av prosjektsmørene til OS og app-glatthet. Imidlertid, hvis du har brukt Android 4.0 Ice Cream Sandwich på et Tegra-firkjerne Android-nettbrett daglig, vil du neppe merke forskjellen. La oss se nærmere på disse forbedringene:

  • Ærlig talt, Google Now føles litt limt til OS, når det skal være foran og midt i Android-opplevelsen. Muligheten til å konfigurere Google Nå som ditt "standardhjem" ville også ha gitt mening. I stedet er den enkleste måten å få tilgang til Google Nå ved å trykke lenge på Hjem-tasten og sveipe opp.
  • Varslingsforbedringer er subtile. De kommer ikke til å endre din verden, men de forbedrer opplevelsen på en transparent måte.
  • Når det gjelder Project Butter - ja, det gjør en forskjell. Det er mindre stamming, jittering og savnet innspill. Jeg kan se forskjellen når jeg går tilbake til ASUS Eee Pad Transformer TF300, og TF300 er ikke noe slam. Hvis vi utelukkende er opptatt av å matche den jevne brukeropplevelsen til iOS, er Android nå nakke og nakke. Dette var aldri en avtale-bryter for meg, men fremgangen er god.

Android-nettbrett er nå legitime konkurrenter. Jeg sa at det ville skje, og at ASUS hadde den beste sjansen for innser det. ASUS lager flotte nettbrett, men de trengte merkevaregjenkjenning av Google for å nå et bredt forbrukermarked.

Før utgivelsen var jeg bekymret for QA-utfordringer, og det var definitivt problemer med tidlige sendinger. Den mest betydningsfulle klagen omhandlet en skjermseparasjon foran på enheten. Andre vanlige problemer inkluderer dårlig høyttalerkvalitet, døde piksler, blødning i bakgrunnsbelysningen på LCD-skjermen og dårlige USB-porter. Enheten min led av en forvrengt høyttaler og skilleglass, men Google Play var veldig lydhør når jeg tok tak i dette.

Google Play fortrengte også utrullingen av forhåndsalgsordrene til online kjøpere. I mange tilfeller fikk folk som kjøpte direkte fra forhandlere tablettene sine først. Både ASUS og Google må forbedre seg for å konkurrere effektivt.

På kontoret?

Jeg tror ikke Nexus 7 kommer til å bli den enheten som blåser dørene åpne for bruk av nettbrett, fordi enheten og plattformen er sterkt orientert mot forbrukere. Imidlertid vil imidlertid IT-avdelingen se en uptick hos ansatte som ønsker å bruke Nexus 7 som en BYOD-løsning.

Google Nå leverer virkelig den "digitale personlige assistenten" som hver PDA siden Newton lovet. Der Siri virker ødelagt, er Google Nå en tilpasningsdyktig tjeneste som virkelig ser ut til å få den riktig. Dessverre kommer dette til en pris. For å oppnå topp ytelse, må brukeren velge en rekke datainnsamlinger, inkludert din reise med GPS. Ved å korrelere reisemønstre med dato og tid, finner Google Now ut hvor du bor, jobber og spiller, og det dukker opp påminnelseskort som inneholder informasjon som trafikk og rute. Det er et pent triks, men sikkerhetsparanoiden vil ikke like det. Denne funksjonen bruker også Google Webhistorikk, som er en nettleserhistorikk som er lagret i Googles sky. Hvis du slår av disse funksjonene, deaktiveres Google Nå.

Bunnlinjen

Nexus 7 er ganske godt bygget og fullt utstyrt nettbrett som treffer den velkjente søte flekken når det gjelder priser. Som et virkelig rent Android-nettbrett, etterlater det Kindle Fire i støvet. Selv om byggekvaliteten ikke er så polert som dyrere merker, vil firmaer som ønsker å forsyne ansatte med billige tabletter bulk være svært attraktive. Nexus 7 er sannsynligvis den beste nettbrettet tilgjengelig for øyeblikket, men med Jelly Bean-oppgraderinger som allerede er kunngjort for rimelige 10 "-tabletter med bedre maskinvare, kan en 10" Jelly Bean-nettbrett være verdt å vente på - spesielt for bedriftsbruk.

© Copyright 2020 | mobilegn.com