harmon.ie: En BYOD iPad-app for SharePoint-brukere

Jeg har tidligere skrevet et innlegg på TechRepublic kalt "Topp iPad-apper for tilgang til SharePoint." Lesere i diskusjonstråden fortalte meg om harmon.ie: SharePoint Mobile Client. Denne appen er nå høyt på listen min når det gjelder brukervennlighet og design, og det er derfor jeg anbefaler den for Bring Your Own Device (BYOD) -initiativer. Med litt trening på forhånd kan BYOD-brukere bruke harmon.ie for å få tilgang til bedriftens SharePoint og Office 365-nettsteder med letthet.

Du kan sjekke ut harmon.ie Lite: SharePoint Mobile Client gratis. Premium Edition koster imidlertid 19, 99 dollar (USD). Når du åpner appen for første gang, tar den deg rett til en liste over SharePoint-nettsteder. Denne appen er veldig lydhør og kommer til å jobbe uten kompliserte nivåer. Trykk på et nettsted, så blir du tatt rett til det. Da kan du få tilgang til dokumentmapper og annet materiale på nettstedet. Figur A viser eksemplet på harmon.ie-prøvesiden i harmon.ie: SharePoint Mobile Client. Figur A

Et SharePoint-nettsted i harmon.ie: SharePoint Mobile Client.

Arbeider med dokumenter

Et annet kritisk element i SharePoint-klientapper på iPad er dokumenttilgang. Trykk på et dokument i harmon.ie: SharePoint Mobile Client for å åpne dokumentinfo-siden. Enten du er SharePoint-purist eller ikke, vil du finne en side som er godt utformet med ikoner i fin størrelse for å utføre forskjellige oppgaver. Figur B viser siden Dokumentinfo for et Excel-regneark. Figur B

Dokumentinfo-siden i harmon.ie: SharePoint Mobile Client.

Du kan sjekke ut dokumenter akkurat som du kan når du får tilgang til et SharePoint-dokumentbibliotek gjennom en PC-nettleser - men med noen fine iPad-vendinger. Trykk for å åpne dokumentinfo-siden for dokumentet. Avhengig av hvilke privilegier du har, har du muligheten til å sjekke ut (for redigering) eller bare se dokumentet ved å bruke den nødvendige iPad-produktivitetsappen, noe som er fint. Det er en grei prosess uten proprietære verktøy for å komme i veien.

People in harmon.ie: SharePoint Mobile Client

Selv om det har vært betydelige fremskritt i raffinementet av iPad-tilgang til SharePoint, vil den neste utviklingen i syklusen få disse appene til å tappe mer inn i mennesker - dokumentforfattere, teammedlemmer, interessenter og andre viktige aktører i prosjektlivet syklus. Noen bransjeeksperter kaller dette "Social SharePoint." Trykk på People for å få tilgang til kontaktlisten din og profilene til deltakerne på nettstedet. Figur C viser et eksempel på hvordan harmon.ie: SharePoint Mobile Client gjengir en profil. Figur C

En profil i harmon.ie: SharePoint Mobile Client.

Sosiale verktøy blir en del av SharePoint-strategier fra Microsoft, tredjepartsleverandører og store bedrifter. Til og med harmon.ie lar mobilbrukere delta på handlingen ved å la dem legge kolleger til profilene sine og dra nytte av aktivitetsstrømmer for samarbeid. Brukere kan også oppdatere en aktivitetsstrøm med informasjon om statusen deres. Aktivitetsstrømmer kan være et kraftigere samarbeidsverktøy for mobile arbeidsstyrker enn e-post, fordi det er lettere for brukere å få et overblikk over statusen til de andre gruppemedlemmene dine.

Jobber med innstillinger

The harmon.ie: SharePoint Mobile Client inneholder innstillinger som styrer konfigurasjonen av SharePoint sosiale servere, passord for oppdateringer, innstilling av en passkodelås, appens posisjonslogg, hurtigbufring, tilkobling og logger. I et BYOD-initiativ håper jeg virkelig å se muligheten til å låse noen eller alle disse innstillingene fra sluttbrukere.

Harmon.ie: SharePoint Mobile Client i bedriften

Det er noen gode apper tilgjengelig for tilgang til SharePoint fra en iPad, men harmon.ie tar seg tid til å fokusere på bedriften. Harmonien Enterprise Edition inneholder verktøy for sentralisert levering og distribusjon av appen.

Enterprise Edition deres kan være verdt å undersøke som en bedriftens standardapp for BYOD-initiativer, fordi den kan gi et nytt nivå av kontroll over SharePoint-tilgang fra BYOD iPads - spesielt appinnstillinger.

Finn harmon.ie i SharePoint

The harmon.ie: SharePoint Mobile Client, med sitt fokus på brukervennlighet, bedriften og sosiale verktøy, gjør det attraktivt for BYOD-brukere. Hvis jeg tør si det, er det en av de vennligere SharePoint-klientappene for iPad på markedet, og det er mitt valg som en standard SharePoint-app på iPad for BYOD.

Hvilken app bruker du for å få tilgang til SharePoint fra iPad- eller Android-nettbrettet ditt? Del du opplever i diskusjonstråden nedenfor.

Les også

TechRepublic og ZDNet går dypere inn i dette emnet på en spesiell rapportside: BYOD og Consumerization of IT.
  • TechRepublics nye BYOD-policy hjelper IT å demme sikkerhetsproblemer
  • Fem apper for å gjøre BYOD-overgangen enklere
  • ZDNet: Hvordan skrive en BYOD-policy

© Copyright 2020 | mobilegn.com