Ferieshopping for et nettbrett? Android har en fordel

For noen måneder siden ble jeg motløs med Android-plattformen og den generelle tonen i pressen om penetrering av Android nettbrett. Den gangen var ikke bildet rosenrødt. Mange tech-forfattere var opptatt med å forklare hvordan nettbrettmarkedet ikke var som telefon- eller mediespillermarkedene, og at styrkene til Android som gjorde det vellykket som smarttelefonplattform ikke ville oversette til nettbrettomsetning. Andre banket Android-maskinvaren som manglet finish og polering av undringstabletten fra Cupertino.

Alle disse årsakene og mer resulterte i en generelt mangelfull ankomst av Android-nettbrettet på markedet. Jeg ga uttrykk for den forsiktig optimistiske muligheten for at tallene vi så på da ikke gjenspeiler den faktiske aktiviteten i markedssalg av Android (og andre) nettbrett.

I et av de tidligere innleggene mine, "Android-nettbrett kan fremdeles transformere markedet, " diskuterte jeg noen av de skuffende tallene som kastet seg - i likhet med at 95% av bedriftsbrukere valgte iPad, så Android-enheter 30-40% avkastning, og at iPad outselling Android 24 til 1. Mitt argument var at en langsom og steinete start, forsterket av en feilaktig og skuffende flaggskip Android-nettbrett (Motorola Xoom), virkelig skadet den første mottakelsen av Android på nettbrettplattformen .

Det var lett for Apple å dominere med nesten 100% av nettbrettmarkedet når det ikke var andre alternativer tilgjengelig, bortsett fra tvilsomme enheter fra Viewsonic og Koby-detaljhandelen hos Sears og K-Mart. Etter Android's røffe start begynte imidlertid andre Android-nettbrettprodusenter å samle handlingen, for eksempel Acer med A500 Iconia og ASUS med TF101 Transformer.

Turene mine til Best Buy indikerte at Android-nettbrett-delen ikke bare eksploderte så langt som valg, men den så også anstendig aktivitet. Det virket også som om iPad 2 ikke fikk nøyaktig den samme typen rabiat oppmerksomhet som iPad 1 hadde fått. På hvilken som helst dag kunne jeg gå inn og hente hvilken som helst kapasitet på iPad 2 eller Acer Iconia. ASUS Transformer solgte imidlertid like raskt som lager kom inn - i hvert fall for en stund. Rett etterpå begynte utvidede nettbrettskjermer å vises på Office Max, Staples og andre forhandlere.

Du kommer til å ha problemer med å matche en leverandør med direkte detaljhandelskanaler hvis du ikke har noe konkurrerende produkt i detaljhandelskanalen, og tallene vi jobbet med for flere måneder siden ble hentet fra en atmosfære som var akkurat det. Konkurransen som ble redegjort for var den originale Samsung Galaxy Tab og Xoom. Selv om en nyere gruppe Android-nettbrett hadde kommet, var det tydelig at de ikke hadde vært tilgjengelige lenge nok til å samle meningsfulle data om deres innvirkning på nettbrettmarkedet.

CNN kjørte nylig en historie om mindre, billigere nettbrett som diskuterte hva Kindle Fire og Nook Color kan gjøre for nettbrettmarkedet. Men viktigere for meg, det inkluderte noen harde salgsdata om Android-salg:

"Nettbrettmarkedet vokser raskt, og dynamikken skifter raskt. I følge en ny rapport fra Strategy Analytics vokste Android-nettbrett det siste året fra 2% av det globale nettbrettmarkedet til 27%. I mellomtiden vokste iPads globale nettbrettmarked andelen har falt fra 96% til 67%. "

Der går vi! Dette er mer som det, og samsvarer mye bedre med det jeg observerte hos storbokser, murstein og mørtel forhandlere. Android-nettbrett bygger sakte fart, selv om de fortsatt har noen betydelige utfordringer med å konkurrere med iPad. Jeg har vært ærlig når jeg beskriver bekymringene i flere av mine tidligere innlegg. Jeg gir ikke Android noen gratiskort eller ignorerer ærlige feil, men veksten er ubestridelig.

Android-nettbrett selger, og markedsveksten på 27% kom uten å påvirke det totale antallet iPad-enheter. Apples markedsandel falt fra 96% til 67%, men det totale enhetstallene var de samme. Det betyr at nettbrettet markedsfører MEGET, og det vokste til å støtte Android-nettbrett på en veldig statistisk signifikant måte.

Du kan ikke nekte tallene her, og de bør fjerne all tvil. Android vil være vellykket og ha en plass i et blomstrende, utviklende nettbrettmarked. Det kan ikke erstatte iPad, men den vil eksistere som et alternativ. I motsetning til situasjonen mellom Bugs Bunny og Yosemite Sam, tror jeg denne byen er stor nok for begge.

I alle fall ser det ut til at undergang og dysterhet rundt trekkverket til Android i nettbrettmarkedet har vært for tidlig. Når vi inngår i feriekjøpssesongen, tror jeg tallene bare vil vokse. Vi hører allerede om 2. generasjon Android-nettbrett, og de ser ganske fine ut - de har firekjerneprosessorer, pluss at de er lettere å oppgradere, har mer utvidbarhet og koster mindre enn iPad 2.

Jeg spår at vi vil se enda større antall på den andre siden av Black Friday og salget etter Android for Android, og et enda mindre antall for total markedsandel av nettbrettomsetningen til Apple. I en sesong med rabatter og salgsincentiver har Android-plattformen en fordel som Apple vil synes er vanskelig å konkurrere med.

© Copyright 2020 | mobilegn.com