Slik legger du til et Apple-kort på iPad, Apple Watch og Mac

Bilde: Apple, Inc.

Du har et Apple-kort satt opp og fungerer på din iPhone som skal brukes som betalingsalternativ både hos nettbutikker og murstein og mørtelforhandlere. Du kan også ha en iPad, Apple Watch eller Mac som du vil bruke det nye Apple-kortet på; med kortet ditt som allerede er etablert på iPhone, kan du enkelt legge det til på disse andre enhetene. Prosessen for hver enhet varierer litt, men oppnår samme mål.

For det første, hvis du ikke har satt opp Apple-kortet på iPhone, kan du lese TechRepublics historie om hvordan du konfigurerer og bruker et Apple-kort. Det kan også være lurt å lese vårt Apple Card-jukseark for å fylle ut alle fakta om kortet.

Slik konfigurerer du Apple-kortet på en iPad

Hvis du vil sette opp Apple-kortet på din iPad, går du til Innstillinger og deretter Wallet & Apple Pay. I avsnittet for betalingskort trykker du på lenken til Legg til kort ( figur A ).

Figur A

Trykk på Fortsett-knappen i Apple Pay-vinduet. I vinduet Legg til kort, fjern merket for alle kredittkort du allerede har på iPhone, og sjekk det for Apple Card. Trykk på Fortsett ( figur B ).

Figur B

Skriv inn ditt Apple ID-passord. På neste skjermbilde bestemmer du om du vil bruke Apple-kortet som standard Apple Pay-betalingskort på iPad-en din ( figur C ). Kortet blir deretter lagt til. Trykk på Fortsett. Neste gang du gjør et kjøp på din iPad gjennom Apple Pay, vil pengene bli tatt fra din Apple Card-konto.

Figur C

Slik konfigurerer du Apple-kortet på en Apple Watch

Hvis du vil sette opp Apple-kortet ditt på en Apple Watch, åpner du Watch-appen på iPhone. Gå til Innstillinger og deretter Wallet & Apple Pay. Du bør se en oppføring for Apple-kortet ditt - trykk på Legg til-knappen ved siden av. På neste skjermbilde velger du om du vil bruke Apple-kortet som standardkort; Hvis ja, trykk på knappen for å bruke som standardkort, og hvis ikke, trykk på knappen for å angi som standard senere i lommebok ( figur D ). Kortet legges på klokken. Trykk på Fortsett. Neste gang du betaler for en vare som bruker Apple Pay på klokken, vil pengene bli hentet fra Apple-kortet ditt.

Figur D

Slik konfigurerer du Apple-kortet på en Mac

For å sette opp og bruke et Apple-kort med Apple Pay på en Mac, trenger du en modell med Touch ID. På Mac-modeller uten innebygd Touch ID, må du fullføre kjøpet ved å bruke Apple Pay på iPhone eller Apple Watch. For å sette opp kortet på en Mac, må du først vende til iPhone. Gå til Innstillinger og deretter Wallet & Apple Pay. Slå på bryteren til Tillat betaling på Mac ( figur E ).

Figur E

Deretter kan du skifte til din Touch ID-aktiverte Mac. Gå til Systemvalg og deretter Wallet & Apple Pay. Klikk på + -knappen for å legge til et nytt kort. Velg ditt Apple-kort. Hvis du blir bedt om det, oppgir du passordet for Apple-ID-en din. Velg deretter alternativet å bruke som standardkort for å gjøre ditt Apple-kort til standard for Apple Pay. Når du kjøper en vare på nettet ved å bruke Apple Pay gjennom Safari, belastes nå midlene på Apple-kortet ditt.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com