Slik legger du til RSS-feeds til Slack-feeden din

Slik legger du til RSS-feeds i Slack-strømmen Ikke gå glipp av viktige nyheter, fordi du bruker for mye tid i Slack. Legg til RSS-feeder for å holde deg kjent.

Hvis du er en hard-core Slack-bruker, kan det hende at du bruker mer tid innenfor rammen av det samarbeidsverktøyet enn noen annen. Hvis det er tilfelle, hvorfor ikke få nyhetene dine der? Høres ut som noe du kanskje vil ha eller trenger? I så fall er det en god ting. Slack tillater tillegg av RSS-feeds.

Med denne funksjonen kan du alltid være oppdatert om din favoritt emnespesifikke RSS-feed fra ditt favoritt Slack arbeidsområde. Det er en effektiv effektivitet. Hvis det høres ut som noe du måtte ønske deg, la oss se hvordan det gjøres.

Slack: Et jukseark (gratis PDF) (TechRepublic)

Hva du trenger

De eneste tingene du trenger for å få dette til å gjøre, er: En RSS-strøm å følge og et Slack arbeidsområde som lar deg installere apper. Hvis arbeidsområdet ditt ikke tillater installasjon av apper, kan du kontakte Slack-administratoren for selskapet eller teamet ditt og se om de kan installere appen for deg.

Den enkleste måten å installere apper på Slack er enten via desktop-appen eller det nettbaserte grensesnittet. Med litt lureri kan du installere via mobilappen (jeg nevner hvordan senere). Jeg skal demonstrere installasjonen på skrivebordsappen. Den gode nyheten er at uansett hvilken rute du tar for installasjon, vil RSS-strømmen vises på arbeidsområdet ditt, uansett om du bruker skrivebordsappen, det nettbaserte grensesnittet eller mobilappen.

Slik installerer du RSS-appen

Her er trinnene for å installere RSS-appen i Slack:

  1. Åpne Slack desktop app.
  2. Klikk på + -knappen under Apps ( figur A ).

Figur A

Adding an app to Slack.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Legger en app til Slack.

3. Skriv RSS og trykk Enter på tastaturet i det resulterende vinduet ( figur B ).
4. Klikk på Installer-knappen tilknyttet den resulterende RSS-appoppføringen.
5. Når standard nettleser åpnes, klikker du på Legg til i slakk og klikker deretter på Tillat.

Figur B

Searching for the RSS app.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Søker etter RSS-appen.

For å installere appen på din mobile enhet, besøk App-siden i mobilnettleseren din og følg de samme trinnene som beskrevet ovenfor (minus stasjonære appbiter). Appsiden for RSS-appen vil være http://YOURWORKSPACENAME.slack.com/services/BP9L645QA, der YOURWORKSPACENAME er navnet på arbeidsområdet du vil legge appen til.

Hvordan legge til en feed

Når appen er installert, må vi nå legge til en strøm. Si for eksempel at du vil følge TechRepublic Open Source-strømmen. For å gjøre dette, åpner du innstillingsstrømmen for RSS-appen ved å klikke på applisten i Slack-appens venstre sidefelt. I det resulterende vinduet, søk etter RSS, og når det vises i Slack ( figur C ), klikker du på Vis.

Figur C

The RSS listing.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

RSS-oppføringen.

I det resulterende vinduet klikker du på Innstillinger som vil åpne standard nettleser. I det vinduet limer du inn RSS-adressen i tekstområdet for feed URL ( figur D ).

Figur D

Adding an RSS feed.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Legge til en RSS-strøm.

Velg deretter hvor du vil at innføringen skal legges inn. Klikk på rullegardinmenyen Velg en kanal, og velg enten brukernavnet ditt (som vil sende innføringen som direktemeldinger), til en annen bruker eller til en kanal.

Når du har tatt vare på det, klikker du på Abonner på denne strømmen, og du er ferdig.

På dette tidspunktet, hver gang et nytt innlegg vises i RSS-feeden, vises det automatisk i kanalen eller til brukeren du har konfigurert.

Og det er alt som er for å legge til en RSS-feed til Slack. Hvis arbeidsområdene dine tillater det, er dette en flott måte å holde deg oppdatert, mens du forblir innenfor ditt favoritt samarbeidsverktøy.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com