Slik deaktiverer du stedsinformasjon i bilder fra Android-enheter

Slik deaktiverer du stedsinformasjon i bilder fra Android-enheter Bilder som er tatt på Android-enheter inkluderer lokasjonskoder. Ved å deaktivere denne funksjonen får du litt mer sikkerhet med smarttelefonen.

Pixel 3-telefonen kan være plaget med en rekke maskinvareproblemer. Selv med disse problemene har den et av de beste kameraene på en hvilken som helst telefon i markedet. Kameraet er så bra, jeg har ganske mye sluttet å bruke DSL-en.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Ute av boksen inkluderer imidlertid bildene som er tatt med denne telefonen posisjonsinformasjon. For noen er dette et sikkerhetsproblem og må deaktiveres. Hvorfor? Si for eksempel at du er på stedet og utfører sikkerhetsarbeid for en klient. Du kan klikke på et bilde av en server rackinstallasjon for å dele med selskapet eller sosiale medier. Ute av boksen vil det bildet ha innebygd sin datalokasjonsinformasjon, noe som kan føre til at en afskyelig ne’er klarer seg godt til det stedet for å gjøre ondsinnede ting. Eller kanskje er du på ferie, og du vil ikke at noen skal vite hvor langt hjemmefra du er.

VPN-brukspolicy (Tech Pro Research)

I sikkerhets navn vil vi ikke ha det. Heldigvis gjorde utviklerne av Android-kameraappen (da dette også fungerer for ikke-Pixel-enheter) det ganske enkelt å deaktivere stedsinformasjon for bilder. La oss gjøre akkurat det.

Hva trenger du

Det eneste du trenger for å få dette til er en Android-telefon som kjører minst Android 7 eller nyere. Det er det.

Deaktiverer posisjonsinformasjon

Hvordan dette gjøres, vil avhenge av enheten du bruker. Variasjonen vil ligge på stedet for Innstillinger og hvordan funksjonen er merket. I Pixel-enheten åpner du for eksempel kameraappen, banker på Mer og deretter Innstillinger. I Samsung Galaxy 9, åpne kameraappen og trykk på tannhjulikonet øverst i venstre hjørne.

I Pixel-kameraet heter funksjonen Lagre plassering ( figur A ).

Figure A: The location information option in the Pixel 3.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Alternativet for posisjonsinformasjon i Pixel 3.

For å deaktivere lagring av posisjonsinformasjon på bilder, trykk på glidebryteren På / Av til den er i Av-posisjon.

I Samsung Galaxy 9 heter funksjonen Location tags. På samme måte som Pixel, trykk på av / på-glidebryteren ( figur B ) til den er i av-stilling.

Figure B: The location information option in the Samsung Galaxy 9.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur B: Alternativet for posisjonsinformasjon i Samsung Galaxy 9.

Uansett Android-enhet, bør du kunne finne denne innstillingen, basert på disse to enhetene.

Sikkerhet ved tilsløring

Selv om dette ikke forbedrer sikkerheten til Android-enheten din direkte, vil den forbedre din personlige sikkerhet og indirekte hjelpe deg med den generelle sikkerheten. Det siste du ønsker er å gi bort plasseringen din fra bildene dine, da det er en invitasjon til problemer. Deaktiver posisjonsinformasjonen på Android-telefonen din, og nyt friheten til å knipse bilder uten å inkludere ditt sted.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com