Slik aktiverer du automatisk samtalscreening på Google Pixel 4

Hvordan aktivere automatisk anropsvisning på Google Pixel 4 Lei av å håndtere spamanrop og falske telefonnumre? Hvis du har en Google Pixel 4-enhet, er du en konfigurasjon fra å aldri måtte bry deg med dem igjen.

De fleste Android-brukere som tilfeldigvis har den nyeste, største iterasjonen av Googles plattform, har allerede opplevd Call Screening-funksjonen. Hvis du ikke har det, er det virkelig en av de beste måtene å unngå den uendelige strømmen av spam-telefonsamtaler.

Men den funksjonen krever minst et minimum av interaksjon med disse spam-innringerne. Du må trykke på skjermropsknappen og deretter vente på å finne ut om samtalen faktisk er spam (noe som betyr at du må lese svaret på det hermetiske svaret).

Med den siste oppdateringen til Pixel 4, er det en mye enklere metode, takket være Auto Call Screening. Denne nye funksjonen lar deg administrere ukjente samtaleinnstillinger ved automatisk å sjekke numre som samsvarer med Googles spamdatabase samt innringere som kan være spammere som bruker endrede nummer.

Når den er aktivert, vil Android automatisk vise disse anropene, slik at du ikke lenger trenger å trykke på skjermanrop-knappen, som det skjer, automatisk, i bakgrunnen. Hva dette betyr er at du sjelden, hvis noen gang, må håndtere spam-anrop igjen.

IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)

Hva du trenger

Det eneste du trenger for å få dette til å gjøre er en Pixel 4 eller Pixel 4 XL med den nyeste Android-oppdateringen brukt. Denne funksjonen har ennå ikke sildret til Android som ikke er Pixel, så inntil det skjer, må du holde deg til manuell visning av samtaler.

Slik aktiverer du automatisk samtalscreening på Google Pixel 4

Det første vi gjør er å aktivere samtalsskjerm for spam-anrop. For å gjøre dette, åpne telefonappen og trykk på menyknappen i øverste høyre hjørne. Trykk på Innstillinger fra rullegardinmenyen. I det resulterende vinduet ( figur A ) trykker du på Spam And Call Screen.

Figur A

The Phone app Settings window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Vinduet Innstillinger for app-appen.

I det neste vinduet ( figur B ) trykker du på Anropsskjerm.

Figur B

The Spam and Call Screen settings window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Innstillinger-vinduet Spam and Call Screen.

I innstillingsvinduet for samtalsskjerm ( Figur C ), trykk på Spam.

Figur C

The Call Screen settings window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Innstillingsvinduet for samtalsskjerm.

Velg Automatisk skjerm fra pop-up ( figur D ). Avvis Robocalls.

Figur D

Configuring how spam calls are handled with Call Screen.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Konfigurere hvordan spam samtaler håndteres med Call Screen.

Slik bruker du funksjonen muligens fakta nummer i Google Pixel 4

Tilbake i innstillingsvinduet for samtalsskjerm, trykk på Mulig fakta nummer, og velg Automatisk skjerm fra popup-vinduet. Avvis Robocalls ( figur E ).

Figur E

Configuring how possibly faked numbers are handled with Call Screen.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Konfigurere hvordan muligens forfalskede numre blir håndtert med samtalsskjerm.

Og det er det. På dette tidspunktet vil Android automatisk vise både kjente spam-nummer og muligens forfalskede nummer. Du trenger ikke lenger å bry deg om å høre eller se spam-anropene på telefonen din igjen.

Siden jeg aktiverte denne funksjonen på min Pixel 4, har jeg ikke hatt å gjøre med en eneste spam-samtale eller forfalsket telefonnummer. Den ordspråklige stillheten er så søt lettelse. Hvis du har en Pixel 4-enhet, kan du kjøre (ikke gå) for å konfigurere denne funksjonen. Du vil ikke angre.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com