Slik får du varsler om trådsvar i Slack

Slik får du varsler om trådsvar i Slack Gå aldri glipp av et trådsvar i Android Slack-appen.

Slack gjør det utrolig enkelt for deg å kommunisere og samarbeide med teamene dine. Med Android-appen kan du gjøre det enten du er på pulten eller ikke. Men med standardinnstillinger for Slack, kan du gå glipp av visse varsler - spesielt når du bruker Slack-mobilappen.

Så hvordan sikrer du at du får mest mulig ut av Slack-varsler? En ting du bør vurdere å gjøre ut av porten er å aktivere trådsvar. Uten at dette alternativet er aktivert, kan du enkelt gå glipp av svar på hvilket som helst antall meldinger i en tråd.

La oss få alternativet slått på, så du ikke går glipp av viktige svar på tråder i arbeidsområdene dine.

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

Hva du trenger

Det eneste du trenger er:

  • En slakk konto
  • Et arbeidsområde du har fått tildelt
  • Slack Android-appen er installert

Slik aktiverer du trådsvar i Slack

For å aktivere trådsvar i Slack, må du logge deg på Slack-kontoen din på Android-appen og deretter gå til arbeidsområdet du vil bruke, ettersom dette gjøres per arbeidsområde. Når du er i det arbeidsområdet, trykker du på menyknappen i øverste høyre hjørne og klikker deretter på Innstillinger fra rullegardinmenyen ( Figur A ).

Figur A

Navigating to the Settings window in Slack.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Naviger til Innstillinger-vinduet i Slack.

Fra Innstillinger-vinduet klikker du på Innstillinger under delen Varsler. I det resulterende vinduet ( figur B ), vil du se Varsle meg om svar på tråder. Trykk på glidebryteren På / Av til den er i På-stilling.

Figur B

The Notifications settings window in Slack.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Innstillinger-vinduet Varsler i Slack.

Du kan nå gå ut av Innstillinger-vinduet. Fra dette tidspunktet vil du bli varslet om svar på en tråd i arbeidsområdet ditt. Hvis du synes at dette blir overveldende (som kan skje i et veldig travelt arbeidsområde), deaktiver du varslene. Imidlertid, hvis du har gått glipp av tråden svar, kan det være lurt å vurdere lidelse gjennom floden av varsler for å holde deg i løkken.

Forbeholdet

Selvfølgelig er det en advarsel. Nevnte påminnelse er at Android kan blokkere varsler til Slack-appen. Hvordan dette fungerer vil avhenge av en kombinasjon av hvilken versjon av Android du bruker og hvilken enhet du eier. Med Android 10 fungerer ikke Slack-varslinger i det hele tatt. Forhåpentligvis blir dette problemet løst før og senere, ellers vil du ganske enkelt fortsette å gå glipp av de viktige trådenes svar.

Hvis du oppdager at varsler ikke vises på enheten din, kan det skyldes en ødelagt cache. For å fjerne dette, gå til Slack | Arbeidsområde | Meny | Innstillinger | Avansert | Tilbakestill hurtigbufferen. Hvis det ikke løser problemet, og du er på Android 10, kan du vente til det kommer en oppdatering for enten Slack eller Android og krysse fingrene for at problemet er løst.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com