Slik kan du raskt avslutte abonnementet på e-postlister med Edison Mail

Hvordan kan jeg raskt melde meg av e-postlister med Edison Mail Overveldet av adresselister? Avslutt abonnement på de irriterende missiviene med bruk av Edison Mail.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Uansett årsak har jeg en tendens til å bli fanget i en daglig flamme av mailinglisteabonnement. Nylig har det vært en mengde utsendelser til bilforhandlere. Jeg har ikke den minste anelse om hvordan e-postadressen min ble fanget opp i denne tornadoen av e-poster, men den har vært ganske overveldende.

Å avmelde seg fra disse postlistene kan være en virkelig smerte i innboksen. Imidlertid er det en mobil e-postklient som gjør denne prosessen utrolig enkel. Nevnte klient er Edison Mail. Selv om denne e-postappen har noen få funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mengden, er det det abonnementet som bør fange oppmerksomheten til mange brukere.

Jeg skal introdusere deg for denne funksjonen. Når du ser hvor enkelt det er å melde seg ut på slike adresselister, vil du bli fristet til å gjøre Edison Email til din standardapp for jobben, spesielt hvis du er utsatt for å bli fanget i en haglform av slike lister.

IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (TechRepublic nedlasting)

Hva du trenger

Det eneste du trenger for dette er Edison Mail-klienten som er installert og jobber med en (eller flere) av e-postkontoer. Denne prosessen er så enkel som å installere en app på Android, så jeg antar at du allerede har tatt hånd om det. Du vil også trenge noen få e-poster fra adresselister i innboksen - ellers trenger du ikke denne funksjonen i utgangspunktet.

La det være på plass, la oss finne ut hvor enkelt det er å melde seg ut av postlistene.

Avmelder fra adresselister

Når du har mottatt noen få meldinger fra de mailinglistene du avsky, er det på tide å melde seg ut. Dette er hvordan:

  1. Åpne Edison Mail.
  2. Sveip til høyre (fra venstre kant) for å åpne sidefeltet.
  3. Trykk på Abonnementer ( figur A ).

Figur A

The Edison Mail sidebar.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Edison Mail-sidefeltet.

Når du er i seksjonen Abonnementer, finner du hver e-post i innboksen din som inkluderer et avmeldingsalternativ. Du vil merke en avmeldingsknapp tilknyttet hver e-post ( figur B ).

Figur B

The Unsubscribe button awaiting your tap.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Avslutt-knappen venter på ditt trykk.

Trykk på Avslutt-knappen for hver e-post du vil fjerne adressen din for. Når du har gjort det, vil den fornærmede adressen bli blokkert (og den vanlige avmeldingsprosessen fulgte, uten at du trenger å gjøre noe mer), og du trenger ikke å bekymre deg for den adresselisten igjen. Betyr det at du offisielt har blitt avmeldt fra adresselisten? Så lenge e-posten følger standard utmeldingspraksis, ja. Hvordan vet du at det er tilfelle? Bare de e-postlistene e-postmeldinger som følger standard praksis for å melde deg ut vil vises i Abonnement-delen i appen.

Det er virkelig så enkelt. Med et raskt trykk, blir du avmeldt fra den adresselisten. Trykk gjennom hele listen over e-postmeldinger, så er du ferdig.

Selv om Edison Mail har noen få andre unike funksjoner som lese kvitteringsblokk, personlige varsler, konfigurerbare menyer og mer, er det den avmeldingsfunksjonen som bør ha brukere som ønsker å prøve denne klienten.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com