Hvordan drive virksomheten din fra smarttelefonen: 11 tips

Hvordan komme seg til Inbox Zero TechRepublics Olivia Krauth deler fordelene med Inbox Zero, og forklarer beste fremgangsmåter for effektiv styring av informasjonsflyten.

Med raskere hastigheter, sterkere enheter og mer arbeid som blir gjort i skyen, er arbeid fra en smarttelefon nå en realitet for mange virksomheter. Maskinvare, programvare og nettverk fremskritt lar fagfolk, inkludert eksterne arbeidere og forretningsreisende, holde kontakten og få mer gjort mens du er på farten.

Men enkel tilgang kan ha en pris. En smarttelefon kan også føre til distraksjoner fra spill eller sosiale medier, og ramme produktiviteten. Å få tilgang til arbeidsinformasjon på en personlig telefon kan også forårsake sikkerhetsproblemer, og tilgang til personlige kontoer på en arbeidstelefon kan føre til de samme problemene.

Men når de brukes riktig, kan mobiltelefoner hjelpe fagfolk til å slå ut arbeid, spesielt mindre oppgaver, som potensielt kan øke produktiviteten. Her er 11 tips fra profesjonelle for å jobbe fra smarttelefonen din.

1. Be om en egen arbeidstelefon

Å separere personlige og arbeide i to telefoner kan eliminere sikkerhetsproblemer forårsaket av tilgang til firmadokumenter på personlige enheter, og omvendt. To enheter kan også redusere distraksjoner ved å holde apper som ikke er arbeid og personlige anrop unna, mens du jobber.

"Mens mange mennesker har valgt å bruke en enkelt telefon til forretnings- og personlig bruk, åpner det døren for for mange distraksjoner, som du vil ha nok av uansett å jobbe på farten, " sier Walt L. Jones III, rektor i SEQ Advisory Group, sa. "Husk at stikkordet i 'mobilkontor' er 'kontor.'"

2. Last ned apper du kan bruke på tvers av plattformer

Flere kontorstifter har smarttelefonversjoner av appene sine, inkludert Office 365, Googles G Suite, og samarbeidsverktøy som Slack. De mobilvennlige alternativene kan tillate deg å jobbe mens du er på farten og se endringene automatisk gjenspeiles i skrivebordsversjoner. Du kan også bruke samarbeidsapper for å holde kontakten og være tilgjengelig.

Når du laster ned apper som du ikke allerede bruker, må du se etter de som har en desktop-versjon, slik at du kan få tilgang til notater eller dokumenter på tvers av plattformer.

3. Hold oppsettet enkelt

Det finnes en rekke produktivitetsapper og andre som tilbyr måter å forbedre arbeidsflyten på, men det er best å holde telefonen enkel, sa Jeff Miller, medgründer av AE Home Group. Vet hva du trenger, og ikke last ned mer enn det.

"De fleste ledere ønsker å installere en rekke apper for å løse en rekke problemer, men dette gjør ofte å jobbe fra telefonen din vanskelig og forvirrende, " sa Miller.

Færre apper betyr også færre distraksjoner og mer lagringsplass.

4. Angi retningslinjer for kommunikasjon

Oversikt over retningslinjer for å kontakte deg slik at du ikke føler deg angrepet fra flere kommunikasjonskanaler. For eksempel sa Phil Scarfi, grunnlegger av Pioneer Mobile Applications, at han bruker Slack for ikke-presserende meldinger, e-post for formelle forespørsler, tekster for raske svar og etterlyser presserende problemer.

5. Bruk taleteknologi

Enten du har Siri eller en annen stemmeassistent, bruk den til å utføre små oppgaver. Bruk for eksempel stemmediktat for å svare på e-post, sa Alexander Lowry, utøvende direktør for master of science i finansanalyseprogram ved Gordon College.

"Når jeg forsto at jeg egentlig bare kunne snakke for å svare på e-postmeldinger, fant jeg meg selv til å bruke mindre tid med den bærbare datamaskinen min, " sa Lowry. "Realiteten er at jeg kan snakke mye raskere enn jeg skriver."

Stemmeassistenter kan også hjelpe med å trekke tall eller fullføre andre oppgaver som kan være enklere på en bærbar datamaskin, slik at du kan fortsette å jobbe fra smarttelefonen uten å bytte enhet. Du kan også bruke dem til å sette opp påminnelser.

6. Koble forretningsadressen din til telefonen din

Noen selskaper tillater kanskje ikke dette på grunn av sikkerhetsproblemer, spesielt hvis du bare har en personlig telefon, men kobler forretningsadressen din til telefonen din hvis mulig. Dette kan hjelpe deg med å svare på raske e-poster under driftsstans, samt holde innboksen klar.

Sharlrita Deloatch, grunnlegger av BossWomen Elite, sa: "Jeg vet at det til tider kan være irriterende, men å ha e-posten din holder deg til stede og oppå hva som skjer i virksomheten din.

7. Prøv ut noen verktøy

Ytterligere verktøy kan bidra til å gjøre det mer behagelig å bruke en smarttelefon, og potensielt gjøre deg mer villig til å utføre visse oppgaver der i stedet for å vente på å komme tilbake til kontoret. For eksempel kan et bærbart Bluetooth-tastatur hjelpe deg med å lage lange svar på e-post eller skrive arbeidsdokumenter, sa Michael Mehlberg fra Modern da Vinci.

8. Sjekk ut en app for eksternt skrivebord

Det er helt sikkert en situasjon der du ganske enkelt trenger tilgang til et skrivebord. For de gangene, prøv en ekstern desktop-app som LogMeIn, sa Mehlberg. Å ha tilgang til skrivebordet ditt kan bidra til å redusere antall ganger du skyver av noe bare fordi du mangler en fil.

9. Kjenn grensene dine

Mens smarttelefoner gjør det lettere å holde kontakten, kan de også gjøre det lettere å overbelaste deg selv. Vet når du skal slå av arbeidstelefonen for å opprettholde en god balanse mellom arbeidslivet, sa Scarfi.

Det er også OK å ta telefonpauser i løpet av arbeidsdagen. For mye arbeid kan føre til utbrenthet, noe som kan redusere produktiviteten.

"Motstå trangen til å sjekke smarttelefonen din hele tiden, " sa AJ Shankar, administrerende direktør i Everlaw. "Gi deg selv tid til å tenke tanker i store bilder. Det er en konstant avbrudd."

10. Optimaliser startskjermen

Organiser appene dine slik at startskjermen din inneholder de du bruker mest, sa Todd Greene, administrerende direktør i PubNub. De viktigste bør gå i kaien, og da kan resten være på første side.

Hvis du holder sosiale medier og andre apper utenfor arbeidslivet utenfor startskjermen, kan det også hjelpe produktiviteten, fordi du kanskje har mindre sannsynlighet for å trykke på dem målfritt.

11. Husk sikkerhet

Hold en enhet sikker når du holder på eller får tilgang til firmainformasjon om den. Slå opp forskjellige sikkerhetsfunksjoner, finn ut hva som fungerer best for deg, og implementer det deretter på enheten din, sa Marcus Harjani, medgründer hos FameMoose.

Forhindre overgang mellom personlige kontoer og enheter, hvis mulig, og vær på vakt mot å lagre sensitiv informasjon på enheten.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com