Slik lagrer du Vivaldi Tab Sessions

Slik bruker du Vivaldi Tab Sessions Vivaldi har en rekke funksjoner som gjør det til en veldig fleksibel nettleser. En slik funksjon er Saved Tab Sessions. Finn ut hvordan dette verktøyet kan bidra til å gjøre bruken av Vivaldi ganske effektiv.

Vivaldi har raskt blitt en av mine favoritt nettlesere. Med så mange nye og nyttige funksjoner, hvordan kunne det ikke? Utviklerne av Vivaldi har satt sammen riktig mengde funksjoner for å gjøre nettleseren til et raskt, effektivt verktøy som kan tilfredsstille tilfeldige brukere, hardcore brukere og administratorer.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

En slik funksjon er Tab Sessions. Med dette praktiske tillegget kan du lagre grupper med faner og åpne dem like enkelt som du åpner et bokmerke. Si for eksempel at du har en samling admin-faner for interne nettsteder, en samling av nyhetsnettsteder og en samling av sosiale mediesider som du ønsker å åpne opp i forskjellige vinduer eller til forskjellige tider? Med Saved Tab Sessions er dette ikke bare mulig, det er enkelt.

Jeg skal vise deg hvordan du kan lagre en samling faner og deretter åpne dem.

Hva trenger du

Alt du trenger er en oppdatert versjon av Vivaldi Browser og noen nettsteder du vil åpne. Det er det. La oss jobbe.

Lagre en faneøkt

Åpne Vivaldi Browser og pek noen faner til nettsteder du vil samle sammen som en økt. Jeg skal åpne TechRepublic.com, ZDNet.com, Download.com og CNET.com og lagre dem som en økt. Når alle fanene er åpne, klikker du på Vivaldi-knappen i nettleseren din (det vil være den røde og hvite V-en i øvre høyre eller øvre venstre hjørne av nettleseren.) Derfra klikker du på Fil | Lagre åpne faner som økt ( figur A ).

Figur A

Lagre en faneøkt.


MERKNAD: Du kan også høyreklikke på et blankt punkt på fanefeltet og klikke Lagre alle faner som økt.

I det resulterende vinduet ( figur B ), gi økten et navn og sørg for at bare faner Lagre i gjeldende vindu ikke er merket av. Denne siste biten er viktig fordi hvis du har et annet vindu åpent med andre faner, vil den bli inkludert i økten. Hvis du derimot ønsker å opprette en metasession, kan du åpne flere vinduer og (i hvert vindu) åpne relaterte faner. Lagre metasessionen under et navn som META: MONDAY for raskt å åpne alle mandag-fanene, gruppert i spesifikke vinduer.

Figur B

Navngi økten.


Klikk på Lagre-knappen med navnet på stedet, og økten blir lagret. Du kan lagre så mange faneøkter du vil.

Åpne en lagret økt

Å åpne en lagret økt er like enkelt. Dette er hvordan:

  1. Åpne Vivaldi.
  2. Klikk File | Åpne lagret økt.
  3. Fra den resulterende popup ( figur C ), velg økten du vil åpne.
  4. Klikk Åpne

Figur C

Åpne en lagret faneøkt.


Du kan gjøre åpningen av en lagret økt enda enklere ved å bruke Vivaldis hurtigkommandoerverktøy. Klikk F2 på tastaturet, skriv lagret, bruk piltastene for å velge Lagret økt ( figur D ) og trykk Enter på tastaturet. Dette vil åpne de lagrede økter, hvor du kan velge økten du vil åpne.

Figur D

Bruk hurtigkommandoer for å åpne en lagret økt.


Effektiv bruk av faner

Takket være funksjonen Lagrede faner har Vivaldi blitt en veldig effektiv nettleser. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver dette verktøyet og se om det ikke har deg som ønsker å migrere over til Vivaldi som ditt nettleserverktøy du ønsker.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com