Slik angir du standardkalenderen for Google Assistant

Slik angir du standardkalenderen for Google Assistant Hvis du vil bruke Google Assistant til å opprette hendelser i en bestemt kalender, må du gjøre en rask endring i innstillingene. Jack Wallen viser deg hvordan.

Jeg stoler sterkt på Google Kalender. Jeg har faktisk laget mange kalendere (en for hver klient) som stort sett definerer arbeidsuken min. Jeg bruker også Google Assistant på Android-enhetene mine for å gjøre mobillivet mitt litt mer praktisk og enkelt. På en gitt dag bruker jeg Assistant for å legge til kalenderavtaler. Og hvorfor ikke? Det gir et problemfritt og håndfritt middel til å utfylle min Tetris-lignende kalender.

Ting er at assistent er standard for Google-kalenderen. Uansett hvor hardt du prøver å si "Hei Google. Lag hendelse i min TechRepublic-kalender", vil den alltid opprettes i standardkalenderen.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Men hva hvis du har en spesifikk kalender du foretrekker å bruke med Google Assistant? Ut av boksen er Assistant bare i stand til å legge til hendelser til den standard (som er hovedkalenderen). Selv om du kan velge mange kalendere som skal inkluderes i Google Assistant, kan du ikke legge til aktiviteter direkte i dem. I stedet er det du må gjøre å velge en annen kalender som standard.

Arbeidet mitt rundt

Det jeg gjør er å lage en spesiell kalender, kalt Assistant. Jeg bruker da den kalenderen som min standard for Google Assistant. Når jeg oppretter en kalender fra Assistant, vet jeg at den automatisk vil bli lagret under den taggen, noe som gjør det enkelt å gå tilbake (når jeg har tilgang til en stasjonær eller bærbar PC) og tilordne hendelsen til riktig kalender.

Det er ikke en perfekt løsning, men det fungerer ganske greit.

Trikset er imidlertid å endre standardkalenderen for Google Assistant. La meg vise deg hvordan.

Hva trenger du

Det eneste du trenger for å få dette til er:

  • En Android-enhet som inkluderer Google Assistant.
  • Android-enheten din er tilknyttet Google-kontoen din.
  • En spesifikk Google-kalender du kan bruke.

Når disse varene er avmerket, la oss endre standard.

Endre standardkalender

Gå til Innstillinger | for å gjøre denne endringen Google | Søk, assistent og stemme. Trykk på Google Assistant i det resulterende vinduet ( figur A ).

Figur A: Vinduet Google Innstillinger.

I Google Assistant-innstillingsvinduet ( figur B ) trykker du på kategorien Tjenester.

Figur B: Vinduet Google Assistant Settings.

I kategorien Tjenester klikker du på Kalender. I det resulterende vinduet ( figur C ) kan du trykke på for å inkludere forskjellige kalendere som assistenten kan lese (men ikke skrive til).

Figur C: All magien skjer her.

Under Standardkalender for å opprette hendelser, trykk på rullegardinmenyen og velg kalenderen som skal brukes (i mitt tilfelle Assistant). Når du har gjort den endringen, går du ut av Innstillinger (eller trykk på Hjem-knappen på enheten for å gå tilbake til startskjermen).

Ville det ikke være svelle ...

På dette tidspunktet kan du nå opprette en ny hendelse, via Google Assistant, som deretter blir lagret i den nye standardkalenderen. Det ville være svulst hvis Google ville gjøre det slik at brukere kan lagre til forskjellige kalendere (eller til og med flere kalendere) gjennom Assistant, men denne funksjonen er ikke tilgjengelig, og den er heller ikke i horisonten. Inntil det kommer (om noen gang), kan du prøve systemet mitt og se om det ikke gjør mobillivet ditt litt enklere.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com