Hvordan synkronisere Google-kontakter med Thunderbird

Slik synkroniserer du Google-kontakter med Thunderbird Synkroniser Gmail-kontaktene dine med Thunderbird-adresseboken med denne praktiske utvidelsen.

Jobber du mellom Gmail og andre IMAP-kontoer? I så fall benytter du deg av open source Thunderbird e-postklient? I så fall kan du ønske at Google-kontaktene dine kunne synkroniseres med Thunderbird-adresseboken.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Du kan.

Det er riktig. Ved hjelp av en enkel utvidelse kan du få alle disse Google-kontaktene lagt til Thunderbird uten for mye mas.

VPN-brukspolicy (TechRepublic Premium)

La meg lede deg gjennom denne prosessen. Jeg vil demonstrere på Thunderbird 60.7.2 ( Merk: Denne utvidelsen fungerer ikke på den daglige versjonen av Thunderbird). Jeg antar at du allerede har Thunderbird installert og kjører ordentlig.

Installerer gContactSync

Den første tingen å gjøre er å installere gContactSync. Før du kan oppnå det, kan du laste ned den nødvendige filen fra gContactSync-siden. Når du har lastet ned den filen, åpner du Thunderbird og klikker på menyknappen. Klikk på Tillegg fra Thunderbird-menyen. I tilleggsvinduet klikker du på tannhjulikonet og velger Installer tillegg fra fil ( figur A ).

Figure A: Installing an Add-on from a file.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur A: Installere et tillegg fra en fil.

Finn den nedlastede filen, velg OK (eller Åpne - avhengig av plattformen din), og (når du blir bedt om det) klikk Installer nå ( figur B ).

Figure B: Almost finished with the installation.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur B: Nesten ferdig med installasjonen.

Start Thunderbird på nytt for å fullføre installasjonen. Når den åpnes igjen, vil gContactsSync-veiviseren starte ( figur C ).

Figure C: The gContactsSync wizard.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur C: gContactsSync-veiviseren.

Velg Bruk en ny konto, og skriv deretter inn Gmail-adressen din. Klikk Neste, så blir du møtt av den prøvde og sanne Google-påloggingen ( figur D ).

Figure D: The ol' Google login window is ready.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur D: Google-påloggingsvinduet er klart.

Når du har autentisert Google-kontoen din, vil du bli presentert for gContactSync-innstillingsvinduet ( figur E ), der du kan velge adresseboken og gruppene / kontaktene du vil synkronisere, samt velge retningen for synkronisering.

Figure E: The gContactSync Settings window.

" data-credit="" rel="noopener noreferrer nofollow">

Figur E: Vinduet gContactSync-innstillinger.

Jeg anbefaler å merke av i boksen for Hopp over kontakter uten e-postadresse, ettersom Google-kontaktene dine sannsynligvis inneholder et antall personer som ikke har tilknyttet e-postadresse. Det er ingen grunn til å legge til disse menneskene, da du ikke vil sende dem e-post uten adresse.

Når den er fullført, bør du se de nye Gmail-kontaktene dine i Thunderbird Address Book.

Og det er alt som er for å synkronisere Thunderbird-adresseboken med Gmail-kontaktene dine. Som en ekstra bonus, hvis du konfigurerer tillegget for å gjøre toveis synkronisering, vil enhver kontakt du legger til i Thunderbird-adresseboken automatisk synkroniseres med Google-kontakter. Det er en vinn-vinn for å holde e-posten effektiv.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com