Slik bruker du Android Pie App-handlinger

Hvordan bruke Android Pie-apphandlinger Jack Wallen viser deg hvordan Android's App Handlinger har utviklet seg.

Veien tilbake i Android 8.0 (Oreo) la Android til en ny funksjon som heter App Actions. Funksjonen tillot brukere å ta handling fra et appstarterikon. Trykk lenge på Gmail-ikonet, så ser du en pseudo-rullegardinmeny som tillot deg med et enkelt trykk å åpne en nylig e-post, eller komponere en ny e-post (uten å først starte appen). Hver app hadde forskjellige handlinger som kan tas fra den popup-menyen. Det var noe primitivt, men det fungerte.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Vel, Google bestemte seg for å beholde den funksjonen i Android Pie, bare for å avgrense den ganske mye. Det utviklerne gjorde, var faktisk funksjonen betydelig mer nyttig og bedre egnet for plattformens overordnede designskjema.

La oss se hvordan du bruker den nye appen-handlingene.

Aktivering

Som standard vil apphandlinger være aktivert på Android Pie. De eneste enhetene som for øyeblikket har muligheten til å deaktivere funksjonen, er Pixel-telefoner. Fra og med dette kan ikke andre enheter som støtter Android Pie deaktivere funksjonen. Hvis du eier en Pixel Phone, kan du lenge trykke på et blankt sted på startskjermen og trykke på Hjem-innstillinger. Hvis du ser en Forslag-oppføring i det vinduet, klikker du på det, og klikker deretter (i det resulterende vinduet) for å aktivere Handlinger.

Alle andre enheter har apphandlinger aktivert utenfor boksen.

Bruke apphandlinger

Du kan få tilgang til apphandlinger fra appstartere på startskjermen, appskuffen og til og med appmapper. Trykk lenge på en appstarter, og apphandlingen for den appen vises. Du kan deretter handle i henhold til hva den bestemte appen tilbyr i Handlinger-menyen ( figur A ).

Figur A

Apphandlingsmenyen for Gmail.

En hendig funksjon i apphandlinger er muligheten til å legge til en snarvei til en handling på startskjermen. Si for eksempel at du er en strømbruker på Twitter. Du kan legge til en rask snarvei til New Tweet App Action ved å trykke lenge på Twitter-launcher og deretter trykke lenge på New Tweet-oppføringen ( figur B ).

Figur B

Legge til en snarvei til en apphandling på startskjermen.

Den nye lanseringsprogrammet vil bli lagt til på startskjermen, hvor du deretter kan flytte den til en mappe om nødvendig. Lag en mappe dedikert spesielt til apphandlinger, og du har gjort Android Pie enda mer effektiv. Du kan opprette en mappe som inkluderer apphandlinger for å komponere ny e-post, tweets, sende en melding til en spesifikk kontakt, opprette en ny kalenderhendelse og mer.

Et effektivt skritt fremover

Android fortsetter å bli mer effektivt med hver iterasjon. Men utviklingen av apphandlinger handler ikke bare om å være effektiv - det handler også om å se delen av Pie. Nå har brukere en mye forbedret opplevelse med App Actions, en som også tilfeldigvis passer inn i designplanen på neste nivå. Benytt deg av apphandlinger. Med litt kreativitet kan du ha en alvorlig effektiv skive Pie i hånden.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com