Slik bruker du Chrome-funksjonen Nylig fane

Hvordan bruke Chromes nyeste fanefunksjon Overgang mellom stasjonær og mobil liv er ganske enkelt med Chrome-nettleseren. Jack Wallen viser deg hvordan du kan dra nytte av funksjonen Nyere faner for å gjøre den bryteren sømløs.

La oss innse det, selve grunnen til at du har brukt så mye penger på telefonen din, er slik at du kan fortsette med livet ditt når du er borte fra datamaskinen. Det betyr at du kan fortsette å jobbe, være i konstant kontakt, være sosial og til og med spille spill. Men for IT-proffer betyr det mest at du kan flytte sømløst mellom stasjonær / bærbar datamaskin til mobilenheten din uten å miste takten. Det betyr også at du bruker mange verktøy for å gjøre dette, fra kontoret til veien, uanstrengt. Du bruker tredjepartsverktøy, verktøy og mer.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Noen ganger tilbyr verktøyene du har funksjoner du kanskje ikke kjenner til. En slik funksjon finner du med Google Chrome. Funksjonen Nyere faner lar deg hente hvor du slapp i en hvilken som helst nettleser som er logget inn på Google-kontoen din. Så hvis du bruker Google Chrome på skrivebordet ditt, og tar av for en kundesamtale, kan du åpne de samme nyeste fanene på mobilenheten din som du jobbet med på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen.

Det eneste du trenger for å få dette til, er Google Chrome på alle enheter, som er logget inn på samme konto.

Hvordan det fungerer

Når du logger på Google-kontoen din på Chrome, holder den oversikt over alt du har konfigurert den for. I synkroniseringsvinduet er det mulig at det eneste fanealternativet er Åpne faner ( figur A ).

Figur A: Desktop-versjonen av Google Chrome som viser synkroniseringsalternativer.

Det er alternativet du må aktivere for at denne funksjonen skal fungere. Det som skjer er at det holder dette alternativet synkronisert med alle versjoner av Chrome som er logget inn på kontoen din. Deaktiver faner fra synkroniseringsalternativet, og funksjonen vil ikke fungere.

Åpner tidligere viste faner

Åpne Chrome på mobilenheten din. Trykk på menyknappen øverst til høyre i Chrome-vinduet. Fra denne menyen ( figur B ), trykk på posten Nylige faner.

Figur B: Den mobile Chrome-menyen.

I det resulterende vinduet ser du en liste over kategoriene du nylig har besøkt i mobilversjonen av Chrome øverst, etterfulgt av alle andre versjoner som er synkronisert til kontoen din. Det er ett påminnelse om dette: Hvis du lukker en åpen fane, vil den ikke lenger være synlig fra den siste fanen.

En vei rundt det

Hvis du ikke vil holde disse fanene åpne i nettleseren din på jobb, men likevel ønsker å se dem mens du er på farten, er det ikke noe problem. Trykk på Vis full historikk fra den siste fanen-siden i mobil Chrome. Det resulterende vinduet vil presentere den nylige fanen din, enten det er åpent eller lukket ( figur C ).

Figur C: Den fullstendige fanehistorikken på mobil Chrome.

Bla gjennom listen, finn den nylige fanen du vil vise, og trykk for å åpne den. Hvis du er sikker på at du ikke trenger å beholde surfedataene, kan du trykke på Tøm nettleserdata for å starte fra en ren skifer. Hvis du ikke vil slette hele historikken, kan du trykke lenge på en oppføring for å velge den. Når du har valgt alle oppføringene som skal slettes, trykker du på søppelikonet ( figur D ), så er du god til å gå.

Figur D: Slette individuelle oppføringer i fanhistorikken.

Og det er alt som er for å bruke Chromes nyeste fanefunksjon. Det er absolutt ikke en deal maker eller breaker, men det kan definitivt gjøre overgangen mellom desktop og mobile liv enklere.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com