Slik bruker du Samsung Galaxy Note II S Pen som et forretningsverktøy

Samsung Galaxy Note II er den etterlengtede etterfølgeren til den originale 5, 3-tommers Galaxy Note. Den er større, bedre og tilgjengelig på alle de store amerikanske trådløse transportørene (i motsetning til den originale Note, som var begrenset til GSM / HSPA-nettverk). Storebroren, Samsung Galaxy Note 10.1-nettbrettet, har blitt kalt en mulig spillskifter for virksomheten, men 5, 5-tommers Note II kan være et enda bedre valg for forretningsreisende brukere på farten på grunn av lommbarheten (forutsatt at du har ganske store lommer).

Enhver moderne smarttelefon gir forretningsfolk en måte å bokstavelig talt ta med seg en datamaskin overalt de går, men S Pen er det som gjør at Galaxy Note-familien skiller seg ut fra resten. Det gir deg fordelene med papir og penn uten ulemper.

Tar notater

Hvor ofte har du søkt etter et blankt stykke papir, slik at du kan skripte en rask lapp på et møte eller skrive ned et telefonnummer eller adresse mens du snakker i telefonen? Med en typisk smarttelefon, å bytte til et notatprogram og deretter skrive ut informasjonen på det lille tastaturet mens du fortsetter en samtale, er i beste fall kjedelig. Med Note II, hvis du er midt i en samtale og trenger å notere, er alt du trenger å gjøre å fjerne S Pen fra sporet på enheten. Et lite notisblokk dukker automatisk opp på skjermen, og du kan raskt notere info, som vist på skjermdumpen nedenfor.

Figur A

Pop-up-notisblokken som vises når du fjerner S Pen, er utrolig praktisk.

Denne funksjonen alene sparer enorme mengder tid og frustrasjon, og du kan konfigurere om du vil at notisblokken skal dukke opp når du fjerner S Pen fra sporet, som vist på skjermdumpen nedenfor.

Figur B

Du kan konfigurere mange aspekter av S Pen, inkludert om du vil spre en lapp når den fjernes fra sporet.

Hvis du foretrekker at lappen viser tekst i stedet for håndskriften (men du fremdeles vil legge inn informasjonen ved å håndskrive den), trykker du bare på "T" i notisblokkens verktøylinje, og det vil gjøre deg om til tekstmodus. Et område vises under notatet ditt, og det er her du skriver informasjonen. Med mindre håndskriften din er veldig forferdelig, vil den bli gjenkjent og transkribert til tekst som vist på følgende skjermbilde.

Figur C

Du kan skrive i det nederste gjenkjennelsesområdet og få det transkribert til tekst i selve notatet.

Hvis du har mer enn bare en linje eller to informasjon å skrive og trenger et større skriveområde, bare trykk på den diagonalt oppadrettende pilen øverst til venstre på notisblokken. Det vil lagre lappen din og åpne den i hele skjermbildet S Note-programmet, som vist på skjermdumpen nedenfor.

Figur D

Du kan utvide din popup-lapp til en notis i fullskjerm med plass til mer tekst eller tegning.

Jeg liker spesielt godt at notatet på fullskjerm på den store skjermen gir meg god plass til å tegne et diagram eller et kart.

Merkende bilder

Jeg bruker smarttelefonkameraet mitt ofte for forretningsformål. Hvis jeg er ute i felt, tar jeg et bilde av et nettverksoppsett, eller hvis jeg sjekker ut utstyr jeg vurderer å kjøpe, knipser jeg bilder av de forskjellige alternativene for å hjelpe meg med å huske. Men noen ganger er det vanskelig å huske nøyaktig hva bildet representerer, eller hvilke av enhetene i butikken var $ 699 og som var $ 1250.

Med Note II kan jeg skrive notater direkte på bildet, slik at jeg ikke trenger å stole på minnet mitt. Jeg pleide å sende meg hvert bilde når jeg tok det, med notater vedlagt, men dette er mye raskere.

På samme måte kan jeg huske å sjonglere med et titalls eller flere visittkort fra forskjellige mennesker når jeg ville ha mange nye kontakter på en konferanse eller et møte. Jeg vil ofte lage notater på baksiden av kortene. I disse dager befinner jeg meg noen ganger i en situasjon der noen ikke hadde med seg nok kort til å gå rundt. Ikke noe problem - i stedet for å ta et kort, kan jeg bare knipse et bilde av det. Åh, men hva med den ekstra informasjonen (for eksempel et mobiltelefonnummer eller den beste dagen å ringe) som jeg en gang skrev på baksiden? Ved hjelp av merknadsevnen kan jeg bruke S Pen til å skrive den informasjonen på mitt bilde av kortet, som vist på skjermdumpen nedenfor.

Figur E

S Pen gjør det enkelt å skrive eller tegne direkte på bilder.

Det er forskjellige fotoredigeringsprogrammer du kan bruke til å gjøre dette. Jeg har brukt PicsArt, som tilbyr mange ekstra redigeringsverktøy.

Skilt på den stiplede linjen

En annen stor forretningsbruk for S Pen er å feste din håndskrevne signatur på dokumenter. Det er en rekke apper for signering av dokumenter som er tilgjengelige via Google Play. En av de beste bedriftsappene er SOFTPROs SignDoc Mobile. Med det kan du laste opp PDF-dokumentene dine til SOFTPRO-serveren, eller bedrifter kan implementere sine egne servere slik at dokumentene aldri trenger å forlate organisasjonen.

En av de fineste funksjonene er at du kan legge inn tidsstemplede bilder i de signerte dokumentene som en del av den elektroniske signaturen, og bevise at det virkelig var du som signerte dokumentet, som vist på skjermdumpen nedenfor.

Figur F

S Pen gjør det enkelt å signere dokumenter.

Denne appen integreres fint med S Pen, og den vant Public Choice Award av Samsung Galaxy S Pen Challenge. Det fjerner behovet for å skrive ut et dokument, signere det med blekk og skanne det for å sende et signert dokument - og fotofunksjonen gir økt sikkerhet.

Sammendrag

Dette er bare noen få av måtene jeg har funnet at S Pen er et fantastisk forretningsverktøy som lar meg få gjort raskere og mer effektivt. Samsung har en rekke programmer som er designet for å fungere med S Pen, og gitt den voksende populariteten til Note-enhetene, forventer jeg at utviklere vil lage flere av dem i fremtiden.

For eksempel er det en app som heter Map Note som lar deg tegne veibeskrivelse til en destinasjon over et live kart eller satellittbilde og dele det via e-post, Facebook og andre kommunikasjonssteder. Det er til og med mulig å behandle kredittkortbetalinger på Galaxy Note II med den lille Square Card Reader og den tilhørende betalingsbehandlingstjenesten (for en månedlig avgift eller per sveip); kunder signerer transaksjonen med S Pen.

Pennen er kanskje ikke kraftigere enn sverdet, men det er veldig praktisk å ha en når du trenger den, og med Galaxy Note II har du alltid en som aldri går tom for blekk.

© Copyright 2021 | mobilegn.com